Bildiğiniz gibi dün gece 4:08 sularında Düzce'de 5,9 şiddetinde deprem oldu.

- Depremden sonra 123 artçı ve 61 yaralı olduğu belirtilmiş.
- Sizce ülkece depremlere tedbirli miyiz?
Bildiğiniz gibi dün gece 4:08 sularında Düzce'de 5,9 şiddetinde deprem oldu.

Pek Hazırlıklı olunduğu söylenemez çök kapan tutun tatbikatı bilirsiniz 12 Kasım da yapılmış di saat 18;57 de bana göre çok saçma neden mi? Bi kere elimizi kafamıza koyarak nasıl korunalim ki deprem de beton taşlar adanın elini bile ezer koca ağırlıktan korunulur mu? Hiç mümkünse güvenli olan sığınanklara olmak en doğrusu eğer baktın yapacak bir şey yok tek çare kelime-i şehadet ölüm geldiyse zaten kaçış yok gelmedi ise zaten ölmez sin
Çok doğru
Rica ederim.
Depremlere hiç hazırlıklı değiliz ve büyük tehlikelerden birisi de felaketlerde fırsatçı hırsızlar adiler olurmuş çevre illerden gelerek insanlar hayatta kalma savaşı verirken yağmacılar olurmuş ki günümüzde ülkede buna benzer çok fazla tip var çok zor zamanlar bizleri bekliyor
Dediğiniz çok doğru gerçekten 👏
Asıl ben teşekkür ederim görüşünüz için. 🙂
Cevap
5Cevap
Maalesef hazırlıklı değiliz bence
Evet doğru. Toplumca bilinçlenmeliyiz ve yapıların da dayanıklı yapılması gerekiyor.
Yani doğruyu söylemek gerekirse ne kadar hazırlıklı izlesek de hazırlıklı değiliz yani bir Japonya altyapısınız yok bilgili insan deseniz o da yok
Vallahi Allah korusun geçen depremin hissettim zangır zangır sallandık çok korktum Bence hazır değil
Geçmiş olsun tüm yurdumuz vatandaşlarına rabbim tekrarını yaşatmasin 🤲
Değiliz çok can yanacak
Vallahi ya
Hazırlıklı değiliz bence.
Bende öyle düşünüyorum.
maalesef değiliz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar