Koskaca Türkiye'nin Osmanlı'nın çöküşünden sonraki en utanç verici 2. dönemi olabilir bu bence
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Maalesef ülke kötü ve bu haber doğru olabilir
Boş konuşmayın valla sen gel birde avrupada gör , amerika beyin göçü dolu halkın bir çoğu göçmen ama amerika dünyanın en güçlü ekonomisine ve ordusuna sahip, işte sizin gibi cahil boş boş konuşuyorlar.
Beyin göçü dolu olması gerekiyor zaten ne olduğu belirsiz mülteci göçü değil
Mülteci belli ne olduğunu devlet hepsini biliyor öyle alıyor her önüne geleni almıyor. bilip bilmeden konuşma
Tabi canım sınır kapısında çekilen videolar shop ya da taciz videoları
Bunlar hep Amerika'nın oyunu
Avrupada yaşıyorum buraya gelenler türkiyeden beter Afrikalı mı desen Çinli mi desen dünyanın her yerinden geliyor bir çoğunu alıyor, taciz senin ülkende öz babası kızına taciz ediyor bundan daha kötü ne olabilir, herşeyi mültecilerin atmayın bilip bilmeden konuşuyorsunuz , senin kırk ekmek yemen lazım.
Allahı neyse sakinim bak arkadaşım Pakistan, Irak, Hindistan gibi ülkelerde toplu taciz veya tecavüz çok yaygın bir şey bana bunu yapan 1 tanecik avrupa ülkesi göster 1 sadece 1
Belçikadayım burada Pakistanlılar kendine mahallesi var sen ne konuşuyorsun ya kafayı yemişsiniz Afganistanlılar dükkan açmış kaç yıldır burdalar sen neyden bahsediyorsun adamların yerleşmiş ve hala mülteci olarak gelenler var.
Sadece tek bir şey sormak istiyorum yorum sahibi,
Merakımdan
Mademki türkiye her önüne geleni almıyormuş
Taksimi bombalayan kobanili kadın içeri nasıl girdi?
Bende sana şunu söylüyorum brükselde patlama oluyor fransada terör saldırısı oluyor , koskoca amerikada 11 Eylül olayı ikiz kulelere saldırısı kaç bin kişi ayrıca mülteci gelmeden önce bombalı saldırılarda Türkiye yani ilk kez olmuyor her şeyin mültecilerin üzerine atmayın ve boş konuşmayın.
Boş konuşmadım yaptığın yorumla ilgili bir konuda fikrini merak ettim sakij ol
insanlara laf anlatmak kolay değil
Olabilir değil oldu zaten. Aklı olan artık bu ülkede kalmıyor ki
eig %99'un hakkını dibine kadar veren ADAM 👑👑
Yakında ülke arapların olacak bizi dışlayacaklar kaçanlar bence sonuna kadar haklı
Utanç değil de rezalet ama bunu bir kabul etseler. O da yok...
Bir tur daha alacaklar ve almalılar. Bende destekliyorum. Oyumu mevcut iktidardan yana kullandıktan sonra aklımda olan 3 ülkeden birine gideceğim. 1 yıl sonra bu benim sorunum olmayacak.
Beyin göçü vermemiz ve bakamayacağımız kadar mülteci almamız. Çok utanç verici evet.
Cezayir Fas ve Mısır göç vermedi mi? Arap Baharı bitti Türk baharı başladı
Bunu biliyorduk zaten. Yol geçen hanı burası önüne gelen elini kolunu sallaya sallaya girio ülkeye
Bu rezillik ile gurur duyanlar var milliyetçi MHP liler gördün
maalesef üzücü bir durum bizim ülke yol geçen hanı oldu
Ben biliydim böyle olacağnı
Evrim güçlü olanı sever.
Mükemmel harika hedef 2054
Biliyoruz, rezillik işte
Gayet normal bildiğimiz bir şey.
Normal fırsatını bulsam ben de kaçar giderim yani
Bir bizim evde yoklar
Türkiye değil artık suriye
üzücü
Kardeşimiz onlar