Tarım kooperatifte daha yüksek rakamlara satış yap. Vergiler cezalar vs vs kat kat yükselt kira rakamalarına elektrik faturası gönder. Ama sende suç yok marketler vs suçlu sütten çıkmış ak kaşık akp
Eskiden 20 30 sene önce Bakkal Bakkaliye kücük market var küçük esnaf dı vahşi kapitalizm önce büyük süper market bu zincir mağaza geldi. her şey satmaya başladı televizyon elektronik cep telefonu beyaz eşya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İyi oldu hak ettiler.
En çok BİM hak ediyor bunu en başlarda müşteri çekti alıştırdi sevdirdi kendini sonra iyi iteledi millete
Tarım kooperatifte daha yüksek rakamlara satış yap. Vergiler cezalar vs vs kat kat yükselt kira rakamalarına elektrik faturası gönder. Ama sende suç yok marketler vs suçlu sütten çıkmış ak kaşık akp
Bu dogruysa harika. Keske ilk basta yapsalardi bunu. Bu zamlarin en buyuk sebebi zincir marketler
Doğru evet
Şok bilmiyorum ama BİM belki de neyse konuşmak istemiyorum. 😃
😃😃
Secim geliyor diye yapiliyo bu ataklar secim bitsin tekrar acarlar
Allah Allah
Bunlar seçim yüzünden
Korona da seçim den dolayı saklanmaya başladı
Bir de Türk vatandaşı olup oy kullanacak surilerde var
İyi oldu hak ettiler.
Seçim sonrası açılır geri
bu uygulama ilk hangi ilde başladı
Ağra da başladı galiba
aaa şaşırdım
Bakkal bakaliye geri döncek
Eskiden 20 30 sene önce Bakkal Bakkaliye kücük market var küçük esnaf dı vahşi kapitalizm önce büyük süper market bu zincir mağaza geldi. her şey satmaya başladı televizyon elektronik cep telefonu beyaz eşya
Evet eskiler daha iyiydi
Orada çalışanların ne suçu var
O kimi ilgilendirir
Belli olmaz.
Hepsi kapansın
Komikmis