Gündem Yaşadığınız ilin yerlisi misiniz? Yoksa göç mü ettiniz? KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İllerin yetkilileri oranları açıklanmış. İstanbul, Ankara , İzmir %20-40 arası yerlilik oranı var.https://www.yenisafak.com/foto-galeri/hayat/turkiyenin-en-yerli-ili-neresi-sehir-sehir-aciklandi-ilk-siradaki-isim-herkesi-sasirtti-2072795 Yaşadığınız ilin yerlisi misiniz? Yoksa göç mü ettiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı. Yurt dışı hayalim var 1 0 Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Eeee bizim işler karışık ama ben yerlisiyim ama 7 düvele bakacak olursak göç var ama ben yerlisiyim 1 0 Yorumla
egomanya Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile kronolojisi o kadar karışıkki nereli olduğumuzu ve nereye ait olduğumuz hakkında hiç bir fikrim yok 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 635 cevap paylaştı. Bırak ili 37 senedir aynı semtteyim. Muhtar bile benden sonra taşındı buraya 😂 1 0 Yorumla
bulinmeyen926 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yerlisiyim hatta iki kuşakta İstanbullu ama Aslen Ardahanlıyım. :) 1 1 Yorumla Kedistoteles +1 yıl Kütüğe göre soruluyor. Kütük Ardahan ise istersen 5 kuşaktır İstanbul'da yaşa yerli değilsin. :D Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Ailem Rizeli, İzmir 'de doğdum, Antalya'da büyüdüm 1 0 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Bizimkiler göçmüş ama ben burada doğdum büyüdüm 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tam yerlisiyim içindenim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yurt dışı hayalim var
Eeee bizim işler karışık ama ben yerlisiyim ama 7 düvele bakacak olursak göç var ama ben yerlisiyim
Aile kronolojisi o kadar karışıkki nereli olduğumuzu ve nereye ait olduğumuz hakkında hiç bir fikrim yok
Bırak ili 37 senedir aynı semtteyim. Muhtar bile benden sonra taşındı buraya 😂
Yerlisiyim hatta iki kuşakta İstanbullu ama Aslen Ardahanlıyım. :)
Kütüğe göre soruluyor. Kütük Ardahan ise istersen 5 kuşaktır İstanbul'da yaşa yerli değilsin. :D
5 kuşaktır yerlisiyiz onun öncesi bulgar göçmeni
Tam olarak yerlisi değilim.
Balkanlardan göç etmisiz
Yerli.
İzmir.
Anneanne tarafı ıraktan göçme
Ailem Rizeli, İzmir 'de doğdum, Antalya'da büyüdüm
Bizimkiler göçmüş ama ben burada doğdum büyüdüm
Tam yerlisiyim içindenim
Gocc
Yerlisiyim
Göçmenim