Güncellemeler
+1 yıl
adam sadece fetöye hdpye karşı abd ye karşı diye adama akpli diyo bir kesim. diye düşünüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca vatan partisinde emekli askerlerimiz komutanlarımız da var. bu da güven verici bir durum.
fetö pkk hdp karşıtı. ergenekon davalarında fetöye karşı direnmiş. adam gibi adam bence. adama hep akpli deniyor da adam akpli olsa ccumhur ittifakına katılır mhp bbp gibi ama erdoğana rakip olarak aday oluyor bu yüzden akpli oldugunu sanmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayir arrik ümit özdağ. Perinçek dönek.
dönek derken. adam hep fetö karşıtıydı. ama ümit özdağ adı ergenekon davalarında geçmesine rağmen fetöyle geçmişi var. perinçeğin yok hep karşıydı. ayrıca özdağın amacı farklı. amerikaya hizmet eden bir istihbarat elemanı.
Ümit özdağ mi amerikaya hizmet eden bir istihbarat elemanı 🤣😂😀 ulan bu rt işine gelmeyen kim olursa hemen amerikan elamanı diye karalıyor. Asıl amerikan elemanı bizzat kendisi. Ümit hocam pırıl pırıl gerçek türk milliyetçisi bir adam. Ona bakarsan bu karakter yoksunları geçen gün cuma namazı çıkışında öldürülen ülkü ocakları başkanına da fetocu iftirasını attılar. Bunları işi bu zaten.
ümit özdağ ın geçmişte fetö ile ilişkileri olmuş. bulursam link de atarım. o yüzden güven vermiiyor. yani bu adamın adı ergenekon davalarında geçmesine rağmen fetö ile ilişkisi olması can sıkıcı. perinçek bana daha güvenilir geliyor. tabi seçilmesi zor. ülke ya erdoğan ya da kılıçdar diyecek gibi ki ikisi de birbirinden kötü. nolacak bilmiyorum.
ha tabi kılıçdar yerine özdağ seçilsin isterim ama seçilmesi zor maalesef.
Fetoyle ilişkisi falan yok iftira onlar inanmayın bu yalanlara.
linkvar ama atamıyorum googledan bakarsan görürsün ümit özdağ fetö ilişkisi diye arat. eğer özdağ 2. tura kalırsa gider veririm yinede
Yalan arkadaşım yalan. Bunların olayı bu. Rakip gördükleri herkesi iftirayla. Hapisle karalamayla yok etmeye çalışır bunlar. Bu ülkede onbinlerce kişi ordudan eğitimden adliyeden vs fetocu diye atıldı hapislere takıldı ama ne hikmetse daha düne kadar fetonun en büyük destekçisi o malum partiden 1 tane bile fetocu cikmadi bir düşün istersen ;)
Cumhur ittifakında zaten
öyle olsa tek başına aday olmaz. bahçeli aday oluyor mu esela ayrı olarak.
resmi olarak da böyle bişey yok zaten.
Yahu o ittifakta sana yalan borcum mu var
aynen kardeşim iyi günler.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!