Gündem Güneş tutulması kaynak camı ile izlenebilir mi? BiRMeraklıGenç Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ulaşabildiğim tek malzeme bu oldu. Kaynak camına 8 TL verdim. Pek umudum yok ama biraz bakabilirim herhalde. Güncellemeler+1 yıl Kaynak camına verdiğim paraya acıdım. Güneş tutulması kaynak camı ile izlenebilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Evet izlenir 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Güneş tutulmasında ne oluyor ki izleyince insan kör mü oluyor merak ettim 🙄 0 1 Yorumla BiRMeraklıGenç +1 yıl Güneşe çıplak gözle bakılması zararlı. Tutulma falan fark etmeksizin güneşe direkt bakılmaz. Göz yapısı bozulur geçici veya kalıcı sorunlar ortaya çıkar. Yorumla
Psikopatdonsuz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Ben bakıyom arada cıbıl gözle bişey yok :)) Dene snde 0 2 Yorumla BiRMeraklıGenç +1 yıl Cıbıl gözle Bi halt anlamayınca paraya kıydım artık. Tutulma gözlüğü diye bir şey varmış ama daha pahalı Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl Öyledir, üçkağıtçılar buna da el attı Yorumla
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Gündem konusunda 887 cevap paylaştı. Eve rahatlıkla izlenebilir... 0 0 Yorumla
CEO_OF_GAQ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Telefon ile görülmüyor mu 0 1 Yorumla BiRMeraklıGenç +1 yıl Kaynak camını öne koyup öyle bakıyorum telefonla. Güzel bir fotoğraf yakalamayı umuyorum Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Gündem konusunda 731 cevap paylaştı. Evet hanımefendi 1 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kaynak camı en güzel 1999 da izlemiştım 0 3 Yorumla hayletdayi +1 yıl Telefon kamerarı güneşe tutmayın lensi yanar Yorumla hayletdayi +1 yıl 1999 daki güneş tutulması tam tutulmamış Yorumla hayletdayi +1 yıl Bu parçalı tutulma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet izlenir
Güneş tutulmasında ne oluyor ki izleyince insan kör mü oluyor merak ettim 🙄
Güneşe çıplak gözle bakılması zararlı. Tutulma falan fark etmeksizin güneşe direkt bakılmaz. Göz yapısı bozulur geçici veya kalıcı sorunlar ortaya çıkar.
Ben bakıyom arada cıbıl gözle bişey yok :))
Dene snde
Cıbıl gözle Bi halt anlamayınca paraya kıydım artık. Tutulma gözlüğü diye bir şey varmış ama daha pahalı
Öyledir, üçkağıtçılar buna da el attı
Eve rahatlıkla izlenebilir...
Telefon ile görülmüyor mu
Kaynak camını öne koyup öyle bakıyorum telefonla. Güzel bir fotoğraf yakalamayı umuyorum
Evet kaynak camı çok uygun
Evet hanımefendi
Kaynak camı en güzel 1999 da izlemiştım
Telefon kamerarı güneşe tutmayın lensi yanar
1999 daki güneş tutulması tam tutulmamış
Bu parçalı tutulma