7 Bölümdür konuk olan hiçbir siyasetçi bu kadar dürüst, bu kadar samimi ve bu kadar sorulardan kaçmadan rahat cevaplar verememişti. Barış Atay'ı tebrik ediyorum.
Babala TV de Barış Atay'ın konuk olduğu bölüm yayınlandı nasıl buldunuz?
Önce kim olduğuna bakmak lazım... Ailesi soyu sopu hep Türk düşmanlığı ile geçmiş, inancı gereği her zaman Türk düşmanı olmuş bir aileden geliyor ve içindeki faşizmi, sosyalizm kisvesi ile kamufle ediyor... Kendisi bir Arap Alevisi yani Şii - Nusyari olup, Esed ile aynı mezhebe mensuptur. Ha bu arada, Türk Alevilerini inancı gereği hiç sevmez... Sadece _mış gibi yapar.
Biraz evvel bitirdim. Kendisiyle aynı düşünmediğim birçok konu olmasına rağmen başarılı buldum program performansını. Çoğu noktada samimiydi. Ancak takıldığım bir konu var. Bu kadar insanın izleyeceği bir platforma çıkıp kendisine soru yöneltecek özgüvene sahip insanların profili bu mudur? Yani Barış Atay'ın düşüncelerine karşı olan kesimin en iyi konuşabilirleri bu programdaki arkadaşlarsa cidden sorun büyük. Evet uzunca bir program oldu. Çok da soru yanıtlandı. Ama Barış Atay'ın dişine göre bir rakibi var mıydı karşısında bu tartışılır.
Barış Atay Türkiye için zamanının ötesinde bir politikacı, AKP ve CHP hangi parti olursa olsun gerçekten bu köhnelik gitmeli ve kendisi gibi genç beyinler gelmeli diye düşünüyorum
Bu adam zaten oyuncu ve istediği çoğu role kolaylıkla girebiliyor ayrıca partisi zirveye oynamadigi için kaybedecek biseyi de yok. rahatca ortamı manuple edebiliyor ama karsisindakiler de baya cahilmis. Oğuzhan Uğur la Tunceli olayı hakkında bir söyleşi yapsınlar karşılıklı. o zaman görelim barış ne kadar samimiymis..
Barış Atay diğer konuklarından kat kat daha iyi çıktı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Türkiye'nin ve belki de dünyanın refaha ulaşması için böyle insanlara ihtiyacımız var. Tüm samimiyetimle söylüyorum önyargılarım olan bir insana artık çok büyük saygı duyuyorum.