Sinan Sardoğan'a iftira mı atıldı? Bu olay komplo muydu?

Sinan sardoğanı bilmeyeniniz yoktur Tokat sapığı olarak gündeme bomba gibi düştü ve haftalarca konuşuldu en sonunda sinan cezaevine girdi. Ancak bu işte baştan aşağı tuhaflık var, sinana toplu bir linç girişiminde bulunuluyor ve bu da beni biraz düşündürüyor. Sinan sardoğanı köyde herkes parçalamak istiyor fakat daha bir Allahın kulu çıkıp parçalayamamış adamın eli kolu her yeri sağlam. İkincisi, bu adam 10 yıldır İstanbul'a hiç gitmemiş ne idüğü belirsiz izleyiciler yayına bağlanıp sinanı parçalamakla tehdit ediyor üstelik sinan da bunların hiçbirini tanımadığını söylüyor. Evet adam takıntılı ve ruh hastası biri, sağa sola mesajlar atıp durmuş fakat bu işlemediği bir suçu kabul etmemizi gerektirmez. Bu adamın akli dengesi yerinde değil bu konuşmalarından bile belli oluyor kendini net ifade edemiyor yani bu adamın acilen koruma altına alınıp tedavi edilmesi gerekmiyor muydu? Üstelik kamera kayıtlarındaki adam 1 80 boylarında sinan ise 1.60 boylarında. Bu bile iftira olduğunu açıkça belli ediyor. Şimdiye kadar bir şey yapamayan yargı olay kamuoyuna taşınınca birşeyler yapmaya çalışıyor ne hikmetse? Bu olay bir komplo olabilir mi ya da baştan aşağı Müge Anlı'nın düzmecesi mi arkadaşlar? Ben fikirlerimi sundum sizlerin de görüşlerini bekliyorum.

Sinan Sardoğan'a iftira mı atıldı? Bu olay komplo muydu?