unhcr verilerine göre almanyada son 10 ayda 1.021.667 ukraynali mülteci kayit altina alindi
avrupada ukraynali mültecilerin en cok tercih ettigi ülke almanya oldu
almanya nüfusunun ortalama %1,2 si kadar ukraynalu mülteci almis
avusturya ise 90 bin ile nüfusuna oranla %1 ukraynali mülteci almis
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Gayet mantıklı buluyorum
Yakında Almanya da Alman kalmaz. Türk ukrayna suriye ve digerleri
zaten %30 u yabanci kökenli almanyada nüfusun 20-30 seneye almanlar azinlik olurlar
Ama bizim türkler kadar ırkçı degiller
Turkiyeyi gurbetçiler yöneyse daha güzel olur bu ulke
Evet cünki Almanya Unraynanin arkasindayiz dedi.. ve mülteciler arasinda Ukraynadan gelenlere büyük bir ayricalik var Avrupa ülkesi olmasi sebebiyle.. bunu duyan geliyor maduruda geliyor keyfiye Gelenide
Baska ülkede bu kadar sosyal yardım alabiliyorlar mı? Hayır, tabiki. Neden gelmesinler... polanyada mı kalcaklardi
Sevdiğim dünyada millete Ukraynalılar düşer, bize de nerede Afgan, Suriyeli, İranlı.. vs it, kopuk varsa...
Bana ne onlardan! Ne halleri varsa görsünler ben Türkleri düşünüyorum dünyadaki tüm Türkleri beni kendi ırkım ilgilendirir
Lan birazcık Suri ile afganda alın ne bu böyle ayrımcılık hep Ukraynalı alıyorsunuz 🤦♂️
Onlardanda var merak etme.. Afkan suriye türk kürt Ukrayna Somali Eritria var yanii her tür… burdaki sorun insanlarin gelmesi degil!!! Neden gelmis oldugu!
@Deli_Sorular_Kafamda öncelikle insanlari - tür - diye atlandirmak ne kadsr dogru onu sorayım? Ukraynalı yi hazır kapıdan kabul etmeleri başka Suriyeli ve afgani istemiyoruz diye kabul etmemeleri başka yaptıkları müzakereleri veya başbakanları in soylemlerini hatırla istersen ya da Türkiye kalsınlar biz para verelim demelerini hatırla kaçak yollarla girenler başka konu neden gelmiş olduklarına gelirsek Ukrayna yi Rusya ya karşı kiskirtmadan önce düşünmeleri lazımdi herşeyde olduğu gibi olan sivillere oluyor ama Ukraynalılar savaştan kaçan sivillerse Suriyeliler ne peki?
1 milyon suriyeli aldi alamnya zaten
@bydreams ben ne diyorum siz ne diyorsunuz 🤷🏻♀️
867 bin Suriyeli varmış Almanya da 1milyon değil
@Deli_Sorular_Kafamda ne diyorsunuz peki?
toplamda 1 milyon suriyeli yasiyor almanyada internet verilerien göre
Rusya dolaylı olarak Avrupa ekonomisine zarar veriyor tıpkı Suriye'nin bize yaptığı gibi.
suriye savasi sonrasi türkiyenin yasadigi suriyeli göcünün benzerini almanya ukraynali savasi sornasi ukraynali göcü ile yasadi
Bu bir siyasi başarıdır bir ülke ile savaşmadan onun ekonomisine zarar vermek akıllıca ki buna o ülkenin ya da ülkenin saldırgan tutumu neden oluyor.
evet artık savaşlar böyle akıl ile oluyor silahlere ve askerlere para harcamadan istedikleri ülkeyi mahvedebiliyorlar
@görünenbiri Bizimkiler de bir gece ansızın gelebiliriz diye ahkam kesiyorlar.
Allah yardımcıları olsun. Bizdeki Suriyeliler gibi onlar da mazlum insanlardır.
MK Suriyeliler bize Ukrayna Almanya ya mı gidiyor Ukrayna Türkiye ye gelsin
Bir halk nasıl yok edilir ve asimile edilir onu görüyoruz aslında.
Bizim ülkeye kim olursa olsun hem gelmesin de, kim nereye giderse gitsin
Bu avrupalılara her şeyi yapmak gerek bunlara her şey mübah. İnşallah 20 milyon gider
Alman ekonomisi çöker bu gidişle
Alöanyanın sorunu. Gebersin mezevenkler
Mülteci sorunu heryerde var
Bize de anca araplar gelsin
Niye kendi ulkrsinde savasmi var
Yokmu? :) ama iste cok sadik bir millet :))
Sadikmi ne biliyonda
Her kes farkli farkli yani degil demiyorum ama farkli yani bana gore sizi bilemem:))
Yani kacan kacana onu demek istedim
Anladim seni anlastik okey
Bize ne
rahatsizmisin sananeyse yazma defol git ozaman basliktan?
Bizde oran %15
Bizede suriyeli afgani gelsin mk
Müthiş