Kısa zamanda dünya geneline yayılacak olan Koronavirüs, ün en öldürücü varyantı 100/80 ölüme neden olan Süper Kovid geliyor bakalım buna maske artisleri kafa tutabilecek mi?
Ölmek güzel şey. Covidden ölmesen başka bir şey den öleceksin ama mutlaka öleceksin zaten o yüzden korkmak mantıksız. Ölümü sevmek lazım. Dünyanın kahrından kurtuluyorsun, para kazanma derdin yok, geçim derdin yok, en güzeli Rabbine kavuşuyorsun. Seni yaratan Allah sana sesleniyor onun sesini duyabilmek bile büyük bir nimet
ya bi hadi ordan git beee.. aptal beyni olmayan konuşmasin yaa.. bu kadar kör insanlara tahammül edemiyorum.. aşının maskenin nelere yol açtığı o aşıların deneme sürecini insanların üzerinde sizin ruhunuz duymadan test ettiler ve Sonra da aaa asinkalp. kasi iltihabı yapıp 20 lik gencecik insanlar öldü ve buna aciklamalarini okudun sen.. neyin kafasndasiniz beeee. .
Bana hikaye yapma ben aşıyla ilgili birsey yazdım mı iyi oku en iyi koruyucu maske onun dışında ben bilmem uln maskeler düştü ölümler arttı hasta sayıları arttı hastalığı kapanların ölenlerin de çoğu aşısız dı aşı ile alakası yok senin gibi artisler hasta ediyor o insanları hepsi bu