tasmasız gezen bir pitbull daha kadına saldırdı kolunu parçaladı kadın yaptığı açıklamada köpek damarımı koparabilirdi boğazıma saldırabilirdi dedi sizce olacak bunun sonu?
Aydın'da, parkta yürüyüş yapan kadına, tasmasız ve ağızlıksız gezdirilen Pitbull cinsi köpek saldırdı. Saldırıda kolundan yaralanan kadın: "Köpek damarımı koparabilirdi, boğazıma saldırabilirdi. Yetkililerin buna bir çözüm bulması gerekiyor."
— Aykırı (@aykiricomtr) November 18, 2022
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Para cezası kesilmeli ama 1000 lira değil, en düşük 50 bin lira.
Parayı duyunca kimse o riski alamaz, ağızlıksız köpek gezdirmeyi.
sokak köpekleride sıkıntılı maalesef bugün spordan çıktım eve geliyordum köpek bir anda çocuğa havladı çocuk korktu caddeye attı kendini az daha araba çarpıyordu bakalım nasıl çözüm bulacaklar
Köpekler her ilçeye kurulacak ekipler tarafından toplanıp kısırlaştırılıp tekrar sokağa salınıp ve hergün beslenirse bir sorun kalmaz diye ümit ediyorum.
Ya da hepsi eğitilip askeri amaçlarla kullanılabilir.
Evet benim annemi de kovalamış sahibi duyarsızdı benim anneme bir sey olsaydı sahibini paramparça ederdim
köpekler vahşi evet önlem alınması lazım artık
Köpekler vahşi değil onu cavarlaştıran sahipleri
her köpeğin sahibi yok köpekler kurt familyasından geliyor
Kim yazmış kurt familyasından geliyor diye?
cahil misin dostum? ciddi soruyorum bak
evrim ağacı var kim yazmış ne kafamı buluyorsun kitap mı bu
Bana cahil diyenler genelde benden kültürsüz çıkıyor, ben köpeklerin kurt familyasından geldiğini daha yeni duyuyorum.
sen o zaman hiç bir şey bilmiyorsun çünkü bu 5. sınıf biyolojide fen bilgisi kitaplarında geçiyor evrim ağacını kontrol et
Biyolojim kötü dostum
Ha bu arada kurt köpeğin atasıdır diye bir söz var az önce internetten baktım yeni hatırladım yani köpekler kurt familyasından geliyor dediğin gibi, o sözü gördükten sonra aklıma geldi yani...
Sokak köpekleri toplatılsın evinde besleyenlerde devlete ayrıca vergi versin yeter bıktık
Sorunun kaynağı insan. Sorumsuz köpek sahibi, tehlikeli bir cins ve eğitilmemiş bir köpek oluşu. Suç tamamen sahibinde.
köpekler genel olarak vahşi insanları suçlamak çözüm değil gece olduğu zaman dışarı çıkmak rüya ara sokaklarda bide arazideysen oo geçmiş olsun
Bu köpekler yıllardır var. Ancak pitbul türünü Türkiye getiren kim? Bunlar göç etmedi. Kusura bakmayında sadece ben köpeği suçlamam.
Sokak köpekleri neden saldırıyor, insanlar nerede hata yapıyor? - CNN Türk = Bunu google da aratın.
Şu haberide bir okuyun tek taraflı ben düşünemiyorum açıkcası...
O zaman kanun yasa çıkarsınlar, ki sokak hayvanlarına toplayacaklar kanun çıktı. Sahibi olanlara artık ağır yaptırım yapsınlar. Benim düşüncem bu.
size şöyle söylüyeyim dün spordan çıktım eve geliyordum kaldırımdan çocuk koşa koşa geliyordu köpek bir anda havladı ben bile korktum çocukta korktu haliyle kendini caddede yolun ortasına attı az daha araba çarpıyordu ve bu köpek sokak köpeği esnafın beslediği bir köpek kendim motor kullanıcısıyım gündüzleri kullanırken bir sorun olmuyor etrafta insanlar olduğu için ama gece motor daha gazlamadan rölanti halindeyken saniyeler içerisinde köpek sürüsü etrafımı sarıyor grup psikolojisi var bu hayvanlarda elbette insanlarda da hata vardır ama insandan çok hayvanın yapısına bakmak gerekli diye düşünüyorum
Haklısınız korukunuzda, Sokak köpeklerini toplama kararı alınındı talima ile. Umarım düzelir sorun.
Evlerde köpek beslenmesi yasaklanmalı
Devletin meselesi