AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Bir kere kılmasa ölecek sanki. Belki diğer yolcularin acelesi vardı? Yolculukta bu tipler bana denk gelirse ağır kavga ederim.
Firma sonuna kadar haklı ya. Çok ibadet gözeten insanlar gece yolcuğulu yapsın.
Yani firma haklı yolcu istediği zaman otobüs duramaz icerde kaç kisi var herkesin işi gücü var
Aynı firmalar ticari ankaşmaları gereği saatlerce dinlenme tesislerinde mola veriyor yolculuk gereksiz uzuyor. Ona kimse ses etmiyor da 15 dk namaz molasına niye kıyamet kopuyor?
Namaz keyfi olarak kazaya bırakılamaz. Namazın şartı vakittir
Bence insanların inanç meselelerine müdahale edilmemeli
Ulan dinde bile seyahat varsa kaza namazı kılınabilir tamamen şov
Aynı firmalar ticari ankaşmaları gereği saatlerce dinlenme tesislerinde mola veriyor yolculuk gereksiz uzuyor. Ona kimse ses etmiyor da 15 dk namaz molasına niye kıyamet kopuyor?
Uçağa falan bindiğinde pilota dersin kaptan 5 dk sağa çek diye
Uçağa binmedin galiba hiç? Uçakta namaz kılman için abdest alacak yer var, hostes namaz için yer gösteriyor ve seccade bile veriyorlar. Biraz medeniyet öğrenin
Yo her uçakta yok sadece bazı uçaklarda var ayrıca yolculuk sırasında kazaya bırakabilirsin hiçbiri olmadı molada kılabilirsin beğenmiyorsan da binmezsin boşa ağlamaya gerek yok
Her uçakta var medeniyetsiz! Ayrıca Hayatında namaz kılmadığın çok belli! Yolcular namazı kazaya bırakmaz, seferilik yarısını kılmaktır. Namazın şartı vakittir. Vaktinde kılınır keyfi olarak böyle sebeplerle kazaya bırakılmaz.
Tam olarak neresi keyfi olarak otobüstesin la namaz kılıp kılmadığımıda Allah bilse yeter sen ötsen nolur la git ötede oyna
Namaz kılmak isteyen irade gösterir, imkan oluşturır. senin gibilerin iradesi kaytarmak 😂
Tamam sayın betterböcek Hatipoğlu en dindar sensin
Bunu gündem yapanlar Har dmaldır. Dünya krizde.. Konuşulaxak konu bu mu
boyle bir soru olabilir mi firma zaten haklidir digeri şovmen
@betterböcek bak boş yapiyorsun neden dersen turkiye tek dinli bir ulke degil o aracta 10 farkli dinde insan olsa hepsinin farkli ibadet ritueli olsa ve arac durdurma icin 15 dk ayri ayri izin almalari gerektigini düsün. kudurursunuz. dini inancina bu kadar bagli olan kisiler ya ozel arac kiralar yoluna rahat rahat gider ya da dininde seferi denen şey neyse onu uygular boş yapmaz. zorla bindirmiyorlar o otobuse. turkiyede tek bir otobus firmasi yok. bunlarin allahi olsa ne olur olmasa ne olur. allah olsa bu şovmenin ibadetine mi kalirdi sanki. daha kul hakki ne onu bilmiyor. kul hakkinin islamda kisi affetmedikce affi yok. namazin affini bile allah diyor yaparim yapmam ayri konu ama kul hakki diyor kesinlikle kisinin kendisine kalmis. sen hayatina bu sekil davraniyorsan baskalarina dusunmuyorsan dua et allah falan olmasin. kul hakkindan zaten cehennemde yanarsiniz bol bol.
saatlerce dinlenme molasi diye de bir sey yok maks 30 dakikadir. o da ihtiyaclar giderilsin diye. namazi olan varsa gider kilar mescit bile koyuyorlar. her turlu namaz vaktine denk geliyor zaten mola 4 saatte bir veriliyor yaklasik.
O yolcuyu yatırıp nallıycan arkadan. Sgsin kendi arabasıyla o zaman
Offt yeter ya ne canım işler bunlar böyle yolda kıl Ak
Türkiye Cumhuriyeti laik ama halkının %95 i müslümandır. Otobüs firması haksız bir daha asla kullanmam o firmayı
Firma haklı hem diğer yolcuları mağdur etmeye hakkı yok.
Namaz bu 15 dk dura bilirdi
Adam zaten seferi olmuş oluyor
laiklik münafıklığın dik alasıdır. Kendi kılmaz müslümanım der kılanı engeller eşitlikten bahseder
Namazını o akdar düşünüyorsa yatsıdan sonraya alsın biletini nedir yani otobüsteki 50 kişiden 4 ü namaz kılıyor diye otobüsün duracak hali yok ya
İyi o zaman seks yapicam sitede mola verdikrelim
Kaza namazı yapabilir açıkçası ben lavabolara güvenmediğim için titizlik olarak evde kılıyorum kaza olarak dönünce
Namaz önemli.
Namaza engel olan bir iş bırakılmalı başka işe girilmeli.
Böyle bir tartışmaya gerek yok yolculuk sırasında zaten namaz zorunluluğun yok diye biliyorum
Bu olaya çok dar bakıyorsun böyle düşünüyorsun fakat genelleme olarak bakıyorsunnuz dar alandan bakmayın geniş bakalım
Ne darı ne genişi. Olayı anlamamışsın ve insanlara saygınız yok
Peki namazını keyfi olarak bırakmıyor orada namaz kılmayanların hakkına giriyor o nolucak
5-10 dakika mola vermek kimsenin hakkına girmek olmuyor. Saatlerce gereksiz mola verenlere sor sen o hakkı
Ya kanka 5 10 dk demiyor orada senin kafan çalışmıyor ya saplıcam şimdi
Ben sana bi saplarım kendine gelemezsin boş beyin!
Jjhjkjjdkkdkdkfkdk hmmmm
namaa farz dır
Şu din konusunu başka boyutlarda çekmekte üzerimize yok
İslâmda bunun çözümü var. Seferi kılmak.
Seferi olmak ne Bi bak wk evladı
Seviyesiz teebiyesiz varoş !!
Her şeyi abartıyorlar sanki
Mola verilen yerlerde kılması lasım
Mola vermemiş namazı kaçacak
Sonuçta müslüman ülke deniyor yolcu haklı
Saçma gündem konusu
Firma haklı.
Firma
Avukat sicmis sivamis
Her sıkıstıklarında laiklik devreye giriyor
Molaları beklemesi lazım
Mola vermemiş namazı kaçacak
Önemli olan niyet, oturarak ta kılınır namaz
Abdesti yok demek ki
Firma
@betterböcek dediğinde doğru tabi ikiside
Bana firma mantıklı gelmişti sende öyle yazınca oda mantıklı geldi
Firma
Yolcu hakli
Firma hakli
Hepsi haklı