Dahianlamindaki. de adresindeki 10 sorunun 10'unu da doğru cevapladığınız takdirde sertifikanız hazır. Çözen paylaşsın :)
Link için @Çilek_22 teşekkürler :)
Linkten ulaşabilirsiniz :

Dahianlamindaki. de adresindeki 10 sorunun 10'unu da doğru cevapladığınız takdirde sertifikanız hazır. Çözen paylaşsın :)
Link için @Çilek_22 teşekkürler :)
Linkten ulaşabilirsiniz :
Eveeet işte güzel bir pazar günü ve tek denemede aldığım sertifika 😎 ya başarı ne kadar motive ediyor insanı ne kadar mutlu oluyoruz cebime ikramiye girmedi bir şey de kazanmadım sertifika aldım ve gayet mutluyum sizlere de teşekkür ederim. ☺️
👍👍

Sevgilerimle ❤
Üzülmeyin benim de aynısı oldu ❤

Tebrikler 👍
Ki'de kafam karışıyor tekrar kurallarına odaklanmalıyım ama de'yi kaçırmam.
Dava dilekçelerinde hakimler yazım kurallarına uygun yazmanıza dikkat ediyor mu :)
Muhakkak ediyordur.
Bir dosyada üst mahkeme sanık müdafii bu hususa değinmemiş diye eleştiri yapmış ve bir sebepten kararı bozmuş. Ben çok sinirlendim. Bilendim duruşmaya çıktım. Tam saymaya başladım, başkan saymış 6-7 ayrı yerde bu hususu çeşitli şekillerde dile getirmişsiniz. İstinaf hata etmiş ama direnme durumu yok, yeniden yargılama yapacağız dedi. Yeniden yargılama farklı açılardan sanıkmlehine oldu 🙂demek ki dikkat ediyorlar. Ben çok resmi bir dil kullanırım. Yeni nesilden farklı usulde yazanlar var. Bu çok can sıkıcı.
eig için teşekkür ederim
Rica ederim :)
Cevap
7Cevap
8 Soru bildim alamadım.
Sertifikamı aldım ben
👍👍

Olmuş mu Profesör? 😎
Tebrikler 👍👍
Yargı dizisindeki mevzuyu bilmiyorum ama tebrikler sertifikayı kapmışsınız işte :)
Bi bakiim neymiş
8 soru bildim :((
Benden fazla bilmişsin 😊👍
Yaaaa, sen kaçırmazdın ama☺
Aslında linke tıklar tıklamaz gelişine çarçabuk yaptım keşke dikkatli çözüp sertifikayı sorunun görselinde paylaşsaydım ☺
Aa valla ben de. acele ettim nedense. aslında çözerdik biz. neyse zekiyiz gene de😄
Kısmet ya işte doğrucu davutluktan oldu yoksa hepsini bilene kadar bir iki defada çözülür 😊
Evveettt
Sorulara baktım. Mümkün değil sertifika alamam Kpss düzeyinde sorular var😎🤣
Ekonomi sayfasında gördüm tıkladım. Çok yavaş kalmışım Süre yetmedi 🤧
Yanlız tüm soruları D yapınca 5 doğru geliyor
Yetiştiremiyorum ben yaa çok zor 😅
Bir soru yanlis surekli
Baktım da 9 soru yapabildim sertifika alamadım
Deneyeceğim.
O kadar dahi var ülke eşşek kaynıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?