Kürt sorunu nedir? Ve bu sorun artık kaldı mı?

Tamam eskiden Kürt sorunu vardı, televizyonda Kürtçe konusulmazdi, konusanlar ceza alırdı, Kürtçe şarkı söylemek bile cezaydi, ama bunlar bu ak parti döneminde çözüldü, şimdi Kürtlerin televizyon kanali var, Kürtçe sarkilar serbest, ak partide Kürt belediye başkanlari var, Kürt milletvekilleri var, Kürtler isterse başbakan olabiliyor, polis, doktor v. s olabiliyor. şu an Kürt sorunu kaldımi sizce kaldiysa ne kaldı? Bu soruyu sormamin nedeniyse az önce bir röportaj izledim, adam oyumu HDP 'ye vercem Kürt sorununu o çözüyor dedi oyuzden bu soruyu sorma gereği duydum. Nedir Kürt sorunu ve sizler Kürt olarak ne sorun yasiyorsunuz?

Kürt sorunu kalmadı
Kürt sorunu var ( söyle de bilelim ne var merak ettim)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Kürt sorunu var diyenler, yorumda gizli yorum yapsada olur, sorunun ne olduğunu yazarsa sevinirim, söyleyin de öğrenelim. Ne sorununuz var devlet ne yapsın size. Anlatin derdinizi, sorununuzu. Merak ediyorum Kürt sorunu kaldı mı kaldiysa ne kaldı. Bunu bilelim. Devlet ne yapmadi ne yapmasi gerekirdi. Anlatin bilelim. Boş boş ankete yazmak olmaz. Ankette yaziyonuz ama yorum yapmiyorsunuz. Kafanızdan sorun çıkartıp hdp ye oy sebebi çıkarıyorsunuz. Halbuki hdp Kürtçülük üzerinden siyaset yapıyor
Kürt sorunu nedir? Ve bu sorun artık kaldı mı?