El ele verip ülkeyi batiran adamlar çıkıp suclu kemdilerindegilmks gibi hedef şaşırtıp marketleri ev sahiplerini tarlada beli kirilan çifçileri hedef gosteriyor. Tamam burasini anladik bu adamlarin isi halki sömürüp birbirine düsürmek. Ama arkadas bu halk nasil onlarin lafiyla gidip bimden alisveris yaparken bide kasiyere sövüyor? Ulan madem adamlar firsatci adamlar kazikciysa git migrostan al dimi? Aç kalinca komsunuza saldirmayin ac birakana gucunuz yetiyorsa ona saldirin. Ona gucunuz yetmiyorsa oturun oturdugunuz yerde a haberi seyretmeye devam edin. komsunuza millete saldirmayin. Parti adi altindaki çete de heryerde trolluk yapip BİM in ceosunu falan tehdit ediyorlar. Ne bicim ulkede yasiyoruz. Basimiza tas yagacak bu kadar haksizliklarin oldugu yerde illaki biseyler olacak demedi demeyin.
2 ay
BİM pahaliysa neden başka yere gitmiyorsunuz?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
tarım kredi kooperatifleri onların elinde madem her şey daha ucuza satılabilir o zaman orada ucuza satsınlar. tarım kredideki çoğu şey bimden a101den daha pahalı. adamlarda her türlü yetki var ama ortada olumsuzluk olduğunda en suçsuz yine bunlar şaka gibi. beceriksiz ve keyfi ekonomi politikalarıyla ülkeyi bu hale getirdiler. kaldı ki diyelim ki gerçekten ortada bir fırsatçılık var o halde devlet olarak sen gereken denetimi de yapmıyorsun ki bunları yapıyorlar yani her türlü ülkeyi yönetenler suçluyken utanmadan başkalarını suçluyorlar. zamanında 5 büyük markete benzer sebepten para cezası yağdırdılar ne oldu? sonuç değişmedi çünkü akp sebep enflasyon sonuçtur
Evlerin fiyatı artıyor müteahhitler suçsuz, benzinin fiyatı artıyor ithalatçı suçsuz, dolar artıyor hükümet suçsuz, internet paketinin fiyatı artıyor telekominikasyon şirketi suçsuz, giyim fiyatları artıyor mağazalar suçsuz, yiyecek fiyatları artıyor wooowww marketler suçlu :D işte buna biz troll akp kafası diyoruz :D
Ben inanin partilerin yaptigina sasirmiyorum. Milet cok garip davraniyor. Adam tut tut tut yapiyor gidip marketleri tehdit ediyor bunlar. Ben şuna kanaat getirdim bu millet hakediyor bu yonetimi.
yarın bu kitle seni beni akpli olmakla suçlar. öyle bir kitle çünkü :D
Zaten oyle olacak. Karnindan makrubesi makarnasi boşalmadan millete fetocu demeye baslamadilar mi?
Bizin ülkemizdeki kişiler çok tuhaf. Bir yere ayağı alışınca başka yere gidemiyor. Kaliteli kalitesiz pahalı ucuz demiyorlar
Sabah BİM e gittim kasiyer kiz birine anlatirken orendim olayi. Millet kasiyere demedigini birakmamis. Gelip arastirdim ki olay tam bi rezillik. Serbest piyasa bu biyet pahaliysa gidip baska yetden alirlar. Bu BİM mil gelmeden once bakkallardan ne cektik bilen yok heralde
Oda terbiyesizlik. Çalışan emekçi insanın ne suçu var. Gücü yeten yetene. Mesela bir kız arkadaşım çağrı merkezinde çalışıyordu. Şirket yönetimi sebepsiz yere faturayı fazla kesiyor. Arayan adam müşteri temsilcisi kıza söylemediğini bırakmıyordu
Lan şu ülkede BİM'i bile savunuyoruz ya allah belamızı vermiş cidden.
Tarım Kredi Kooperatifi'nin marketlerinden daha ucuz BİM.
Aynen öyle. Benim BİM i savunacagim hic akloma gelmezdi. Adamlar BİM gibi bir haksiik makinasina bile haksizlik yapacak duruma geldi. İsin garip yani o zaten
Hepsi aynı fiyatta çünkü bu ülkede yavan fiyat uygulanmalı yoksa isertse. bin tane market markası olsun heosi auni fiyata Satar
Tavan fiyat sacmaliktan baska bisey degil. Serbest piyasada hicbiseyin tavani olamaz. Birlesip piyasayi yonlendiriyorlarsa rekabet kurulu diye bir kurum var geregini yapsin. Ya da tarim kredi koop larda neden daha pahali satiliyor hemde çöpluk gibi urunler. burada olan tek bisey var kendi basarisizliklarini baskalarina yukluyorlar. Basta sogan ciftcisine sonra ev sahiplerine sonra marketler. Tek sorumlu var o da belli
Bende onu diyorum serbet piyasa olsa ne olur ülkede bir çok marka var diye kimse diğerinden daha aşağı fiyat uygulamıyor bu ülkede ne şerbet piyasa ne kapitalizm uygulanır
Cok dogru soylediniz. Hicbiseyi duzgun uygulamiyoruz
BİM ucuz aslında kapatırlarsa o zaman biteriz