Tabi şu an çatışmalar hâlâ özellikle sokaklarda devam ediyor fakat halk artık istediği gibi giyinebiliyor

Tabi şu an çatışmalar hâlâ özellikle sokaklarda devam ediyor fakat halk artık istediği gibi giyinebiliyor

Parçalayamadıkları İran ve Türkiye kaldı ABD ve batı tüm Ortadoğu ülkelerini parçalıyor özgürlük getiriyor sözde gördük Arap baharını şimdi İran parçalanırsa ordan yine mülteci akını olursa zaten birleşmiş milletler gibi oldu bizim ülke savaştan kaçan bize sığınıyor bunları bir ben mi böyle düşünüyorum İran halkı ilerde bu günlerini arayacak saddamın da heykelini yıkmışlardı sonra neler geldi başlarına gördüler
Saddam'ın işlediği savaş suçları yüzünden ülkeleri bu hale geldi bu 1 2. olarak mültecileri alın diyen yok size kapa sınırını bu kadar basit
Saddamdan sonra Irak kaç parçaya bölündü embesil ABD ve onun yandaşlarına sözün yok mu sınır kapılarını kapat demesi kolay kaç km kareden bahsediliyor zorla girenleri kurşuna mı dizelim ne yapalım binlerce insan yığılıyor kapıya hepsini öldürelim mi var mı bi çözüm yolun
Bak spastik arkadaş Saddam kendini Tanrı gibi gören adeta yenilmez olduğunu düşünen birisiydi onun davranışları yüzünden bunun bedelini halk ödedi sınır konusuna gelirsek kısacık duvarın üzerine kerpeten makas vb kesilebilen teller dikmek yerine daha uzun duvar daha önemli önlemler alabilirsin bu bu kadar zor olmamalı
Sen çok zekisin duvar örmek bi senin aklına geliyor zaten kimse bunu düşünemezdi bu kadar dar bi bakış açısıyla dünyayı ülkeleri yorumlaman harika oynanan büyük oyunu görmeden olaylara kişilere indirgemen mükemmel büyük İsrail projesi devreye konuldu heryeri parça parça edip Fırat ve Dicle’ye kadar bizim de bulunduğumuz coğrafya da dahil büyük İsrail devletinin kurulması için zemin haZırlanıyor aman sen be düşünürsen düşün uğraşmaya değmezsin
Yahudi lobisi zaten dünyayı yönetiyor bunu biliyorum fakat ülken mültecileri bilinçli alıyor bilinçli yollamıyor ülkenin başındaki adam diyor yollamıyorum
Aşırı baskıyla yıllardır eziyet çekiyorlar. Benim bir tanıdığım var iranda zenginler öyle değil ama rahat yaşıyorlar. Lüks evlerde yaşıyorlar kadınların başı açık. yolsuzluk yoksulluk had safhada.
Cevap
3Cevap
İran keşke eskisi gibi olsa. Çağ dışı yaratıklar yönetiyor ülkelerini.
Ordu arkalarında oldukça yikilmaz
ABD burayada özgürlük getirecek🤣🤣
Olması gereken bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?