Bu fırsatı lehine mi çevirmek istiyorlar, hazır kıriz var sesimizi çıkarmayalım oyumuz artsın misali.
İnsanlar aç ve muhtaç duruma düşmeye başladı neden sesleri çıkmıyor.
Neden tepkisiziz?
Bu fırsatı lehine mi çevirmek istiyorlar, hazır kıriz var sesimizi çıkarmayalım oyumuz artsın misali.
İnsanlar aç ve muhtaç duruma düşmeye başladı neden sesleri çıkmıyor.
Neden tepkisiziz?
devletin kendi organı tarım kredi kooperatifinin sitesinde de ürünler aynı fiyat. hatta bazıları BİM'den pahalı. marketteki süt 15 tl fazla diyorsan lütfen 5 tl'den satabileceğin bir market kur da senden alalım. ev fiyatları yüksek müteahhitler suçlu, market fiyatları yüksek market sahipleri suçlu. eee dolar yüksek ondan da hükümet suçludur o zaman?
yani siz akpliler iyice kendini deli ettiniz. attığınız troll yalanlara inanmaya başladınız. hayır önceden daha iyi algı yapıyordunuz :D
Kardeşim sen olayı g tunden anlıyon galiba. Bu kadar cahil cühela olamazsın yani. Altılı masaya laf yedirtmemek için karşı olan herkesi AKP'li ve algı operasyonu yapan biri olarak addediyorsun. Algı operasyonunun ne olduğunu bile bilmeden konuşuyorsun.
Türkiye'de sertbest piyasa var tam rekabet koşulları yok. Tarladan rafa kadar hiçbir devlet müdahalesi yok ama olmalı burada hükümet suçlu ocu bucu değil, bırakın artık şu ötekileştirmeyi. Hükümetler gelip geçici devletimiz ve milletimiz baki olsun.
İlgili ticaret Bakanlığı'nın eksik denetimi bu fırsatçı bir avuç piyasaya hükmeden şirketlerin elini güçlendirdi görmğyor muaun milletin halini. Tarım kredi de süt 15 diyorsun sanki ben bunu savunuyorum ben bunu da eleştiriyorum ben ocu burcu değil vatandaşım en başta. Sende az oku araştır kendine gel sırf birilerinin laf yememesi için başkalarını karalayıp bazı şeyleri de görmemezlikten gelme
6'li masanın aw! ben piyasayı çok iyi biliyorum. hem de senden daha fazla. çünkü işim bu. 2018 yılında ispanya'da bir paket süt 75 cent'ti. Euro kuru 4 civarıydı. Yani 3 Lira. Türkiye'deki marketlerde de süt bu fiyattan biraz pahalıydı. 3.5 lira falan markasına göre. Şimdi İspanya'da bir paket yine 80 cent. Yani günümüz kuru ile neredeyse 16 tl. Marketlerde bir paket süt yine 18 lira gibi. Yani uluslararası piyasaya göre her şey dengede. Peki ne değişti? Türkiye'nin alım gücü düştü. Önceden bir asgari ücret ile aldığın süt 400 litre ise artık 200-250 litre alabiliyorsun. Herşeyde korkunç bir hayat standartı düşüşü var. Sadece market ürününde de değil. Kiralar, ev fiyatları, benzin, internet... Bunun trollüğünü yapacak kadar onursuz musun yoksa anlamayacak kadar kıt kafalı mı bilemiyorum ama 20 yaşında bir halt bilmeyen sivilceli velet olduğun kesin. Hadi git BİM'e zincirle kendini protesto et belki düşer fiyatlar. teee allah'ım ya
Kardeşim senin anlama kıtlığın mı var. Kafan basmıyor mu yazdıklarımı okuyup idrak edemiyor musun bir daha oku
aynen ispanya'nın en iyi üniversitesinde ekonomi okuyan adam anlamıyor, sen anlıyorsun gizli velet. Lütfen sütçü imam üniversitesinde ekonomi kürsüsünde başkanlık falan yapta bu kafa boşa harcanmasın.
Hahahaha zihniyetini mikim senin. Sen ve senin gibiler yabancıların altına yatmayı çok seversiniz yabancı olsun da ne olursa olsun. :)
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?