Almanya'nın Frankfurt kentinde eşi Zübeyde Temizel-Feldmann'ı yüksek maaşlı işe yerleştirdiği iddiası ile suçlanan Belediye Başkanı Peter Feldmann, yapılan referandumla görevden alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Almanya'nın Frankfurt kentinde eşi Zübeyde Temizel-Feldmann'ı yüksek maaşlı işe yerleştirdiği iddiası ile suçlanan Belediye Başkanı Peter Feldmann, yapılan referandumla görevden alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Gereken yapılmış , bi an Türkiye sandım görüş yapacaktım ki haberin içeriğini görünce şaşırmam geçti 🤣 ülkemizde bal tutan parmağını herkese yalatır , en alt tabakadaki meslekte bile torpil geçiyor … gavur diye nitelendirdiğimiz insanlardan Adaleti öğreniyoruz yA yazık
Demokrasi gibi demokrasi tüm ülkelerde olması gereken tam olarak bu işte.
Bizim ülkede böyle bir uygulama olsa şuanda koltuğunda hiçkimse kalmaz🤣
Gerçi ülkenin batışına evet demiş bir halk bunların görevden alınmasına mı evet diyecek orasıda var😏
referanduma gerek yok bence eğer gerçekten böyle bir şey varsa yargıya taşınır ve yargıda gerekeni yapar. tabi bizde de yargı ele geçirildiği için sadece muhalif siyasetçilere gerekeni yaparlar
Cevap
41Cevap
İyi olmuş
Demokrasi ve Adalet olunca bir ülkede acımazlar böylelerine. Birde bize bak, görevden almak şöyle dursun birde terfi alıyorlar.
Bunun adı adalet. Almanya bizi kıskanmaya devam et. Biz olsak iki üç maaş verirdik bunlar bir vermiş ve görevden alınmış işe bakın hele.
Bizde oradaki temiz toplumun çeyreği olsa, bütün iktidar partisi cezaevinde olurdu.
Seçmeni bile yolsuzluğa onay verirken bizim bir Almanya olma şansımız sıfır..
Türk var işin içinde 🤣 yolsuzlul torpil rant normaldir 🤣
Eşi Türk mdjfkd ulan içimize işlemiş pislik be ülke coğrafya değişse de çıkmıyor
Peter mı? Tip tam Muhittin 🤣
Hikayemizin kahramanları Muhittin ve Zübeyde'nin aşkları KPSS sorularını Etsy'de fetullahçılardan satın alırken başladı...
türkolar her yerde kendini belli ediyor. Bütün mal varlığına el konulup Almanya'dan si*ktir edilmesi lazım.
Torpili karıya yapması da ayrı bir güzellik. Çok romantiksin Peter 💕 Bizimkiler emmi akraba sülale.. b! k var mk
Olaya bakış açına bak :/
@ÇevikYiğit aynı şeyi düşündüm. Kendine kocası tarafından torpil yapılsa tamam diyecek kıvamda. Bu toplum çok kokuşmuş o yüzden de hak ettikleri gibi yönetiliyorlar arada çok azınlık sayıda yaş odunlar da yanıyor.
Konuştular, *m için dellenen züğürtler sjsjs
En doğrusunu yapmışlar. Bizde de torpil yapanları alsalar görevden ne iyi olur
Bizim ülkede böyle bişey yapılacak olsa şu an oturdukları koltuklarda kimse kalmaz çünkü bir değil iki değil herkes torpilli
Eşinin kanına girmiş adi kadın kadınlar çok kıymetli bizim için yanlış anlasılmasın ama bu kadının kanı bozukmuş
Bunu Türkiye'de yapsan bütün kadrolar yenilenir. Devlet üniversitesinin kantincisi bile yeğenini işe alıyor.
Bizim ülkede alisilmis seyler bunlar yadirganmiyor , bünyeler aliskin 😀
Zubeyde Temizel; Turk degil deyin bana lutfen.. Zaten medeniyetin besiginde, imkanlar icinde yasayan insansin bu varosluk nedir ya
Bizede lazım bu ahlak anlayışı, yönetim anlayışı..
Şimdi hepimiz sevdiklerimi el üstünde tutarız bu bir gerçek.. doğru olan yapılmış.
Çok şaşırmayın günümüz alımlar. torpil üzerinden değilmi
Olsun, Zübeyde hanım gece yastığa başını koyduğunda şöyle düşünecek "ne güzel kocam var bana torpil yaptı, parayı bulunca bir tarafı oynayıp beni bırakabilirdi de" 😂
İddia kesinleşmeden böyle bir hareket doğru bir şey değil.
Bizim ülkede torpilsiz yok ki herkes torpille geliyo biyere
bizde uygulansa piyasada siyasetçi ve devlet adamı kalmaz
Orası Türkiye değil tabi normal bu sonuç. Gereken olmuş.
Türkiyede yapsalar belediyelerde devlet dairelerinde adam yapmaz
Turkiyede bu durum oldukça normal hatta karısına şirket acar milyonluk hatta milyarlık ihaleler verir kendini trilyoner yapar hâlâ bir sıkıntı olmaz. Ne demiş atalarımız balık bastan kokar!
Verdiği yetkiyi sorgulayanilen insanlar onlar
Biz gibi koyun değil
Bunu Türkiye'de yapsan bütün kadrolar yenilenir. Devlet üniversitesinin kantincisi bile yeğenini işe alıyor.
Vay be adam sadece eşine yapmış olaya bak Türkiyede eşini bırak eşinin ailesinden kendi dostunun dostuna kadar torpil var kimse bir şey olmadı
Almanlarda biraz nefis olsa bunları toplar hepsini dışarı atar ülkelerini çöp haneye çevirttiler beter olsun Almanya
Türkleri adam edip böyle söz sahibi ederlerse olacağı bu. Beter olsun almanlar inşallah bi ekmeğe muhtaç olurlar
Allah adaletle yaşamaya çalışanları Türklerden korusun heryeri ele geçiriyoz😂😂😂
yabancılarla evlenen kadınlarda zaten karakter bozukluğu olağan bir durum
İyi şutlamışlar Türkiye zannetmis orayı
Eşi türkse normal. Türkiye sandı orayı belli
Darısı bizim vazıfsızlara
Liyakat ve adalet ne güzel şey...
Bizde 8 maaş verirler de bir şey olmaz🤣
Şaşırmadık neler neler oluyor ki
Yok direkt görevden alınmalıydı.
Demokrasi budur işte. Almanya'yi tebrik ediyorum
çok da iyi olmuş helal almanlara
Türkiyede adam kalmaz böyle yapılsa