- Gündem konusunda 27b cevap paylaştı.
u +1 yılHerkese geçmiş olsun ankaraydım ama hissetmedim. uyuyordum, ama maalesef ülkemizde yeterince önlemler alınmıyor. bazı ülkelerde bile hazırlık ya da dayanıklılık daha iyi olabiliyor. özellikle halk bu konuda bilinçsiz ama tatbikat bile eksik yapılıyor ya da tam yapılamıyor. insanların deprem hakkında daha fazla hazırlığı olmalı, maalesef ülkemizde can kayıpları çok önemsiz gösteriliyor. ya da yeterli değer verilmiyor. önceki depremlerden dersler almalıyız oysa. şans yaşıyor gibiyiz gerçekten
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim bu depremle ilgili şaşırdğm bir nokta var. İyi ki kimseye bir zarar gelecek kadar güçlü değildi fakat çok geniş alanda hissedilmesi çok enteresan. normalde marmarada deprem olsa, sarıyer beykoz filan hissetmez ama bunda ntv (sarıyerde) canlı yayında ciddi ciddi beşik gibi sallandı. Ben güney ilçedeym ve Anadou yakasındayım hadi neyse, ve ben de sallandm ama kuzey ilçelerinde bile hissedilmesi enteresan.
00 Yorumla
Gündem konusunda 465 cevap paylaştı. Hissedilmeyecek gibi değildi.
Bu sefer depremin şiddeti oldukça yüksekti.
1999 yılında yaşanan merkez üstü Gölcük depremi de gece 03.00 sıralarında yaşanmıştı.
Bu deprem de saat 04:00 gibi hissedildi.
Birden içimi bir korku sardı.
İstanbul'da beklenen ve olacağı söylenen o büyük deprem oluyor sandım bir an.
Yüreğim ağzıma geldi.42 Yorumla- +1 yıl
İşten gelmiştim yorgundum abim kaldırdı bağırdı beşik gibi sallandı
+1 yılÇok korkunçtu 😬 Allah'ım beterinden korusun bu soğukta perişan etmesin kimseyi. Uyku gitti İlk işim deprem çantası hazırlamak oldu
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Zaten uyanık gibi miydim yoksa sarsıntıya mı uyandım bilmiyorum ama sallanma anını yaşadım.
Çok şiddetli değil gibi geldi ama merkez üssü Düzce olduğunu görünce anladım.
Yalnız faydaki aktifliğin buraya (İstanbul tarafına) geldiği düşünülüyordu, bu deprem herkesin kafasını karıştırdı veya karıştıracak galiba...
20 Yorumla
+1 yılUmarım hep söylenen büyük deprem bu olur başka olmaz kesin yine biryerler yıkılmıştır allahtan burada 9.0 gibi depremler olmuyor yoksa sağlam bina kalmaz bi ara youtube de izledim 9 10 şiddetinde bile olsa hiç biryer yıkılmıyor hasar bile oluşmuyor burada olsa sağlam hiçbiryer kalmaz birde gelişiyoruz diyorlar gelişmek enflasyonun %1000 artmasıyla olmaz geriliyoruz kimse farkında değil eskiden bazı radyolarda türk malı yazardı kasetli radyolarda şimdi herşeyde başka ülke malı yazıyor
20 YorumlaDüzce'deydim. Çok sarsıldık. Gerçekten ürkütücü bir deneyimdi. Uykudan uyandım ve binanın yıkıldığını ve katlarca yüksekten yere çakıldığımızı hissettim. Neyse ki yıkılma vs. olmadı ama o şekilde uyanmak şok ediciydi. Bir travma olarak kalacak benimle.
12 Yorumla- +1 yıl
Düzce sırasını savdı hanımefendi sıra İstanbul da
Deprem anında düzcede fabrikada çalışıyordum. Çok kötü bir durum nasıl dışarı kendimizi atacağımızı şaşırdık. Dirseğime darbe aldım ama nereye çarptım nasıl çarptım hatırlamıyorum bile. Gündüz olunca eve girdim mutfak dolabında annemim teee 99 depremimden önce kalma tabakları vardı hepsi yerle bir olmuş. Diğer kapalı dolabı açtım içinde bardaklar vardı birden üstüme doğru düşmeye başladı bardaklar çok kötü bir durum ya. Rabbim bir daha tekrarını bizlere yaşatmasın inşallah
10 Yorumla
+1 yılGecenim bir yarısı sarsıntıya uyanıyorsunuz. Ne olduğunu idrak etmenize odanızdaki eşyaların sarsıntıyla oluşturduğu korkunç ses yardımcı oluyor. Ölümü iliklerinize kadar hissediyorsunuz… Kelimenin tam anlamıyla kıyameti yaşattı. Atlatan herkese geçmiş olsun.
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyyy fenaydu ya izmitten aşırı hissettik herkes sokaklara döküldü depremden önce bi fırtına bi rüzgar bişeyler oldu sonra bi baktım sallanıyoz aha dedim öldük bittik beklenem İstanbul depremş geldi dedim. baktım 30 saniye sürdü benceama öyle alttan üstten gümlemedi. 99 depremi gibi değildi ama bu da salladı baya yani sağa sola sadece. ilk nolduğunu anlayamadım ama yataktan kaldırdı yani. Sabah hava kıpkırmızıydı. Belliydi havalardan zaten. Bu izmitin çektiği nedir allahaşkına ya kurtulamadı depremden
10 YorumlaZonguldak’ta çok fena hissettik havalar 2-3 gündür sıcaktı içimden dedim deprem olmaz İnşallah filan normal uyudum sonra deprem saatinden 4-5 dakika ince önce de uyandım sonra baştan sonra depremi yaşadım çok korkunçtu :(
30 YorumlaGeçmiş olsun Düzce milletine...
Ben İstanbul'da oturuyorum, uykudan hiç uyanmadım, sallanmayı hissetmedim 7 gibi de annem uyandırdı.
Onlar hissetmiş ben hissetmedim.
Uykum çok derin belli ki.20 YorumlaAnkaradayım ama hissetmedim. Instagram Ankara haberinde beşik gibi sallandı yazmış herkes. Normalde en ufak sese bile uyanırdım ama geç uyuduğum için hissetmemiş olabilirim. Geçmiş olsun herkese
20 Yorumla
u +1 yılEvet, saat 4:06 da gürültü ile uyandım. Dolabımın sürgü kapaklarının sesine uyandım yatakta bayağı sallandı, eşimi uyandırdım ve çocukları kontrol ettim.
Herkese çok büyük geçmiş olsun.
30 Yorumla
+1 yılCok korktum Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bununla bile eğlenen aptal aptal yazan insanlar var beyins. zlik bu olmalı
40 Yorumla
+1 yılUlan gece 4.30 falandı yatıyordum takır Tukur sesler geldi başta aldırış etmedim Neyse 10sn sonra tekrar aynı ses geldi ulan dedim mk evde biseyler dolanıyor herhalde çünkü ara sıra böyle ses geliyor dkdkkss
Neyse geri uzandım yatak bir sallanmaya başladı Allah ödüm bokuma karıştı kuran çarpsın10 Yorumla
+1 yılDüzce deyim ve ev bildiğin döndü herkes dışarı çıktı dışarda millet ısınmak için ateş yakıyo eletirikler gitti herkes köyüne felan gidiyolar bizde arabada duruyoruz
10 Yorumla
+1 yılAnkaradayım herkes hissetmiş ama nasıl uyuduysam yorgunluktan hiçbişey hissetmedim. Uyanınca öğrendim çok kötü gerçekten. Geçmiş olsun herkese.
20 Yorumla
+1 yılValla korkuttu, deprem olmadan 1 dk önce uyandım içimde kötü bir his oluştu. Akabinde de beşik gibi salladı. Herkese geçmiş olsun.
20 Yorumla
+1 yılMerhaba…
Ankaradayım fena hissettim uykudan uyandım şokundayım uyusam mı uyumasam mı arasında kararsızım😏22 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun gurban olduğum
- +1 yıl
Teşekkürler kardeş
+1 yılHala da evdeyiz..
Bir deprem daha olsa öldük.
Aile çıkmayınca bende cıkmadım. Fena sallandık... Büyük geçmiş olsun.
20 YorumlaGündem konusunda 373 cevap paylaştı. İstanbul'da Özel Güvenliğim kulübe sallanınca başım döndü sandım meğer depremmiş umarım kayıplara sebep olmamıştır hepimize herkese çok geçmiş olsun.
20 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım herkes uyanmış çevre ilçelerden illerden de baya hissedilmiş umarım can kaybı ya da yaralı yoktur herkese geçmiş olsun
21 Yorumla- +1 yıl
Benim depremden haberim yoktu
- Gündem konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılEvet uykudan uyandım bana mı öyle geldi diye haber ararken KS de sorular peş peşe. Allah korusun iyileri...
20 Yorumla Ankara da yaşıyorum. Uykumdan uyandım. Önce kedim yapıyor zannettim. Depremmiş, baya şiddetli oldu herkese geçmiş olsun.
24 Yorumla- +1 yıl
Bn hissetmedim y uyuyordum
- +1 yıl
Kedim uyarsaydi Az da önceden anlamıyor mu
+1 yılYoo hiç bişey hissetmedim. Uyuyordun zaten o saatte
20 YorumlaDepremden 2 dk önce uyanmıştım. Yatak çok kötü sallandı..😌
22 YorumlaSoruyu anasayfadan görünce yeni oldu sandım, bu nasıl görsel 🤷♀️ Zaten korkuyorum
20 Yorumla- Gündem konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılSakarya'da da hissedildi. Elektrikler kesildi.
Sokaklardayız.27 Yorumla- +1 yıl
şu an elektrikler geldi. Biz halen daha sokaklardayız
- +1 yıl
Mecburen..
- +1 yıl
Evet.
u +1 yılBen havalimanındayım hissetmedim. Umarım kimseye bir şey olmamıştır : (
20 Yorumla- Gündem konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılHer anını dibine kadar yaşadım. Direk aklıma 99 depremi geldi.
O ürkütücü sesi hiç unutmam. 😒20 Yorumla
+1 yılNöbetteydim ben. Hasta başında uğraşıyorduk. Ne hasta ne de ben kaçamadık.
10 Yorumla- Gündem konusunda 837 cevap paylaştı.
u +1 yılHerkese çok geçmiş olsun.
Umarım kimseye bir şey olmamıştır. 🙏10 Yorumla
+1 yılBütçe görüşmeleri var sanırım yıl sonu malum rica ediyorum bütçede en önemli pay depreme karşı yeniden yapılanma ve şehir planlama olsun. bu ülke depremden çok çekti. yıl oldu 2022 lütfen ya..
tanım: korkutan deprem. geçmiş olsun herkese🥺20 Yorumla
+1 yılBurası da olmasa nasıl haber alacağım.. Hayır bizimkiler de İstanbul'da da, daha deprem geldiğini bilmeden burada haberi çıkıyor..(: Çok iyi.
Allah hepinizin yardımcısı olsun..
20 YorumlaFilm izliyordum, koltuğun kenarında yerde yatarken acaba bu deprem o deprem mi dedirttirdi resmen.
10 Yorumla
+1 yılDüzce de oturuyorum eşyalar yerlerde evler sağlam arabada yatıyoruz çok şiddetliydi
10 Yorumla
+1 yılAbim uyandırdı yorgundum ama nasıl salladı bizi dehşet çoğusu dışarıda hala
10 Yorumla
+1 yılEvet hissettim uzun sürünce anladım büyük bir deprem olduğunu
10 YorumlaEvet hissettim, ona uyandım ve bir daha uyuyamıyorum 🤦♀️
10 Yorumla
+1 yılBursa da yaşıyorum şiddetli ve uzun süren bir depremdi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAskerligi Kocaeli de yaptım 3-4 ay önce terhis oldum marttan beri oralarda büyük deprem bekliyorlar dikkatli olun
212 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBüyük fay hattının üzerinde o yüzden kırılma olasılığı yüksek deniliyordu acil çıkış camının yakınındaki yatakta uyuyordum heran olabilir diye rahat uyuyamıyordum
Cevap sahibi+1 yılTam emin değilim korkutmak gibi olmasın ama bu beklenen değildi
Cevap sahibi+1 yılBize söylenene göre bu o değildi çünkü taa bu geçen marttan beri büyük yıkıcı diyorlardı, inş olmaz öyle bi deprem o kırılmayan fay hattıdır diye tahmin ediyorum
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur bende 2 yıl önce olan İzmir depreminde evdeydim biliyorum nasıl bi travma olduğunu o yüzden umuyorum ki inş o beklenen deprem olmaz hiçbir vatandaşımız zarar görmez, komutanımla da konuştum daha bugün iyiyiz ama felaket sallandı dedi
Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ankara 'da olmama rağmen hissetmedim ben. Hissedenlere geçmiş olsun
20 YorumlaEvet SARIDERE-GOLYAKA (DUZCE) merkezli 5.9 olarak açıklamış kandilli geçmiş olsun.
20 YorumlaHissettim hemde aşırı hissettim yanımdaki abi ye söyledim o da başın dönmüştür dedi 10 dakika geçmedi deprem olduğunun haberini gördük Allah korusun ya çevremde herkese haber verdim annemde uykudan uyanmış hissetmiş bakmış o da
00 YorumlaBir an dolap üstüme düşecek sandım ben istanbuldan bu kadar hissettiysem kim bilir düzcedekiler ne haldedir, Allah yardımcımız olsun
31 Yorumla- +1 yıl
Amin
+1 yılÇok geçmiş olsun herkese, deprem kadar korkutan bir şey yok beni, 50 saniyeye yakın sürmüş çok korkutucu.
20 Yorumla
+1 yılHissettim, yatakta doğruldum şöyle bir, sonra geri uyumaya devam ettim, hiç kalkmadım bile.
Herkese geçmiş olsun.20 Yorumla
+1 yılBeşik gibi sallandık. İnsanoğlunun acizliğini bir kere daha farkettiği bir gün oldu. Afad kurallarını uygulayamadı uykusunda olan kimse. Allah korudu. Tüm Türkiye'ye geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılBen hariç herkes hissetmiş galiba ben derin uykudan uyanamadım normalde depremi hiessederim ama herkes sokağa dökülmüş cümleten geçmiş olsun arkadaşlar😏😏
00 YorumlaGündem konusunda 906 cevap paylaştı. iyi olsa ne kötü olsa ne yarın bir gün 9 10 şiddetinde de olsa klavye yapıcaz böyle
önlem 0 kocaman bir sıfır evlerimiz çok dayanıksız baştakilerin politikası sağolsunlar
00 Yorumla
+1 yılazraille bakıştık bir an valla @Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ
23 Yorumla- +1 yıl
Bu ülke hâlâ uzun binalar yapmaya devam etsin bu aptl zihniyet olduğu sürece
- +1 yıl
Dostum onu da bırak daha şiddetlisi olsa yardıma gelen bulamayız.
- +1 yıl
Türkiye deprem ülkesi hiçbir hazırlıkları yok ki utanmazların
+1 yılAyy çok korktum ben yatak sallandı falan kitaplarim düştü yere hep kuşum bağırdı falan aşağı indim korkarak hissetmemek mümkün değildi 🥺
00 YorumlaÇok geçmiş olsun rabbim tüm yaralılara şifa versin inşallah...
Bizim olduğumuz bölgede pek hissedilmedi.
00 YorumlaGündem konusunda 1b cevap paylaştı. Öncelikle çok geçmiş olsun diyorum ben Amasya Merkez de Yaşıyorum burada çok şükür deprem olmadı hissedilmedi
00 Yorumla
+1 yılbem gece hissettim ama bizim buralarda duyulmamış pek kimse de inanmıo akşam bir anda yatam sallanınca korkup odamdan çıktım bir şey oluyor sandım
00 Yorumla
+1 yılBen hissetmedim, yaşayan herkese büyük geçmiş olsun.
20 Yorumla- Gündem konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılHissetmedim. Herkese geçmiş olsun , yaralı arkadaşlara Allah şifa versin
10 Yorumla Ay nasıl sallandik öyle çok korkunçtu yatak gidip gidip geliyordu
10 Yorumla
+1 yılDüzcedeydim sallanti olurken uyaniktim Cok kötüydü yatak beşik gibi sallandi resmen
10 Yorumla
+1 yılEvleri yıkılanlarin Allah yardımcısi olsun bu kış günü napacaklar çoluk çocuk of of 🥺🥺🥺
10 Yorumla
+1 yıltekirdağdayım beşik gibi salladı
aslen düzceliyim merkezdeki evimizin duvarlı çatlamış10 YorumlaBizim burdada hissedildi abimler Düzce'de onlar evlerinden çıkmışlar
10 Yorumla
+1 yılHissetmedim fakat bir daha yaşanmasın isterim tabi 🙏
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım