Güncellemeler
+1 yıl
2 sene önce mahallemde bir tane yabancı yoktu şimdi 5 bini geçti. Misafirperver ev sahiplerimiz ( ! ) türkleri çıkatıp yabancılara evlerini kiralıyorlar. 2 sene önce kira1400 liraydı şimdi 10 bin lira... ülkedeki vatandaşlarım BARINAMIYOR.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir 5 yıl daha kalırsa bu onun başarısı değil muhalefet beceriksizliğidir. Başka yorum yapmayacağım.
Dünyanın en zengin ülkelerinden birisi olan BAE de oran nedir? Ve halk şikayetçi mi bundan?
oradaki halkın maddi refahı nasıl?*
neden Oraya gitmiyorlar o zaman?
Oradaki halkın maddi refahı eskğden vasatmış ama. Zamanla. Zenginlelmişler zenginleştikçe az çalışmışlar ve az çalıştıkça işleri yapacak birileri gerek dimi. İşte bunun için senin gibi yabancılar koraşar gidiyor öyle ülkelere veya amerikaya kaçmaya çalışıyorlar. Böylece ülkedeki yabancı oranı artıyor. İşte ülkemizde de yabancı oranı artacaksa böyle bir sebepten olur. Madem bu soruyu sordun merak ettim ülkedeki yabancı oranı istatistiklerini resmi kurum açıklamalarını da paylaşırmısın güncellemene. Ama objektif olarak...
devletin rakamlarını 5 le çarp
😊 Neden böyle abartmayı seviyorsunuz?
Bir de 5 le çaroma olayını sürekli olumsuz şekilde yapıyoruz dimi. Mesela kasadaki paray sa 5 katı eksik deriz ama eğer borçsa 5 katı fazla mı hesaplamalıyız. Her zaman devletin açıklamalarını tam tersi mi görmeliyiz yani 😊 iyide böyle düşünen bir insan cidden devletini seven birisi değildir demektir. Devletin kurunlarına güvenmeyen insan da ne bileyim
çünkü devlet dediğimiz üç beş kişi vatandaşını sevmiyor. S. ikiyorrrrr
millet bunlar yüzünden barınma krizi yaşıyor. her ev sahibi kiracı kavgasında akan kanda parmakları varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Vatandaşa çok yalan söylüyorlar çünkü gerçek rakamları ben biliyorum. ülkede 40 milyon yabancı var
Yine havadan konuşuyorsun 😊 gerçek rakamları nerden biliyorsun, neye göre kime göre yani bunlatı tespit etmek için bir sistem lazım ve devletin elinde olan sistem bile net hesaplayamıyorken sen kalkıp devlet yalan söylüyor ben biliyorum diyorsun. Bu durumda haklısın kardeşim sen doğruyu söylüyorsun devletim yalancı her konuda ve ben sana güveniyprum dememi bekliyorsun. Üstelik sorduğun soruda ülkedeki yabancıların ülke vatandaşlarına eş değerde yükseleceğindne bahsediyorsun değil mi. Resmi rakamlara göre yabancı sayısı 3 milyon. Hadi 5 le çarptık 15 milyon. Ülke nüfusu 86 milyon. Ülkedeki yabancı uyruklular sadece bir yılda bu sayıya gelmedi dimi? Yıllık artıl oranı vardır elbet sen onu da biliyorsundur. Hadi diyelim 3 milyonndeğil 15 milyon yabancı var ve senin hesabına göre 5 yılda ülke nüfusuna eşit olucak. Yani bu demek oluyor ki her yıl 15 milyonnyabancı daha gelecek ülkemize ve yine 5 yılda 86 milyon etmiyor. Kaldı ki 5 yılda ülkemizin kendi nüfusu da daha da yükselecek. Yanş diyrceğim o ki kendi saçmalığına kendin inanıyormusun cidden
5 yıl sonra ülkenin nüfusu 150 milyon. Bunu devlet bahçeli söyledi
Hani yalan söylüyordu? Hani sen biliyordun geröek rakamları? Yahu istatistiklere bak kardeşim hala bir tarafından uyduruyorsun. 5 yıl önce ğlke nüfusu neydi, ve 10 yıl önce bunlara bakarak 5 yıl sonrasını da tahmmin edebilirsin. Ekstrem bir durum olmadıkça savaş doğal afet vs. Yani yoğun göç olmadıpı sğrece ülke nüfusu oranın dışında eksilmez veya artmaz
yabancılarla artıyor. Türklerin artış oranı 1,7 lkedeki arapların 4, 7
yeni gelecekleri saymıyorum bile. Sadece İstanbul'da 15 milyon yabancı var. yarısı turist yarısı kaçak ve sığınmacı
Bu oranı doğru kabul edersek bile yine 5 yılda aynı orana gelmiyor. Neye göre bu hesbaı yaptın anlayamadım. Tüm rakamları 5le çarpsan da yine olmuyor kardeşim hala anlamıyormusun
ülkeye akın akın yabancı gelecek. Seçimden sonra..
Konuyu neden değiştirdin?
abicim sen devekuşu gibi kafanı kuma sok pardon boka sok... ülkedeki kendi vatandaşlarını hiç görme olur mu? gözünüz Halifenizden başkasını görmüyor. gözünüz kör olmuş kör
Yine ne saçmalıyorsun, dedğm ki konuyu neden değiştirin? Ve cevap vermek yerine yine konuyu değiştirdin. Yaklaşık 8 yıldır 30 dan fazla ülke dolaştım ben ve kafamı kuma gömdüğüm yok ufkum açıldı ve sen konuyu neden değiştirdin? Söylediklerin çok tutarsız o yüzden sordum ama tutarsız konuşmaya devam ettin ve ennsonunda cevap vermeyip konuyu değiştirdin. Nedne konuyu değiştirdin
zengin olan fakirin halinden anlamaz. o yüzden siz şatafatlı dünyanızda yaşayın. edindiğiniz puta tapının. hayırlı geceler
Kardrşim yğne konuyu değiştirdin. Ben işsizim maalesef ve devletten aldığım işsizlik maaşı bitti, belediyeden de yardım istedim vermedi. Ama bu gerçekleri değiştirmiyor. Sen konuyu neden değiştiriyorsun? Sorduğun soruda söylediklerin tutarsız kendi söylediklerin ortada. Nednenkonuyu değiştiriyorsun
senin gibi gözü kör kulağı sağır birine hendek atlatamayacağım. hoşçakal
Gözlerim açık ve beni aydınlatmanı bekliyorum ama neden kaçıyorsun, nedenn konuyu değiştiriyorsun?
0.5.
Bence daha fazla olacak. çünkü son seçimi bu. türkleri atıp arap ve zencileri ikame etmek istiyorlar