Bu adam şarkı söylerken vallahi apoyu özledik diyen şerefsizlerin ülkesinde arabamı bıraktım diyen biri. Benim için terör sevicinin önde gideni. Akplilerde savunuyor ne iş?

Bu adam şarkı söylerken vallahi apoyu özledik diyen şerefsizlerin ülkesinde arabamı bıraktım diyen biri. Benim için terör sevicinin önde gideni. Akplilerde savunuyor ne iş?
Tarihi bugüne göre yargılıyorsunuz hata burada, o zaman kürtlere karşı bir nefret ve ırkçılık vardı ahmet kaya buna rağmen hiçbir zaman türk düşmanı olmadı. Sadece tek istediği bir kürtçe kaset çıkarmaktı vatan haini ilan ettiler tutuklamak istediler adamı vatanından kaçmak zorunda bıraktılar. Mücadele etti fakat sonuç alamadı, o zamanlar bir grup insan çıkıp kürtlerin hakkını savunuyoruz dedi ve ahmet kaya'da buna istinaden söyledi. o zaman terör faaliyetleri gerçekleştiren bir örgüt değil sadece birkaç insanın bir araya geldiği partileşmeydi.
@XoxBurak
bianet.org/.../128774-carkin-o-bebegi-pkk-degil-biz-oldurduk
bilip bilmeden konuşuyorsunuz.
@Olgunadam23 bağlantıya tıkla oku boş laf ebeliği yapma
@Olgunadam23 Dayı git torunlarınla oyna o zaman burada dolaşacağına yok mu işin gücün
@Olgunadam23 Ben terör sevici falan değilim gece gece ksde dul karı avına çıkmaktan beynin yanmış yazdığımı bile anlamamışsın.
@XoxBurak Olum okuma özürlü müsünüz? Ben pkk diye bir şey yok demiyorum o zamana göre diyorum şu anki pkk'yı alıp o zamanla bir tutuyorsunuz sorun orada. 10 sene önce kardeşim esed diyordunuz şimdi terörist esed diyorsunuz ya aynı kafa. Ya da 10 sene önce hocaefendi hazretleri diyordunuz eteğini öpüyordunuz fetonun şimdi terörist diyorsunuz ya aynı kafa işte.
@XoxBurak Ya bi sg andavalı yazdığıma cevap bile verememişsin anca saçmalaya dur. çok rahatsız oluyorsan bas engeli geç uğraşamam senle birey, anan baban bile uğraşmamış salmış atmış ben mi uğraşıcam seninle.
Cevap
4Cevap
Akpliler savunuyor mu bilmiyorum ama altılı masa seçime girip bakanlık veriyor apoyu başkan yapacağız diyenlere 😂😂
Milletvekili yapıp oy için kapısına giden akpliler ne vaad ediyormuş
Milletvekili yapan altılı masa her evden hdpye oy topladılar 🙂
Chp özür dilememişmiydi? Hatta hdp istiyor diye bolu belediye başkanını partiden ihraç etmemişmiyidi. Chp ninde akp ninde hdp ninde ahmet kaya ve türevlerinin de... Neyse şimdi yine yorumum kalkar. ya da kalkmazsa mk.
Sadece chp değil akpde savunuyor naaşını türkiyeye getirmek istiyormuş
Hepsininde mk.
Bencede alayı bir birine benziyor biz ne zaman düzgün adam görcez ya
O iş biraz sıkıntı. Dürüst adamlar siyaset yapamıyor. Siyaset tabiri caizse o puluktur
Chp ve hdpliler savunuyor asıl pkklı ve kürt oldupu üçin bu şrefsizi akpliler dinlemez bile bi tek bazı vekiller işte, tüm öeyhanelwrde bunu çalarlar bide itonik olarak
Dinlemez mi valla benim bildiğin trol maaşını alan biri full bu adamı dinliyor tayyip terörist demediği için akplilerin çoğuda bına terörist demiyor
Benim çevrem dinlemiyorum dostum tam tersi babası eski asker arkadaşım chpli bunu dinlemekten rahatsuz olmuyor üniversitede bunu dinliolar diye milletle muhabbeti kestim ben
Valla benim gördüklerimin çoğuda dinliyor
Bunu dinleyip transa geçer solcular senin dediğin tipler zaten para için her partiden olur benim zamanında güyya muhalif takılan arkadaşlarım akp vekilleriyle çok iyi yerlere işe girdi ortamlarda görsen en muhalif bunlar onlara pek takılma yani olay para oldumu parti marti farketmez bu insanların çoğuna herkes kendi yolunda boş iş hepsi bu pkklıya bile taparlar
Hepsi dediğin naaşını dilenenleride dahil ediyorsan haklısın
Akp liler değil Erdoğan kimi overse veya sevmezse akp liler ona gire tavır belirler
Bende seviyorum türküm nigdeliyim şarkıları güzel karakterini bilemem
Ne desek boş gelir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?