Yoksul bir çocuk görsem
yağmur altında üşüyen
köprü olmak geçer
hiç değilse
içimden
Sunay Akın

Yoksul bir çocuk görsem
yağmur altında üşüyen
köprü olmak geçer
hiç değilse
içimden
Sunay Akın

Sömürülüyorlardır. Pis sapıkların elinde ya da filmlerde dizilerde mangalarda webtoonlarda p*rno sömürülüyorlardır. Çocuk figürü cinseleştiriliyordur. Bu durum normaleştiriliyordur. Bu durum korkunçtur ama kimsede ses çıkarmaz. Pedofili bir sektördür. Jeffrey davasında da sektör olduğu bir kez daha kanıtlanmıştır. Bu durum batıda da doğuda aynıdır. İsimleri lolita olur. Gelin olur. Fetiş olur. İdol olur. ama çocuk olmaz. Ve yapanlar da sapık olmaz. İşin garibi de bu çocuk tecavüzcülerini bitirmek için yine çocuk tecavüzcülerinden medet umulmasıdır. Abd nin cumhurbaşkanı kanıtlanmış bir pedodur. Ama gördüğünüz gibi hala saygın bir şekilde toplumda boy göstermektedir.
Canım cinsellik tarihi isimli bir kitap okudum inan bana abd ve Avrupa ülkeleri bu sapkınlık konusunda yüzyıllardır iğrenç 🤮 ve daha iğrenç şeyler yapmışlar krallar insanlar soylu ya da normal halk için çok normalmiş gibi karşılanmışlar tecavüzü pedofiliyi aile içi cinsel ilişkileri çocuklarımızı bu konularda çok iyi eğitmeliyiz kötüyü ve iyi sınırları ve özel bölgeler..
@kardelen3452 hadi o zamanlar cahil zaman diyelim. Cumhuriyet kurulduktan sonrada sömürülüyor çocuklar.
İşte huylu huyundan vazgeçmezmis kötü herzaman kötü kalıyor
@kardelen3452 Dünyadaki çocuklar hep sömürülüyor çok üzülüyorum.
En temel hakkı yaşama hakkı tabii ki çocukların ölümüne sebep olan herkes umarım yaptıklarının karşılığını 10 misliyle öderler ve sırasıyla eğitim hakkı, korunma hakkı, barınma hakkı vs. sağlanmalı afrikalı bi bebeğin içemediği sütü avrupalı zenginin köpeği içiyor
Zionisme köle olmak insanlara, insanı insan yapan değerleri unutturuyor. Çocuklar bu kalitesiz insanlardan hangi birinin umurunda ki? Bu çocukların böyle olmaları özellikle Zionismin hosuna gidiyor. O zavallı çocuklar Zionism için gelecekte terörizm veya suç örgütlerinde kullanılmak üzere açlık ile, nefret ile ve aşağılanma ile doyurulup yetiştiriliyor. İste onlar için cocuk haklarının anlamı bu. Ancak savaş 1945'te bittiğini sansalar da yanılıyorlar. Tanrı'nın savaşı henüz bitmedi...

Heil Hitler.
Sieg heil!
Bir çocuğun en temel hakları dertsiz tasasız istediği şekilde oyununu oynayıp yiyip içip uyuyup etrafına mutluluk saçmaktır. Artık ülkemizde ufacık çocuklar ekonomi konuşuyor bir başka coğrafyada ise suya hasret çocuklar var bir çocuğun en temel hakkıdır su içebilmek ama dünya öyle bir yer değil ne adalet var ne çocukları düşünen bir sistem var umarım onlara çok değer verilen güzel günler görürüz.
Cevap
9Cevap
Mutluluk ve eğitim hakkı
Sevgilmek istismar edilmemek yeteri şekilde beslenmek barınmak eğtim almak vb.
İlk başta bunları aile sağlamalı daha sonra toplum en önemlisi devlet bu hakları çocuklarına sağlamalı üç beş tane yapın demek ile olmaz.
Eğitim, eşitlik hakları (ırk, din, dil ayrımı yapılmadan) sosyal statü, ve önemlisi yaşama hakkı. Keşke masumcuklara karşı işlenen suçlarda cezalar daha ağır olsa
ne insan haklarının, ne kadın haklarının tam olduğu ülkemizde, çocuk haklarının tam olması tabi ki beklenemez ama biz yine de ümit edelim, dikkat edelim, oldurmaya çalışalım
Özgürce parklarda sokaklarda diledikleri koşup oynamak en doğal hakları, ama bazı... şahıslar sebebi ile bir çok kişi evladını kapı önüne bile çıkarmaya korkar oldu 😔🙏
Yaşam hakkı
Eğitim hakkı
Sağlık hakkı
Fikirlerini özgürce söyleyebilme hakkı
Rengin, ırkın, cinsiyetin ne olursa olsun, eşit olma hakkı
Bir kimliğe sahip olma hakkı
Eğlenme hakkı...
"Ben çocuğum, haklarımla varım!"
Yunus'u gördüm. Kalbim parçalandı... Onların en büyük hakkı mutlu olmak. Melek olmak değil.
Biri açken diğeri bolluk içinde yüzüyor ise orada hak mak yoktur
Çocuk olmak hiçbir şey düşünmeden buyuyebilmek ne yiyeceğinin derdine düşmemek ah çocuklar
Çok göz ardı edilen bir durum ama görüş bildirme, duygularını ifade etme hakkı
Adaletli, bolluk, bereket içinde yaşamak.
Sağlık ve eğitim
Yaşam
sevgi ilgi eğitim
Eğitim ve sağlık en temel hakları
İyi eğitim almak en temel hakları
Ebeveyn seçme hakkı olmalı
Güvenlik barınma gıda eğitim sevgi olmazsa olmaz
bi kaç kutu alıp çikolata dağıtmayı düşünüyorum.
Temel haklar dışında kesinlikle sevgi ve ilgi şart
Doymak giyinmek ve sevgi
Barınma beslenme sevgi
Güzel paylaşım. Tebrik ederim 🌷
Huzurlu bir ev
Şiddet olmamalı
Hergğn bişey günğmü
Çocuk olmak
Bedava ilik
Oyun oynamak
Barınma yemek sevgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?