olmak istemedi. keşke olsaydı da bu günlere temiz bir ülke olarak ulaşsaydık. Büyük ülkeler hep bi dikta rejiminden sonra büyümüş. bak almanyaya biz 2. dünya savaşında korkudan çiftçinin elindeki ürünü alıp savaş bitince denize dökerken , almanlar hitlerden sonra 3 tane araba fabrikası kurdu
@im_incrediblee Türkler dünyada barbar olarak bilinse de diğer ülkeler Türklerden daha barbar. Türkler işlerini asarak keserek veya başa psikopat birini getirerek (tabi getirmiş de olabilir) halletmediler o yüzden bunlar oldu merhametin bizi bir gün bitireceğini bilsek de dünyada Hitler gibi kara bir lekemiz olmadı.
keşke olsaymış işte onu diyorum ben de. 100 yıl sonra hitleri tarih kitaplarında sadece iki satırla okuyacak insanlar. türkiyede öyle birinin gelmemesinin ceremesini bin yıl çekeriz. atatürkün yerine hitler gelmiş olsa ermeni ve Kürt sorunu olmazdı. adalar musul kerkük kıbrıs mekke bizim olurdu. turan kurulurdu rusyayı vergiye bağlardı. süper güç olurduk
sence belli değilmi adam gedenin yarısı krafatla karşımızda.. azerbaycanda zafer, suriyede zafer, libyada zafer kazandı.. rusya ile didişmedi.. savunmamızı baştan aşağı yeniledi..
sende hayallarinle yaşaaaaaa azerbaycan gözünün... mi libyaa ufjubuzun kıçında, suriyede desrsn yazsı ulan bu adam senin lozancışaron gibi arkadan okşanmadı okşuyor..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İsmet inönü
Turgut Özal Süleyman demirel Muhsin Yazıcıoğlu'da Yönetebilirdi🙂
Necmettin Erbakan
Katılıyorum ☺️
Hiç biri. Bir kişi iyi yönetse şu an zaten farklı şeyler olurdu
Belki de
Bence kesin
Atatürk bir diktatördü. İyi yönetmedi. O bir siyasetçi değil askerdi. Kötü bir siyasetçi ama çok iyi bir asker.
atatürk diktatör olsa şu an AKP iktidarda olmazdı. diktatörlüğü de beceremedi demek ki ya da diktatör değildi.
Ben Atatürk'le ilgili bir şey sormadım Atatürk'ten sonra dedim
O bile olamadıysa kimse olamaz
Te Allah'ım 😄 aynen
olmak istemedi. keşke olsaydı da bu günlere temiz bir ülke olarak ulaşsaydık. Büyük ülkeler hep bi dikta rejiminden sonra büyümüş. bak almanyaya biz 2. dünya savaşında korkudan çiftçinin elindeki ürünü alıp savaş bitince denize dökerken , almanlar hitlerden sonra 3 tane araba fabrikası kurdu
@im_incrediblee Türkler dünyada barbar olarak bilinse de diğer ülkeler Türklerden daha barbar. Türkler işlerini asarak keserek veya başa psikopat birini getirerek (tabi getirmiş de olabilir) halletmediler o yüzden bunlar oldu merhametin bizi bir gün bitireceğini bilsek de dünyada Hitler gibi kara bir lekemiz olmadı.
keşke olsaymış işte onu diyorum ben de. 100 yıl sonra hitleri tarih kitaplarında sadece iki satırla okuyacak insanlar. türkiyede öyle birinin gelmemesinin ceremesini bin yıl çekeriz. atatürkün yerine hitler gelmiş olsa ermeni ve Kürt sorunu olmazdı. adalar musul kerkük kıbrıs mekke bizim olurdu. turan kurulurdu rusyayı vergiye bağlardı. süper güç olurduk
@im_incrediblee Bahsettiğin şeyler onun zamanında verildi ve oldu zaten :)
proje adamıydı diyorsun yani. türkiye aleyhine iş yaptı
@im_incrediblee Yaptıkları lehine olmadığı kesin
atatürk Türkiye aleyhine iş yapmak istese saltanatı kaldırmazdı.
@im_incrediblee iyi de ben Atatürk'le ilgili bir soru sormadım diyorum ayrıca ne saçmalıyorsunuz 😄
konu konuyu açtı sayın soran yapacak bişey yok 😀😀
Menderes Necmettin Erbakan
Süleyman Demirel ve Ahmet Necdet Sezer
Atatürk gibisi asla gelemez
soru bu şimdi..
Evet
sence belli değilmi
adam gedenin yarısı
krafatla karşımızda..
azerbaycanda zafer, suriyede zafer, libyada zafer kazandı.. rusya ile didişmedi.. savunmamızı baştan aşağı yeniledi..
Rüyada değilsin burası gerçek dünya
sende hayallarinle yaşaaaaaa
azerbaycan gözünün... mi
libyaa ufjubuzun kıçında, suriyede desrsn yazsı ulan bu adam senin lozancışaron gibi arkadan okşanmadı okşuyor..
Türkçe konuşmayı öğretmemi ister misin
anladıgın kadar,
reiS'e can feda..
Satanistim diyorsun şeytana kurban oluyorsun peki sen bilirsin Allah'ın da bir adaleti vardır elbet
baban iyi bilir
Genel konuşmadım ki 2. tekil şahıs adına konuştum yani senin adına 😄
yürü gitt.. kalkıp
abdest alacam
ahh almak büyük bir yüktür..
Yatsı kılacaksan çok geç kalmışsın kanka ayrıca ben ah almadım sadece iğneleyici konuştum
belli
ne desek
fazlası geldi..
sabah ezanına 40 dk.
kalana kadar yatsı kılınabilir..
bari bunda üste çıkma.
Biliyorum sebebi keraat vakti olması ve güneşe tapanlara benzememek için
Biz de müslümanız elhamdülillah
afarın biliyor musun
ben siyaset sevmem..
Evet belli oluyor 😄
eöeğimle geçimimi yapan biriyim