Gündem Güzel ülkemizin en çok neyinden memnunsunuz? _Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Şu konuda çok iyiyiz memnunum dediğiniz ne var? Eğitim Sağlık Adalet-Hukuk Ekonomi İstihdam Savunma-Askeri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Güzel ülkemizin en çok neyinden memnunsunuz? Güzel ülkemizin en çok neyinden memnunsunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Gündem konusunda 892 cevap paylaştı. Savunma sanayi hariç hiç bir şey iyi durumda değil maalesef... 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Hiç memnun değilim 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Savunma-askeri dedim. Geri kalanlar iyice bozuk veya coktan bozulmus olanlar. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ekonomi uçuyor. Dünyanın en hızlı değişen ekonomisi. Bugüne aldığını yarına alamıyon. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yolsuzluk , hirsizlik adam kayirma. Yok yok bu ülkede. Ah yok demisken. Adalette yok. 1 0 Yorumla
TEMBELKEDİ1as Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl G Şıkkı vergide 1 3 Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Yaaa 😂😂 Yorumla TEMBELKEDİ1as +1 yıl İyi vergi alıyor ama ahhahah Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Baya bı. Shsj Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Gündem konusunda 341 cevap paylaştı. Oksijenin bedava olmasından. 😃 1 4 Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Hahaha bu çok iyidi. Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Yakında onada vergi gelicek diyolar ama🤔 Yorumla Eray-Demirci +1 yıl Şşt eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma. 😃 Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Birileri gece rüyasında bir şey görüyor ertesi sabah hop yürürlüğe giriyor 😄Bence benim demem bisey ifade etmez rüyasında görmesi yeter. fhsjc Yorumla
Zekikız2022 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tarihinden. :) 0 3 Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Edebiyat yapmada şıklardan hangisi onu söyle? Yorumla Zekikız2022 +1 yıl Söyledim işte anlayan anladı. Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Konu bu değil şu an tabiki böyle şanlı millete böyle bir gelecek yakışmıyor ama başka bişey sordum şu an Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Karıları çok seksi bu ülkenin gerçekten ama çok nazlı ve kezbanlar 0 1 Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl İşin gücün karı,@m g*ot onu mu sorduk mk Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Gündem konusunda 372 cevap paylaştı. Hiçbiri maalesef. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Savunma sanayi hariç hiç bir şey iyi durumda değil maalesef...
Hiç memnun değilim
Savunma-askeri dedim. Geri kalanlar iyice bozuk veya coktan bozulmus olanlar.
Ekonomi uçuyor. Dünyanın en hızlı değişen ekonomisi. Bugüne aldığını yarına alamıyon.
Yolsuzluk , hirsizlik adam kayirma. Yok yok bu ülkede. Ah yok demisken. Adalette yok.
G Şıkkı vergide
Yaaa 😂😂
İyi vergi alıyor ama ahhahah
Baya bı. Shsj
Oksijenin bedava olmasından. 😃
Hahaha bu çok iyidi.
Yakında onada vergi gelicek diyolar ama🤔
Şşt eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma. 😃
Birileri gece rüyasında bir şey görüyor ertesi sabah hop yürürlüğe giriyor 😄Bence benim demem bisey ifade etmez rüyasında görmesi yeter. fhsjc
Bir derece askeri diyelim.
Tarihinden. :)
Edebiyat yapmada şıklardan hangisi onu söyle?
Söyledim işte anlayan anladı.
Konu bu değil şu an tabiki böyle şanlı millete böyle bir gelecek yakışmıyor ama başka bişey sordum şu an
Karıları çok seksi bu ülkenin gerçekten ama çok nazlı ve kezbanlar
İşin gücün karı,@m g*ot onu mu sorduk mk
Hiçbiri maalesef.
Hiçbiri diyenler butonuyum
Hiçbiri
Hiçbir şeyinden