Ben artık putinciyim aga. Şu batının lgtb propagandasından gına geldi artık
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sanane lgbt den hangi lhlgbt birine tecavüz etmiş yüz vermiyir diye öldürmüş
Bana çok şey.
Geçmişte İstanbul'da olmuş. Adam eşcinsel ilişki teklif ettiği erkek bunu kabul etmedi diye öldürmüş. Eee başka soru var mı, yoksa arkadan verenleri savunmaya devam mı etceksin
Geçmişte tek bir ornek ben şu an hetero ilişkisi olup birsuru olay çıkar veren verir sanane kendi hakkiniz olunca hak onlara gelince neden haksızlık
Kötü bir şey çünkü. Topluma kötü örnek oluyorlar ve Sapık batının fon paralarıyla sapkınlığın reklamını yapıyorlar. Çocukların gençlerin aklını karıştırıyorlar. Mesela senin de karıştırmışlar. İçten içe kızları arzuluyor gibi halin var
Örnek olacaksa okadar kötü şeyler var örnek olacak ayrıca kimse örnek alıp cinsel tercihini degiditmez
Putin'i hep seviyordum ha Ukrayna da yaptıklarını savunmuyorum, çocukların kadınların hiçbir suçu yok
Işid'de lgbt üyelerini idam ediyordu. İstersen onlara da katıl veya el kaide'ye.
Putin Rusya ile onları bir mi tutuyorsun la sen. İlla arkadan verenleri savuncan yani
putin'in hiçbir farkı yok onlardan. güce tapmak arkadan vermekle eşdeğer bence.
Hee götelek batı ve abdnin çok farkı var de mi. Tamam kardeşim illa arkadan vereceksen ver bana ne yani bir yerde
batı her anlamda rusya'dan daha iyidir. putin sana arkanı dön dese, tamam reis der dönersin burada laf ediyorsun :D
Onu senin batılılar yapar. Beraber arkadan verme partisi yaparsınız. Lgtb savunduguna göre
batı özgürlük demektir. isteyen istediği ile sevişir. ben kızları tercih ediyorum ama isteyen istediği ile sevişsin beni ilgilendirmez. Batıda biz kimseye karışmayız. Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez. Doğuluların bunu anlamaması çok doğal. Şimdi bak bu da kanıtı eski japon f. ckbudym
Japon eski FB'im benimle birlikte seks yapmayı unutamamış sizce pas versem mi? ↗
kadir mısıroğlu dinleyip batıya düşman olan ergenler, gidip bari düzgünce birini örnek alsalar gam yemeyeceğim. batı düşmanı diye putin'in, stalin'in, mao'nun, * başka liderlerin bir yerlerini yalamak sizi cool yapmıyor :D
Popcorn kadiri dinlemem. Ayrıca bana Doğulu değerken tipin İranlılara peşmergelere benziyor aw. O zaman başka ülkelerde propaganda yapmayın. Kendi kendinize arkadan verip durun
bu ülkede propoganda yapmayın diyor. rusya kadar eşcinselliğin yaygın olduğu başka bir ülke var mı? türkiye'de 60 yaşında dayılar sahilde iğrenç iğrenç oral seks çekiyorlar aw. onu da mı batı yapıyor? sen batı düşmanı olmuşsun ama neden olduğunun farkında bile değilsin. bugün kullandığın şeylerin %99'u batının eseri ve onlara minnettar olmak zorundasın.
Öyle olanlar var diye serbest mi olsun aw. Batının sapık propagandaları teşvik ediyor bunları. Yoo hic de teşekkür etmem. Asıl onlar Türklere teşekkür etsin. Bu teknolojilerin çoğuna askeri teknolojik alt yapı sayesinde ulaşıldı. Adamlar Fatih Rönesans ve kanuni devrinde Türkler Avrupayı alacak diye o kadar korkmuş ki teknoloji üretmek zorunda kalmış. Burada Türklere teşekkür etmeleri gerekiyor
Hem türkçü hem türk katili rus destekçisi :D neden rusları destekliyor çünkü lgbt karşıtı diye. kardeş kuzey kore diye bir ülke var orada da lgbt'ler köpeklere yediriliyormuş. istersen sen orada yaşa. inanılmaz da batı düşmanı bir ülke. çok mutlu olursun :D
Ne alaka la peşmerge tipli herif, ortada olan bir gerçeği söyledim diye Türkçü mü oluyorum aw. 😄
Sen de git boklu gtunden veren batılıların iğrenç propagandasını desteklemeye devam et
gerçek mi yoksa g. ttünden uydurduğun şey mi? putin yanından karını alsa reis bilir diyecek adamın ettiği laflara bak :D
batı her durumda barbar ruslardan iyidir. putin katil bir diktatördür. onu sevenlerde diktatör sevici eziklerdir :D
Lgbt bireylere karşı sorunum yok
Ama özendirmeye çalışmak sacma
Sırf bundan sevilmez. Ukrayna'ya karşı yaptığı şeyde hala haksız.
Küreselcilerin karşısında olan herkesi severiz delikanlı
Müslüman ülkelerin yapamadığını putin yapıyor.
Zaten seviyorduk
Putinciydim zaten gotoşlar.
Bu haberi duyduğumdan beri putinciyim.
Bati tabu olan herseyi yikamk istiyor
Evet