2022 yılının son Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün Beştepe’de gerçekleşecek Kabine toplantısının saat 15.00’te başlaması bekleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sigorta başlangıcı 8 Eylül 1999 ve öncesi olan çalışanları ilgilendiren emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili düzenlemeye ilişkin çalışma hakkında sunum yapacak

Toplantıda, kısa süre içinde Meclis'e sunulması planlanan düzenlemenin detaylarına ilişkin ayrıntılı değerlendirme yapılacak. Karadeniz'de keşfedilen doğalgazın milli sisteme bağlanması yönünde yürütülen çalışmalarda gelinen aşama da Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin gündeminde olacak.
@livaneli
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Eyt sonuçlanabilir.
Bu ğlkede duyacagım tek müjde koltugu bıraktım müjdesi olur ülkenin içinden geçti bırakıp gitsin artık
Önünde sonunda o dogalgazin çıkarılıp milli sisteme bağlanması daha maliyetli diye dogalgazi dışarıya satıp onlardan geri alacağız gibi bi hissiyat var bende nedense 🤔🤔😂😂😂😂
Eyt den bir şey çıkacağını sanmıyorum seçime kadsr gider bu böyle sanırım ya yaşı yukselticeler ya da prim gün sayısını zaten şirketler kabul etmez bunu ki o yüzden hala çözülemedi
bilmem kaç m3 doğal gaz bulunmuş ama daha yeni asgari ücret alınmadan %84 doğal gaza zam gelmiş... marketleri hiç söylemiyorum bile...
Eytyi bir yere bağlarlar artık doğalgaz konusunda pek ümidim yok yine rusyadan ukraynadan ithal ederiz gibime geliyor
Doğalgaz bulmuşuz yine. Ben de bu haber üstüne camı pencereyi ne varsa açtım, donuyoruz şu an.
https://voca.ro/14qsSGEQaSxX Aksini düşünen akplidir :)
There is no liveless time despite my curiosity there is a world of your waiting to explore the possibilites UwU
Alınan kararlar seçime kadar pansuman seçimden sonra asıl ameliyatı göreceğiz Turkiye masada mı kalacak yoksa hayati değerleri normale mi dönecek.
Fark etmiyor 65 yaşına kadar çalışma durumu var o zaman emekli olunuyor felan Eyt olanlar kurtarirlar kendilerini
Eyt nin tarihi belki belli olur. Şu tarihten itibaren yürürlüğe girecek diye. TBMM tatilde millet hep bunu bekliyor
Kardeşim eyt çıksa ne olacak ki bu ülkede 20 milyondan fazla genç 65 yaşına kadar çalışmak zorunda asıl bunun çözülmesi gerekiyor
Topluca istifa ediyoruz. Ülkeyi batırdık. Ulan şöyle olsa valla 2023 e güzel gireriz.
Bu güne kadar verilen müjdelerden farklı olmayacak çünkü hepsi palavra
Son zamanlarda hiç bir konuda hiç bir tahminim tutmuyor, bişi demeyeyim o yüzden 🤣
Hala mujde diyonuz neyin mujdesi dpviz almis basini gidiyor enflasyon cabasi neyin mujdeso mklarm neyin mujdesi bizi * bir yerimiz kaldi onu da yapinda kurtulak.
cips rezervi mi bulundu acaba... çünkü işe yarar bir şey çıkarmadıklarından ilk aklıma bu geldi
Eyt sonuçlanabilir.
Eyt li olmayanlar ne yapacak. bir insanın hayat mücadelesi 6 yaşında başlayıp 65 yaşında bitiyorsa yaşamasın daha iyi.
Yas siniri kalksin erkektede bayandada cok fazla o yasa kadar onumu beklicez
Çıkan her müjde insanlara zam olarak yansıyor dalga geçiyorlar
Dağ, 🐭 doğurur, yüz güldüren bir sonuç çıkmaz
Ne olur artık zamlar dursun lütfen...
Asıl eyt'li biziz bunu duysunlar
Vergi çıkmasında :D
@sosyete_kizi şaşırırmıyızzzz aslaaa😀🤣🤣🤣
hangi yalan :)
Hiçbiri
Sanırım EYT sonuçlanacak
Gaz çıkarırlar yine