AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Yapılan aptallığı savunacak halde değilim. Benim vereceğim adaletten daha insaflı davranmışlar. :D
Buna ceza verilmez ki bu ülkeyi bu hale getirenler utansın madem o kadar seviyorlar da neden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği bu toprakları 3/5 kuruş için peşkeş çekerek ona buna satıyorlar bıraksınlar bu boş hareketleri önce ekonomiyi düzeltsin çok bilmiş ekonomist neymiş ekonominin kitabını yazmış asıl bu ve bunun yandaşlarını tikacaklar içeriye.
Sırf popülerite uğruna ne kadar aşağılık olunabilir? işte örneği bu yaratık.
olay para degil paranin üstünde Atatürkün resmi olmasi, o yüzdendir
Bence onun yerine yüklü miktarda bir para cezası verilmeli; o da sadece paramızın üstünde Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi olduğu için yapılmalı...
Protesto için dolar yakan kişilere bir şey yapıldı mı acaba ya merak ettim?
keske herseyde devletin kanunlari boyle tıkır tıkır islese
Vatandaşlığı elinden alınıp sınır dışı edilmeli bu dönme
hak etmiş Türk parasını koruma kanunu denen bir şey var
paraya zarar vermek suç olmamalı, en azından hapse girmemeli insanlar
Ben bu tipe acımıyorum yatabilir o kadar sene aklı başına gelsin
O kadar olay diye diye böyle cezaları hafifletmiş oluyoruz.
Yani cinayet işleyene vermiyorsun bu kadar. 6 ay hapis yeterli.
Distopyaya adım adım gidiyoruz. Dur bakalım nerede patlayacak...
Ruh hastasının teki bu ya. Bence başkalarına korku vermek için ceza verdiler buna
Bu canım kendini harcatıcak bi gün ama nası yapıcak merakla bekliyom
Tamam bir hata yapmış olabilir demelik bir olay değil bu. Az bile derim.
Haksız da sayılmaz bugün bi pantolon alacaktım 200 tl aşağısı yoktu nerden bulsun millet
Dolar düştüğünde yapılırsa ve ceza alacaksa, aynı cezayı almalı.
TL nin değeri kalmadığı için böyle yaptı sanırım. Ama yinede hakketti
Az bile ölene kadar kalsın hatta 70 yaşında çıksın o zaman o zamanda tiktok çeksin
Türkiye b0kluğun içinde yüzüyor baştakilere idam gelmeli ve buna neden olanlara
Türk lirası çöp oldu, iyice değersizleşti ama bu kız fazla abarttı.
Surda birini öldürsen taciz etsen iyi halden hemen çıkarsın. Bu ceza saçmalık olmuş.
yaptigi dogru degil ama 7 yil vermekte abarti daha buyuk vakalara o kadar vermiyolar🙄
7 sene boyunca her gün tl den özür diledeği videoyu yayımlasın
Yorumlar hiç şaşırtmadı. Tayyipin 128 milyar doları bir gecede yok etmesine gıkını çıkrmayanlar, mika'ya havlıyorlar. Şuanda iran halkı türklerden daha modern.
Acaba aynı şeyi abd doları için yapsaydı abd devleti nasıl bir karşılık verecekti?
Hırsızlar, tecavüzcüler, katiller bile 7 yıl yatmıyor artık bu ne?
Çok güzel bir ceza... Türk lirasına hakaret etmek ve değerini düşürmek gibi girişimlerde büyle ağır cezaların verilmesi elzemdir.
Mal mal konuşma lan az bile etmiş helal Olsun türk lirasının değeri bile olmayan paranin nesini savunuyor sun Türkiye dolar endeksli ilerliyor devlet mal önce Tecavüzcülere masumları katledenlere ağır cezalar versin onları serbest bırak sırf parayı attı diye ağır ceza ver böyle adaleti s..
Sana katılıyorum. Önce tecavüzcülere cezalarını versin sonra da gelip bu cezalarla uğraşsın...
Ekonımi çok kütü bunda bir şey diyemem ve suçlusu da ordata. şu an ki iktidar. Adam gibi birini ekonomi bakanı yapsalar belki 5 ya da 10 yılda bir muziye olur ama oke sanmıyorum. Türk lirası bu kadar kütü bir durumdayken bari bu kütü durumu daha da kütüleşmesine izin verilmesin diye bu cezayı uygun gürüyorum.
Mal!
Aslında senin saçma yorumdan cevap vermeyecektim ama belki bir gün bir şeyler öğrenirsin de bu soruya gelip anlarsın.
Yaptıklarına rağmen 1 tane bile takipçisi eksilmemis :) aksine artmis. bence kimsenin onemsedigini falan düşünmüyorum. Amacı gündeme gelmekte basarmis
Ayrıca o kadar sene yatacagina gerçekten inaniyormusun. Tatlım. :)
videoyu şimdi izledim. parayı atıyor ama attığı yer gözükmüyor. bu suç ve delil olamaz. iki kadını öldüren umutcan 4 yıl aldı birde bu var
Sacmalik. Asil suclara yeterince ceza verilmeyi gectim serbest birakiliyor, vere vere bu olaya mi 6-7 yil hapis cezasi isteniyor? Ilginc.
Az bile bu s urtugu popolari kalkıyor hemen bunlar yükselişe geçince. İzlemeyin şu ucubeyi olsun bitsin
Bence az bile bu ülkemize yapılan bir hakarettir 7 yil az bile ama ideal ceza hayatından 7 yil gitmedi ona iyi gelebilir. Ceza iyi güzel
O kurtulur o cezadan merak etme derdine düşme sen. Atamın resmine saygısızlıktır üstünde atamın resmi var sonuçta gözlerş görüyor ve klozete atıyor.
Evet hak etmis o türk lirasında atatürkün resmi var
Aferin
Turk lirasini cope atmaya neden olanlara birsey yapsalar daha guzel olacak bence, toplu olarak beddua duasina cikip iman gucuyle tekrar indirsek mi :) #%^€%"%%
Gündem olabilmek için girmedikleri şekil kalmadı. Valla tutuklansa niye tutuklandı demem xD
Sonuna kadar hakediyor!! Toplumumuzu bozan pisliklerden birine az bile..
"Tamam bir hata yapmış olabilir ama..." diye bir şey yok. Onun aması olmaz.
Sonuna kadar hak ediyor. Kim ki o Türk parasını öyle bir şey yapıyor. Herkes haddini bilecek.
Sınır dışı et s. gitsin bide hapistemi besliyceksin böyle köpekleri
canım bi hareket yapmış bazı şeyler simgedir dalga geçilmez ceza alırsa da acımam yani
cezası ertelenir kırmızı ışıkta adam öldüren bile hapis yatmıyor
Beter olsun, pis şu tırnaklara bak, bunun nesi fenomen hangi geriler takip ediyor ki bunu
Hic acımam ülkemizin milli ve manevi değerlerini aşağılayan birilerine terörist derim ben
kefaletini ödeyıp serbest kalacak boşuna heveslenmeyelım
etmiyor gerçekten fazla abartıyorlar, insanlar ilgi çekmek için yapıyor bazen bi yerde durmaları gerek ama yedi yıl altı ay da fazla
Millet cinayet işliyor 3-5 ay yatıp çikiyor bu biraz fazla gibi yaptigi yanlis olsada.
Az bile o paraşatın üzerinde Atatürk ve saygın atalarımız var yetmediğimi para bizim paramız TÜRKİYE CUMHURİYETİ PARASI..
sosyal medyada iyi ekmek yer bu gözaltı sonrası. bunları takip eden canım kitle olduğu sürece yaşadıkları her anı paraya çevirmeleri çok kolay.
hak ediyor. Kimse bu ülkenin milli gelirine zarar veremez
Mevzu sadece türk parası değil bu soytarı ülkeden defolup gitmeli bir an önce
Bunun zaten beyin ölümü gerçekleşmiş nesini hapse atacaklar?
Asla haketmiyor
Zaten o paranın o kadar değeri var
Haketmiş saygısızlık.
Hakedio ama para cezasıyla kurtulur kesin
Cezası herkese ders olsun. Fazla olmuş.
Hakkediyor mu ne ya? Kanun var. Yorum yok.
Tabiki hak ediyor