Net'te 12 yaşındaki kız çocuğunu yaşıtı arkadaşı öldürdüğünü gördüm, her çocuğa ailenin iyi bir karakter aşılaması gerekmez mi?

Gizli Üye
Aklıma benim 12 yaşım geldi. Ortaokuldaydım. Sınıftaki havalı 3 kız ve 4 erkek beni dışladıkları günler gözümün önüne gelir. Bende güzel bir sitede oturan akıllı tatlı bir kızdım. Ama ne varki benim annem babam ilkokul mezunuydu, eğitimsiz bir ailede büyüdüm. Onların anneleri ve babaları öğretmen doktor ya da okumuş insanlardı. Bir gün hatta hiç unutmam, boş bir derste herkes eve giderken bu 3 kız 4 erkek bir bayan öğretmenle sohbet etmek bilgilenmek için sınıfta kalmışlardı. Bende kalmak istemiştim, ne yapmışlardı biliyormusunuz. Ben sınıfa girerken bunlar beni itip kapıyı üzerime kapatmışlardı, nerdeyse parmaklarım ezilecekti. Hepsinden nefret ettim ama okadar üzülmüştüm ki.. Şimdi hepsini görüyorum arada, hiçbiri güzel yerlere gelememiş, güzel hayatları olamamış. O kibirle karakterle zaten gelemezlerdi. şu an ben 33 yaşında Lisans mezunu eğitimli güzel bir hayatı olan bir bayan olarak o günü hiç unutmadım ve daha nicesi.. demem o ki , öldüreni asla savunmuyorum, fakat lütfen çocuklarınıza biraz merhamet, saygı, sevgi öğretin. her şey kültür bilgi değil. Herkes çocuğuna duygusal yönler aşılasa şu durumlar yaşanmazdı..
Net'te 12 yaşındaki kız çocuğunu yaşıtı arkadaşı öldürdüğünü gördüm, her çocuğa ailenin iyi bir karakter aşılaması gerekmez mi?
8 Cevap