Hersey pahalı bence ben alkol kullanmıyorum gereksiz buluyorum ama şöyle söyleyim kola içen bir insan olarak kola fiyatindan dolayı artık almıyorum çünkü bir içeceğe o kadar para vermek istemiyorum
kral ironi yaptım alkol kullanmıyorum min 5 6 bira içeceksin bi çıtır kafan iyi olsun o parayı verdikten sonra insan iyice dert sahibi olur hele ki yanında fıstık cips sigara kullanıyorsan geçmiş olsun
Geçen ay carfoursa da indirim vardı alkolde 6 şişe rakı 1 şişe şarap ,. 1 şişe viski almıştım yanlış hatırlamıyorsam epey para verdim şu an alsaydım asla alamazdim takip et sende carfoursanin ayda bir okuyor yarı yariya dusugor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Arpa suyu sıkacaz ya da üzüm le kendimiz yaparız şarabı en dogalından
Aynen öyle eski usul akp ile taş devrine doğru.
Siyaset asla yorum yapmam ama haklısın artık herşeyden muaf olucaz sağlık olsun ne yapalım belli bir süre sonra oda geçer neler neler geçmediki
Siyasete en uzak olan bendim beni bile çileden çıkardılar , ama geçmez kolay kolay düzelmez bitti artık..
Hersey pahalı bence ben alkol kullanmıyorum gereksiz buluyorum ama şöyle söyleyim kola içen bir insan olarak kola fiyatindan dolayı artık almıyorum çünkü bir içeceğe o kadar para vermek istemiyorum
Geçen onu da paylaşmıştim 2.5 litresi 30 TL diye bira ile aynı fiyat :)
Alamayacağım valla ulkemizde kola içmek bile lüks oldu sigarayi da bıraktım zaten ev kirasini anca çıkartıyoruz ya
Valla sevgili kardeşim imkanınız varsa bu ülkeden gidin kaçın bir gelecek bir hayal bir umut yok bitti artık.
Zaten yok ufacık bir imkanim olsa yurtdisinda garsonluk yapmayı bile tercih ederim
Yani ne diyim sizede gerçekten üzülüyorum savaşın ortasında kalmış gibisiniz şu an..
Rezalet tek kelimeyle
normal şişe bira ne kadar
Yazıyor işte listede
38 ucuz geldi
Tek bira iciyon herhalde ben bir almaya 10 tane alıyorum topla napıyor
kral ironi yaptım alkol kullanmıyorum min 5 6 bira içeceksin bi çıtır kafan iyi olsun o parayı verdikten sonra insan iyice dert sahibi olur hele ki yanında fıstık cips sigara kullanıyorsan geçmiş olsun
ben extra alırdım 4 tane yeterdi gençliğimde
Geçen ay carfoursa da indirim vardı alkolde 6 şişe rakı 1 şişe şarap ,. 1 şişe viski almıştım yanlış hatırlamıyorsam epey para verdim şu an alsaydım asla alamazdim takip et sende carfoursanin ayda bir okuyor yarı yariya dusugor
Şarapla rakıyada zam geldi mi
Şu an için biralar onada kapida
Nolucak tayyip içmeyin günah der geçer