Gündem Aydos civarı bölgeler sizce depreme dayanıklı mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İSTANBUL'un zemin bilgilerini açıklayan bir kaynak yok mu mahalle mahalle.. Güncellemeler+1 yıl ya insan merak etmez mi üzerinde oturduğu zeminin yapısını, niye dalgaya alıyorsunuz Aydos civarı bölgeler sizce depreme dayanıklı mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
etipopkek Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yahu tuzla tarafından gebzeye kadar zaten riskli. Aydos sırf yukarıda diye etkilenmeyecek diye bir şey yok. Deprem olursa çoğu kişi ölür zaten takmayın kafanıza. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl çok kötü bir tablo çizdin şu an. Aydos dibini boşa seçtim ben Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Avcılar en berbat zemine sahip diye hatırlıyorum, google'dan aratırsan bulursun bence KS'de jeoloji mühendisi yoktur sanırım sdfsdf 0 3 Yorumla Soran +1 yıl evet avrupa yakasının güneyi kötü Yorumla Soran +1 yıl araştırdım da tam semt semt zemin yapısı bilgisi yok Yorumla SadrazamPower +1 yıl İstanbul fay hattı bilgisi diye aratınca çıkmıyor mu bişiler? Yorumla
opusmedelisi34 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Binalar depreme dayanıklı olur , zemin tabiki önemli ama bina önemli 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bina yeni bölge Aydosun dibi. zeminin kayalık olmasını umuyorum ama bilgim yok Yorumla opusmedelisi34 +1 yıl Endişelenme bina yeniyse bişey olmaz. Korkma Yorumla Soran +1 yıl yok endişeden çok merak benimki Yorumla
Serkozi01 Takip Et Xper 3 Yaş: 104 +1 yıl Yer yer var İstanbul'da en sağlam zemin başakşehir de 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nerden bakabilirim acaba Yorumla Serkozi01 +1 yıl İnternetten yazarsan çıkar karşına Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Ecel geldiyse seni aydosta bulamaz mi🤭🤭 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Aydos İstanbulun en yüksek tepesi. Dağlık bölge belki zemin iyidir diye şey ettm zevk-i-alemmmmm +1 yıl Tamam anladım onu oraya azrail gelemiyor muymuş Soran +1 yıl önlem alanlarla dlaga geçyonz resmen ya 🙄 zevk-i-alemmmmm +1 yıl Aydos dibi zaten kaynak su dolu. İstanbul da sağlam yer yok. Ve ayrıca dalga değil. Insani ölümden eceli korur Soran +1 yıl nasıl kaynak su dolu. zemin boş mu yani çamur mu zevk-i-alemmmmm +1 yıl Bir nevi havuz gibi düşün yer altinda
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ölürsün asla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tee sabır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Severim bak seni ciciş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yahu tuzla tarafından gebzeye kadar zaten riskli. Aydos sırf yukarıda diye etkilenmeyecek diye bir şey yok. Deprem olursa çoğu kişi ölür zaten takmayın kafanıza.
çok kötü bir tablo çizdin şu an. Aydos dibini boşa seçtim ben
Avcılar en berbat zemine sahip diye hatırlıyorum, google'dan aratırsan bulursun bence KS'de jeoloji mühendisi yoktur sanırım sdfsdf
evet avrupa yakasının güneyi kötü
araştırdım da tam semt semt zemin yapısı bilgisi yok
İstanbul fay hattı bilgisi diye aratınca çıkmıyor mu bişiler?
Binalar depreme dayanıklı olur , zemin tabiki önemli ama bina önemli
bina yeni bölge Aydosun dibi. zeminin kayalık olmasını umuyorum ama bilgim yok
Endişelenme bina yeniyse bişey olmaz. Korkma
yok endişeden çok merak benimki
Yer yer var İstanbul'da en sağlam zemin başakşehir de
nerden bakabilirim acaba
İnternetten yazarsan çıkar karşına
Ecel geldiyse seni aydosta bulamaz mi🤭🤭
Aydos İstanbulun en yüksek tepesi. Dağlık bölge belki zemin iyidir diye şey ettm
Tamam anladım onu oraya azrail gelemiyor muymuş
önlem alanlarla dlaga geçyonz resmen ya 🙄
Aydos dibi zaten kaynak su dolu. İstanbul da sağlam yer yok. Ve ayrıca dalga değil. Insani ölümden eceli korur
nasıl kaynak su dolu. zemin boş mu yani çamur mu
Bir nevi havuz gibi düşün yer altinda
Var Sarıyer Maslak tarafları iyi
Ölürsün asla
tee sabır
Severim bak seni ciciş