Gündem Sizce bu yılbaşında büyük ikramiye hangi ilimize çıkar? вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Alo Engin al oğlum Adana'da ne kadar milli piyango bileti varsa sjcbslfjs Sizce bu yılbaşında büyük ikramiye hangi ilimize çıkar? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Antalya bence 0 0 Yorumla
İrem2156 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl İkramiye herkesin umut edip para verdiği çıkmayınca da üzüldüğü haram bissey 0 3 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Far paletleri, Gratislerde makyaj malzemeleri vesaire.. İsraf ve haram değil mi madem sorusunu sormuşsun :) Yorumla İrem2156 +1 yıl Yok haram olması için karşı tarafa kötü bir his vermesi gerekiyor vermiyor ise haram değildir yani ufak makyajın zararı olmaz dikkat çeken haramdir Yorumla вιтєχєи +1 yıl İsraf da haram değil mi 🤔 Yorumla
Asena_Cengiz34 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tabi ki de Konya awk aksini iddia edenin g. tüne doğuş çay søkarım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bana çıkacak hepinize lahmacun ısmarlıcam 0 5 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Çıkmazsa da ısmarlarsın be bir lahmacun kaç lira ulağnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru dedin be Yorumla internet_cocuk +1 yıl Beni nikahına da alır mısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @internet_cocuk niye alayım Yorumla internet_cocuk +1 yıl doğru Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Antalya bence
İkramiye herkesin umut edip para verdiği çıkmayınca da üzüldüğü haram bissey
Far paletleri, Gratislerde makyaj malzemeleri vesaire.. İsraf ve haram değil mi madem sorusunu sormuşsun :)
Yok haram olması için karşı tarafa kötü bir his vermesi gerekiyor vermiyor ise haram değildir yani ufak makyajın zararı olmaz dikkat çeken haramdir
İsraf da haram değil mi 🤔
Tabi ki de Konya awk aksini iddia edenin g. tüne doğuş çay søkarım
Ayrıkvadi net
Bana çıkacak hepinize lahmacun ısmarlıcam
Çıkmazsa da ısmarlarsın be bir lahmacun kaç lira ulağnn
Doğru dedin be
Beni nikahına da alır mısın?
@internet_cocuk niye alayım
doğru
Mardin