Düşünceleriniz neler? Kim kime yardım eder. Bu arada Türkiye güç sıralamasında 11. sırada Yunanistan 33. sırada.

Düşünceleriniz neler? Kim kime yardım eder. Bu arada Türkiye güç sıralamasında 11. sırada Yunanistan 33. sırada.

Savaş gücü olarak zaten Yunanistanı parçalarız ama her şey ordu ile bitmiyor ki. 74'lü yılların aynısı olur, Kıbrısa girdiğimiz için Amerika'nın uyguladığı ambargolar yüzünden +60 yaş tayfanın bahsettiği o tüp yağ kuyrukları günlerine döneriz. Türkiye'nin şu anki ekonomi ile savaşa girerse ülke perişan olur. Zaten tarihte kazandığımız ama masada kaybettiğimiz savaşların birçok örneği var
Güç sıralaması falan önemli değil savaşların sonucu buna göre belirlenmez ne kadar iyi siyasi ilişkilerin olduğuna bağlı olası bir savaş durumunda biz çok zor durumda kalırız öncelikle onu söyleyeyim. Bazıları oturduğu yerden "Gidelim şu Yunanistan'ı alalım" falan gibi aptalca şeyler yazıyorlar o kadar basitse bunu diyenler gitsinler alsınlar bakalım hadi. Birde savaş çıkmasını istemek gerçekten bir ruh ve sağlık sorunu bence. Bir insan neden savaş çıksın ister ki? İyi birşeymiş gibi bunun sürekli gündeme gelmesinden nefret ediyorum çoğu lafta sözde, tepesinden bi mermi geçsin ya da yanında bi roket patlasın bakalım altına s*çmıyor mu.
Bir de şey var sanki savaş olsa bu iki ülke arasında geçecek AB'de purosunu falan içecek sanacaklar
@ButcherBlaviken Ya baba görmüyor musun yorumları gider alırız ertesi gün kahvaltı yaparız falan yazmışlar ne sanıyorlar bu işi bilmiyorum ki nereden geliyor bu cesaret? 😂
Bir şey bildikleri yok boş ver 😄
@ButcherBlaviken Saha gücüyle siyasi gücün ayrımını yapamıyorlar orta dünyada kalmışlar ya
ya*
Hay s*keyim bi a*k yazamadım 😂
Mahalle maçımı lan bu görüşlere bak yunanistan sileriz de bidaha ayağa kalkamayız onu söyliyim bu iş sınırda terörist avlamaya benzemez şu an amerika ve rusya birbirlerine düşman olmasalardı amerika çoktan bizi bu savaşa sokup paramparça ederdi ergen ergen gider alır geliriz yok kahvaltı yaparız yok çarşamba yola çıkar cumayı orada kılarız falan nah kılarsın sen yunanistana çıkartma yaptığın gün türkiyeyi haritadan çıktı bil
Savaşlar guc degil stratejiyle kazanilir. Yine de bugun bilgi caginda cikarlar savas degil farkli yontemlerle kazanilmalidir.
Peki sizce kim kazanır
Cevap
12Cevap
Yunanistanın arkasında AB var o yüzden olası bir savaş Türkiye için zarar
Güzel bir bakış açısı
Öyle zaten bakış açısıyla alakası yok sen ne sanıyorsun kimse devreye girmeyecek mi
Bayram edersiniz herhalde, nedir bu savaş merakınız.
Sadece bir soru
Belki bu soruyu yüzüncü defadır görüyorum. Böyle insanların kafasında yunanistan ile savaş algısı yaratıyorsunuz.
Hayır Yunanistan bir örnekti sadece. Kimseyle savaş mavaş algısı yarattığımız yok
Bazen bilmeden bazı odaklara hizmet etmiş olursunuz.
Günümüzde artık savaşlar uzaktan yapılıyor 100 tane büyük ölçekli füzeyi aynı anda fırlatırsa senin yapabileceğin bir şey kalmaz, Türkiyeyi bu kadar abartmayın, Yunanistanı da hafife almayın.
Ben Yunanistanı hafife almadım. Ya da türkiyeyi yüceltmedim. Sadece fikrinizi sordum
Bu soruda bile gizli bir mesaj var savaş çağrışımı
Ben ne yapayım savaşı. Sanki millet benim sorduğum bir masum soru ile savaş mı başlatacak
Sen ne demek istediğimi yine anlamadın, Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak, diye bir deyimimiz var. Birine 40 gün boyunca deli dersen delirir.
Bence sen anlamadın. Ben Yunanistan ile savaş var, haydi hepimiz savaşa gidip yunanları yenelim demedim veya SAVAŞ çıksın demedim. Sadece seçimi size bıraktım. Ne olurdu sonuç diye. Uzatıcak bir şey yok
Yine anlamıyorsun bu şekilde insanların kafasına yer ediniyor. savaş istemiyorsan o zaman savaştan bahsetmeyeceksin.
Tamam Özürdilerim (!) oldu mu?
Estağfurullah özür dileme, ben sadece yaptığın şeyin farkında ol demek istiyorum.
Tamam teşekkür ediyorum
Rica ederim.
Türkiye savaşı kazanır düşüncede ama izin vermezler
Akşam çıksın sabah kahvaltısını atinada yaparız
Asgari olarak sebebini çok iyi biliyorum hatta
Nah yaparsın
😂 ötede oyna abisi hadi
Konuşması kolay Age of Empires mı oynuyorsun a*k sabah alırmış. 😂
Havlama yok yere erkek
Senin gibiler yüzünden Yunan’ı denize döktük diye gösterip İnönü karısını koluna taktırdı 😂
Mal mısın şimdi ne alakası var söylediğinle? Gerçekçi oldum diye ne oldum senin gözünde? 😂 Sandığın kadar kolay değil o işler bir kere siyasi ilişkiler konusunda dezavantajıyız Türkiye olarak. Biz asarız biz keseriz stratejik savaşmayı biliyoruz falan demekle olmuyor. Senin mantığınla bakarsak Rusya'nın ertesi gün Kiev'i alması lazımdı ki Rusya bağımsız kimseyi takmadan hareket etmesine rağmen durum ortada. Sen Türkiye olarak böyle bir şey yapamazsın ekonomik dayanağın yok uluslararası ilişkilerin kötü seni bi sallarlar kendine gelmen yıllar alır. Biraz gerçekçi olun hayalperest olmayın diyorum. 😄
O iş sırayla olmuyor canım. Ezer geçer Türkiye
Türkiye rahat ezer geçer
Analarını ağlatırız
Ezer geçeriz
Kazanan. Biz oluruz ne olucak başka
Mahalledeki baliciler gitse 1saatealir gelirler
Müthiş olur
82 atina
Yunan kızları güzeldir ya savaşmayalım seviselim:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?