Merhaba KScanlar! Nasılsınız? Geçenlerde okuduğumuz, duyduğumuz TRT Haber içeriğine göre de bir grup bilim adamları 48 bin 500 yıllık bir virüsü Sibirya'da uyandırmış.
Hala tehlikeli olasılığı olan bu virüsü neden şimdi pandemi ile türlü varyasyonlar ortaya çıkarken uyandırmış olabilirler.
Başımıza daha fazla çorap örmek için mi yapıyorlar bunları?
⭐ Hayat sahnesindeki sırası geldi demek ki. İnsan bu meraklı kedi gibi kurcalamazsa duramaz. İnsana rahat batar. Kendi adıma artık moral bozmayı bıraktım. İzafiyete çok inanıyorum. Tehlikeli de olabilir. Fakat belki de muazzam bir gelişmeye de yol açabilir. Bu gibi konularda korkmak beni daha çok yoruyor. Makbul bir nine duası vardır, "Allah hayırlara tebdil eylesin" diye. Kâbus görünce denir. Ben de ninelerle hemfikirim. 😄😄😎😎⭐
Bu onlar için bilim tarihine bir geçiş bir rekor, bir başarı virüslerin ne kadar yıl eskiye dayandığını bulmaya çalışıyorlar elbette ama Asıl sorun Allah onları o buzulların altına neden sakladı, neden dinazorları yok etti. Bazı şeyler gizli kalmalı kurcalamak olmaz.
Noldu yani şimdi bilime katkı yaptılar ama ne oldu şimdi İnsanlara bulaşma ihtimali varmış.
Şu an dünyaya yayılmasın diye güvende tutuluyormuş Yahu insansınız siz ne kadar korusan da onu Cenab ı Allah'ın yaptığı gibi buzullar altında 49 bin yıl nasıl koruyacaksınız?
Yarın bir gün bulaşacak birine ondan sonra aşı arayıp duralım ölelim boşu boşuna.
Evimiz de yaşlanarak ailemizle huzur içinde ölmeyi de çok görüyorlar.