Güncellemeler
+1 yıl
Kürt sorunu var diyenler, yorumda gizli yorum yapsada olur, sorunun ne olduğunu yazarsa sevinirim, söyleyin de öğrenelim. Ne sorununuz var devlet ne yapsın size. Anlatin derdinizi, sorununuzu. Merak ediyorum Kürt sorunu kaldı mı kaldiysa ne kaldı. Bunu bilelim. Devlet ne yapmadi ne yapmasi gerekirdi. Anlatin bilelim. Boş boş ankete yazmak olmaz. Ankette yaziyonuz ama yorum yapmiyorsunuz. Kafanızdan sorun çıkartıp hdp ye oy sebebi çıkarıyorsunuz. Halbuki hdp Kürtçülük üzerinden siyaset yapıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kürt sorunu diye ben 27 yasima geldim bir olay görmedim bugune kadar. ha bir kurt sorunu varsa bunlari kandirip daga cikartanlar var. yok asker anana bacina tecavuz etmis yok babani oldurup iskence etmis falan fiso. kürtlerin neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilmesi lazim. coluk cocuk polise askere tas atiyor.
Sen olaylara akepe gözünden bakıyorsun, erdoğanın diyarbakır konuşmasını dinle sorun olduğunu itiraf ediyor.
Tamam da sorun ne. Ne eksiğiniz var ne derdiniz var ne sorununuz var anlatin bizde bilelim
Ben bilmiyorum ne eksiğiniz vsr ne sorununuz var benim coğrafya öğretmenim Kürttü cevremde bir sürü Kürt var. Kürtler milletvekili oluyor belediye başkanı oluyor polis oluyor. Sorununuz ne anlat bileyim ben bilmiyorum bana öğret işte
Senin yazdıklarını okudum sana ne söylense sen bir bahane bulursun. I yüzden konuşmanın anlamı yok.
Sorunu çözecek güce ve makama sahip değilsin, gerçekleri göremiyorsan boş konuşmanın anlamı yok.
Gerçekleri göremiyorsam, göster göreyim yani. Sorun yok sizde biliyorsunuz. Ama sorun var diyerek hedepeye oy topluyorsunuz. Kürtçülük üzerinden siyaset yapıp, hiçbir ekonomik vaadi olmayan, sadece Kürtlerden oy alıp meclise girip milletvekili maaşı alıp, geçinen. Kürt sorunu var diyip, sorunu çözmek için onerisi olmayan bir parti. Nasıl çözecek o gelse sorunu onuda bilmiyorum gelsede çözemez zaten çözüm dediği bağımsızlık
Sorun nedir söyle bileyim diyorum, sorunu söylemek yerine başka seyler zirvaliyorsun, haklısın olmayan birşeyi söyleyemezsin. Sorun yok sende biliyorsun ama var diyip duruyorsun, varsa söyle neymiş diyorum söylemiyorsun, sen çözmeyeceksin diyorsun. Hdp sorun var diyip oyunuzu aliyor, milletvekili maaşıyla yan gelip yatiyor sizde kaniyorsunuz. PKK'ya para desteği yapmaktan başka amacı yok. Çözüm derken ülkeyi bölmek ten kastediyor. Ülke bolunmedikce hdp nin Kürt sorunu bitmez. Kürtlere ne yaparsan yap, sorun var derler. Taaki bağımsızlık verene kadar
bu ülkede bu sorun hiç bitmeyecek
Sorun ne peki, çözüm ne?
Ben bilmiyorum şu an Kürtlerin ne sorunu kaldı, anlat bileyim.
onların sorunları yok hatta çok iyi her şey onlar için
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!