Orta doğu coğrafyasında bir ülke daha olacak aşiret saçmalığının cirit attığı resmileştiği... kafirliktir diye oy kullanmayanların çok olduğu..., şeriatla yönetilen bölgelerin civarların olduğu. Tıpkı ırak pakistan somali suriye gibi falan...
Doğrumu bu kaygılarım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kürt adında bir millet yok ki, kürdistan olsun.. O ismi tarihte ilk kullanan, Selçuklular'dır... Acemlere karşı Anadolu'da yaşayan Acem halkını ana vatanından bölmek için kullanılmıştır. Başarılı da olmuştur.. Öncesinde, hiçbir tarihi kayıtta kürt ve ya kürdistan adı geçmez.. O cehaletin kapitalistler tarafından kullanılış şekli... Dün seyit rızanın marabaları köleleri vardı, bugün ABD nin marabaları var...
Aryan ırkının başka bir örneği diye literatüre geçmii Kürtler için yok diyosun ya. cehaletine tüküriyim siz türklerde moğolsunuz acı bir şey olan bu
Selçukludan önce kürt ve ya kürdistan adı kullanılmış mı tarihte... ?
Biz yüce İslam dininin askeriydik Kürtler bu döneme kadar önem vermedik bağımsız ülke olgusuna bu yüzden. Ama şimdi siz moğollardan söke söke alcaz vatanımızı
Farslar Araplar vb Kürtlerle birlik beraberlik içinde yaşıyo hoş göriyo Kürdistanımızı.. Siz moğollarsa çekemiyosunuz aksine hadi kazakistana moğolistana!
Soruma cevap vermemişsin... Selçukludan önce kürt ve ya kürdistan adı kullanılmış mı tarihte... ?
Kürt diye bir ırk var kardeşim saçmalayıp durma. Türkçünün fanatiği de hiç çekilmiyor.
@CptSimonRiley Tekrar soruyorum... Selçukludan önce kürt ve ya kürdistan adı kullanılmış mı tarihte... ?
Kürdistan adında resmi ve dunyaca kabul edilmiş bir ülke yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!