Tahminleri alalım
Ak parti kazanır tüm Afgan Suriyeli Pakistan vs 20 milyon din kardeşlerimiz vatandaş olur
Millet ittifakı kazanır 20 milyon sığınma ci gider
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tahminleri alalım
İttifak henüz bir aday gösteremedi. Akpartili veya Erdoğan'cı değilim ama ittifak tarafları zaten güçlü olsaydı 1 adamın karşısına 6 kişi olarak çıkmazlardı. O kadar güçsüzler yani aslında. Ayrıca ittifak partileri henüz bir faaliyet yapamadıkları için insanlar da güvenmiyor. Onu yapıcaz bunu yapıcaz diye konuşmaksa olay ben de konuşurum. Gerçekten bunu yapabileceklerine ikna edemedikleri için de halk onlara da güvenmiyor. Ben şahsen Kılıçdaroğlu'na tam kurulu market bile teslim etmem 3 gün sonra iflas ettirir. Diğerleri desen aynı şekilde. Bu durumda yine kazanabilitesi yüksek görünen üzgünüm ama yine AKP görünüyor. Ben de istiyorum gitmelerini ama yerine gelecek olanlar da cacık en nihayetinde. Olur ya ittifak kazanır o zaman mülteciler giderse biraz ortam düzelir ve lokomotifi tekrar harekete geçirebilirler belki
Eskiden Akp ye veriyordum inadım inat vermem oy
Sırf sığınmacılar için karşıdaki adaya oyum
Bu akşam senin için kutlama yapıcam. 1 kişi kazanmışız
Sığınmacıların gideceğine bu kadar emin olmayın. Çoğu gitmeyecek ve zorla götürmek istersek AİHM'e başvurup bizi suçlayacaklar. Burada doğan bebeleri de hesaba katarsanız yine milyonlarcası burada kalacak.
Yollarız meraklanma
Cevap
3Cevap
Temennim göçmen probleminin çözülmesinden yana. Fakat ne seçimi muhalefetin kazanacağı kesin ne de kazananların bu konuda %100 başarılı olacağı. Ben biraz bu ülkenin geleceği için biraz korkuyorum
Her iki türlü de mülteciler ya da kaçaklar her neyse gitmez. Göndermezler.
Akp gelince hepsi vatandaş
Eski AKP li olarak karşısındaki adaya oyum
Kim kazanırsa kazansın mültecilerin ezici bir çoğunluğu kalıcı olacaktır.
Erduvaaaannn kılları ve kendileri gitsin yeter.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?