Yok biz iha yaptık siz ne yaptınız? Neden önce bir şey yapılmadı vs vs diye zırlayıp duruyorlar :D (İmam hatipler kapatılsın bu arada)
Kendilerinden önce hiçbir şey yok... okuma oranı %3 olarak bir devleti kurduktan sonra 1930larda uçaklarımızın yapıldığını, Aselsan'ın, havelsan'ın, bu kurumlarda çalışan tüm mühendislerin odtü, boğaziçi ve itü gibi kapatılsın dedikleri üniversitelerden mezun olduklarını unutuyorlar ve bunların kendlerinden önce kurulduklarını da. Askeriyenin bel kemiği olan demir çelik fabrikalarının Atatürk döneminde kurulduğunu unutuyorlar. Karabük, Kırklareli vs vs. Kurulan tershaneler, Makine ve Kimya Endüstrisi kurumunun (MKE) ve bir çoklarının hepsinin temelleri önceden atıldı. Bunları hatırlatınca da zırlıyorlar :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cahiller çünkü
Yalnız Aselsan Havelsan Roketsan, MKEK onceden hiç verimli çalışmazdi... hatta o sirketlere sadece emekli asker general çocuklari işe girer, yuksek maaş ile mutlu mesut enerji tuketmeden yasarlardi...
hiç alakası bile yok. akp zaten mantık olarak devlet eliyle yatırımı desteklemeyen bir parti. liberaller. pek çok kurum özelleştirilmedi mi? tank palet fabrikası, tershaneler? kendileri diyordu devlet neden yatırım yapsın, yaparsa özel sektör yapar diye. Son zamanlarda çok güzel gelişmeler oluyor ama bunların hepsinin temelleri zaten geçmişte atıldı. yerli tank projemiz bile şu an bitmiyorsa akp'nin siyasi saçmalığı yüzünden.
Bilmediğin konu belli ki.. bu yerlere ver CV ni... asker çocuğu veya yakini değilsen hiç umitlenme... benim cok tanıdığım var böyle ise giren oralarda... hele MKEK tam bitmişti... başarı mıdır bilmiyorum ama yatırım dışında son senelerde iyi çalışıyor bu şirketler
asıl senin bilmediğin konu olduğu belli. çünkü o kurumlarda tanıdıklarım var :D
Asıl sen bilmiyorsun benim tanıdıklarim var.. Tai diye bir kurum var Ülkede, yıllardır sadece ucak tamir etti.. gerçekten bilmiyorsun
hı hı tamam
Birader senin tanidiklarin son 10 yılda ise girenlerden mi?
güzel kardeşim boş yapma ya.
Boş yapma diye konuşan birinin bu sirketlerin eski durumunu bilmeyecegi kesin.. yaşın yetmez öncesini bilmeye...
hayır aselsan'ın yaptıklarını yazarsam susacak mısın?
Aselsanin değil heosini yaz.. roketsanin elemanlarinin performansini, havelsanin yonetim kuruluna neden sadece emekli generaller geldiğini, Tai nin neden şimdiye kadar İHA yapmadığını, MKEK nin nasil Çiftlik oldugunu... bu iktidarin bir sürü beğenmedigim uygulaması var, fakat bu işlerde bir değişme var bu kesin... savunma sanayiinin yıllarca bir çok kişinin bol maaşlı, düşük verimli şirketleri olduğunu bilmiyor olabilirsin.. ASELSAN eski. projeleri tek başına bunlari aklamaz.. zorlama...
Ya kardeşim şu an bile aselsan'ın içinde askeriyeden gelen insanlar var. Örnek mi? Bayram Gençcan. Müdür yardımcısı kendisi. 1985 yılında Kara Harp Okulu Elektronik Mühendisliği dalından Muhabere Teğmen olarak mezun oldu. Daha sana bunun gibi onlarca isim sayarım akp öncesi ve sonrası. bunların da nedeni var. bir şey bilmiyorsun kahve ağzıyla ''esssker çocuuuhhlarrı alınırrrrr'' boş konuşuyorsun. gerçekten amacın bir şeyi bilmek falan değil. halk arasında dolanan boş boş ezberleri tekrar etmek. git bir tane aselsan çalışanı ile konuş biraz bir şeyler öğren. öff akşam akşam sıktın be :D
Düzgün konuş... yazdığın şeye efendi efendi cevap yazdik.. sıkılacaksan yazma... asker de olur sivil de, ben kendim yaşadım OYAK iştiraklerine nasıl ise girildiğini.. yaşın yetmez senin.. sıkıldiysan senin sorunun... kahve ağzı senin ağzın...
komedi gibi ya :D
Yaşın yetse üslubun düzgün olur... evet komiksin
cehalet sarmış her yanlarını beyin içeren bir şey duyduklarında vücut algılayamıyor saldırganlaşıyor
Bence zırlayan sensin.. zoruna mı gidiyor. İsteklerin olmyck boşuna kudurma
İstanbul Ankara alındı şimdi sıra türkiye'de istediğin kadar zırla :D
Görcez
merak etme ekonomik olarak batırdığınız Türkiye'yi tekrardan kalkındıracağız. o zaman seninde yüzün güler. hadi yine iyisin köftehor :D
Sizin gibi cahiller mi kalkindrcak 😅😅 kaç yıldır. Başa geçmeniz şimdi mi olck rüyanda görürsün
ne demek İstanbul 'u aldık. hatta ilkinde hazmedemediniz ikincisinde 10 fark attık :D şimdi sıra türkiye'de :D 5 farka bile yenilgi derim. en az 10 fark :D