Mescid-i Haram bölgesinde tartışma yaratan görüntüler kaydedildi. Safa-Merve Tepeleri arasında kalan alanın yürüyerek tamamlanması gerekirken, elektrikli araçlarla gidilmesi sosyal medyada tepki çekti.

Mescid-i Haram bölgesinde tartışma yaratan görüntüler kaydedildi. Safa-Merve Tepeleri arasında kalan alanın yürüyerek tamamlanması gerekirken, elektrikli araçlarla gidilmesi sosyal medyada tepki çekti.
Hac ibadeti bana saçma geliyor. Madem İslamiyet puta tapmayı yasaklamışsa Kâbe de bi put değil mi? İnsan yapısı tuğla beton vs her neyse işte. Gidip çevresinde 7 kere döneceksin, peygamber efendimizin yaşadığı yerlere gideceksin. Bu nasıl ibadet yahu? Peygamber efendimiz Safa ve Merve tepesine gitmiş ben neden gidiyorum? Bir de hac mevsimi diye bişey var. Belli bir zaman diliminde ve diyanet işleri başkanlığının çekilişi sonucu gidip gidemeyeceğin belli oluyor. Çok saçma yaa. Arkadaş param var sağlığım yerinde istediğim zaman gider yaparım ibadetimi ne çekilişi ne kurası yahu piyango bileti mi bu
Yaşlı ve hastalar için düşünülmüş sanırım
Cevap
5Cevap
Dinler insan uydurmasıdır bu görsel de bunun kanıtıdır
Dinler insan uydurmasıdır benim için. yani mantıklı gelen bir yanı yok o yüzden şaşırmadım
En başından beri zaten saçma sapan geliyordu bana bu tür kısa yollar. Ama engelli insanlar yaşlılar için mantıklı olabilir.
Yürüyebilen insan için caiz değildir diye düşünüyorum
Yarın da uçan drone aracıyla yapar bunlar, beklenir yani🙂
İyice suyunu çıkarttılar. O yöntem yürüyemeyecek durumda olanlar için
Yaşlılar ve yürüme engelliler için iyi olabilir ama sağlıklı insanlar da binmesin yürüsün bi zahmet o kadar da değil.
Din teknolojiye ayak uydurmalı zaten
İllaki yürünecek diye bir ayet var mı?
Rahatsızsa normal
İmama sor
İyice delirdiler yobazlar
Hocalar bilir
Çok tuhaf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?