Komünizm
Liberalizm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Komünizm ve liberalizm, hükümetin rolü ve servet ve kaynakların dağılımı konusunda farklı görüşlere sahip iki farklı siyasi ideolojidir.
Komünizm, üretim araçlarının bir bütün olarak topluluk tarafından sahiplenildiği ve kontrol edildiği, sınıfsız, devletsiz bir toplum kurmaya çalışan politik ve ekonomik bir ideolojidir. Komünizm altında hükümet, sosyal ve ekonomik eşitliği sağlamak için servet ve kaynakları yeniden dağıtmaktan sorumludur.
Liberalizm ise bireysel özgürlüğü ve bireysel hakların korunmasını vurgulayan politik bir ideolojidir. Vatandaşların haklarını koruyan ve servet ve kaynakların dağıtımını serbest piyasanın belirlemesine izin veren sınırlı bir hükümeti savunur.
Özetle, komünizm sınıfsız bir toplumu amaçlar ve hükümet, servet ve kaynakların yeniden dağıtılmasından sorumludur. Liberalizm bireysel özgürlüğü hedefler ve hükümetin rolü bireysel hakları korumak ve serbest piyasanın servet ve kaynakları dağıtmasına izin vermektir.
Cevap
2Cevap
komünizm insan gibi yaşamak için. herifin 40 evi var normal insanın sıfır.
Alimgücünün eşitlenmesi bana da alimgücünün artmasından daha insanca geliyor artacağına esitlensin ha elbette yuksek seviyede esitlenmek ilk oncelik
bazi under zekalar işte doktorla çöpçü aynı maaşımı alacak tezini sunuyor ortaya, kardeş o tezdeki çöpçüyle aynı maaşı alacak doktor ben olurum bana koymaz. ben doktorlugu yuksek maaş için değil sevdigim insanlara yardım etmek istedigim için yapacağım. her şey para olmuş insanların göz bebignde bile para var.
Sosyalizm
Neden?
Sosyalizm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?