Güncellemeler
+1 yıl
Ulan insanda az bir şey gurur olur be bu nasıl bir iş ben anlamadım ben onların durumunda olsam lan biri bana deseki seni ülkemizde istemiyoruz ya ülkemi terk ettiğim için kafama sıkarım ki büyük bir ihtimalle öyle olur ya da bir Saniye bile düşünmeden giderim ucunda ölüm olsa bile en fazla ne olur? gururlu bir şekilde ölürüm ama onlarda gurur ne arar? İstediğiniz kadar linç leyin ülkenin hâli hâl değil amıma kodumun göçmenleri okadar nefret ediyorum ki bilemezsiniz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Lan zaten tayyip bir amerikan projesi , turklugu ve turkiyeyi yok etmek icin ülkeye gönderilmiş birisinden mi bekliyorsun bunu. Cidden bazen şaşıyorum aklınıza.
Türkiye'yi yok etmek isteseydi çoktan yapmazmıydı bunu 🙂
Hayir bu işler adım adım ama inanılmaz yol aldı bir şefim daha kaybedilirse bu iş biter.
Gitmeyecekler kardeşim. Ne kadar istemesek te bir çoğu vatandaşlık aldı. İsmi mohammad ise muhammed oldu isim değiştiler. Bir çoğu iş yeri açtı ev aldı araba aldı. Gitmeleri zor gibi şu saatten sonra..
Yani ben anlamıyorum nasıl bu kadar gurursuz olmayı başarabiliyorlar aklım hayalim almıyor
Adamlarda baça bazi diye bi kültür/gelenek var. Zengin erkekler, fakirlerin 8-10 yaşlarındaki erkek çocuklarına taciz, tecacüz ediyor ve cezası da yok sanırım. Böyle bi geleneği olan bir ülkeden gelen insanda sen onur, gurur mu arıyosun?
Kaynak: https://youtu.be/f1tyRDE9hDA
Sessiz istila serisinin hepsini izle istersen :
İğrenç yaratıklar Knk anlatma itlerin yaptıklarını bak daha çok sinirim bozuldu
gitmeyecekler daha da gelirler.
Çok güzel motive ettin beni teşekkürler adamım
doğrusu bu daha afganlar var sırada. peyder peyder gelir onlarda.
arada başka ülkeler var ama da onlar bize gelir.
Ben asker olacaktım ülkenin hâlini görünce vaz geçtim ülkenin göçmen onlar oturup çekirdek çiftlerken ben o itler için mi gidip canımı tehlikeye atacağım hiç gerek yok.
göç zamanı gelince
Akp gidince