11 bin 317 işçi alımı için kura çekim tarihi 28 Aralık 2022 olarak belirlendi. Kuralar bu tarihte sabah 09:00’da çekilmeye başlanacak ve saat 18:00’de sona erecek.
Sizce kurada adalet olacak mı?
11 bin 317 işçi alımı için kura çekim tarihi 28 Aralık 2022 olarak belirlendi. Kuralar bu tarihte sabah 09:00’da çekilmeye başlanacak ve saat 18:00’de sona erecek.
Sizce kurada adalet olacak mı?
olmayacak başvuru yapıyorum ama umudum hiç yok sözde alım yapıyoruz diye formalite onun dışında full torpille giriliyor işe batırdı äq çocukları ülkeyi kendi ülkemde işsiz güçsüz geziyorum nalet olsun yarın bir gün bir şey olursa bende bu devleti unutcam
Benim de gram umudum yok.
Onca okul okudum, temizlikçi olayım diye bakıyorum. Bunun için mi okudum ben... ailemin yüzüne bakamıyorum.
mısırlı köleler bile bizden daha iyi yaşıyormuş yeminle onların bile sigortası varmış arada tatilleri varmış evlenmek isteyen kölelere devlet yardım ediyormuş düğünlerini yapıyormuş biz onlardan daha beter durumdayız temizlikci bulaşıkcı beden işcisi saçma sapan şeyler keşke Türkiye de değil de abd felan bulaşıkcı olsaydım koymazdı.
Cevap
1Cevap
Adalet aynen 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?