Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu veganlar ne saçma insanlar ya hiç dertleri yokmuş gibi saçma işlerle uğraşıyorlar o sütleri döktün israf ettin ne oldu iyi bir halt mı ettin şimdi ette yiyorum sütte içiyorum ne var bunlar insan sağlığı için önemli şeyler siz yememekten akıl sağlığınızı yitirmişsiniz çok yazık
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Veganlığı saçma bulan ve saygı duymayan biriydim objektif şekilde konunun üstüne gittim ve artık onlara saygı duyuyorum. Bu videodakiler ineklere daha çok zarar verdiler çünkü tekrar sağılacaklar ve tekrar o süt talebi karşılanacak. Böyle saçma eylemler yerine benim önyargılarımı geçiren şeyleri vatandaşlara izah etseler belki daha iyi anlaşılırlar.
00 Yorumla
vala zaten iyice tadı kaçmaya başladı bu işin. veganı gider markette süt şişelerini boşaltır, aktivisti gider van gogh tablosuna boya fırlatır, lgbt desen sürekli olarak ilgili, ilgisiz şekillerde gözümüze sokularak zoraki bir benimsenme gayreti içinde. sorsak herkes saygı bekliyor ama kimsenin kimseye saygısı yok. canım saçma sapan işler.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
68Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılVeganizm gibi harika bir akımı rezil ediyorlar
00 Yorumla
+1 yılBunlar zihinsel yeme bozukluğu olan bireyler. Laboratuvar ortamın da çilek gibi çeşitli bitki ve meyveler de yapılan araştırmalar da mikro canlı türlerine rastlanıldı. Videolarını YouTube gibi video yayınlayan mecralar dan ve google üzerin de yapılacak makale yayınların dan bulabilirsiniz. Dünya biyolojik bir yaşam ortamı veganlar et, süt tüketmiyor canlı yaşamını savunduklarını söylüyorlar lakin kendi derilerin de bile mikro canlı türleri var. Bu zihinsel bir hastalık olduğu için yaptıkları eylem de mantık ve normallik atanmaması gerekir Delidir ne yapsa yeridir 😎🤓
04 Yorumla- +1 yıl
Link atabilir misiniz rica etsem?
- +1 yıl
Kardeşim ben de senin gibi düşünürdüm ama durum böyle değil. Vegan değilim ama artık veganlara saygı duyuyorum tabi ki bu eylemi yapanlar gibilere değil. Fazla detaya girmeyecem yoksa çok uzar ama veganlar "biz canlıları yemeyelim" gibi bir iddası yok, yani bitki gibi mikroskobik canlılar gibi mantarlar gibi şeylere karşı değiller.
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam veganligi suc kapsamina alir yasaklar veganlari terörist falan ilan ederim...
Et yememeyi bir. miktar anlarim ama hayvansal gidaya karsi olmak anlaşılır is degil... bebegini vegan besledigi icin bebegin ölümüne sebeb olan anneye kasten öldürme suçundan muebbet verildi... Bence ornek. karar38 Yorumla- +1 yıl
@biradetmehmet seni hükümette adalet bakanlığına almamız lazım. 2023 seçimini kazanırsak artık 😃
- +1 yıl
Ben boyle rahatım
- +1 yıl
O zaman maaşa bağlayalım seni en azından vatana millete bir faydan dokunuyor 😅😅😅
- +1 yıl
Maasim da var yetiyor faydamızida Allah bilsin yeter
- +1 yıl
@Behavaha doğru öyle bir olay yaşandı. Kesinlikle suç olmalı zaten. www.google.com/.../bebegi-yetersiz-beslenmeden-oldu-vegan-anne-mahkeme-tarafindan-suclu-bulundu-1953983
- +1 yıl
Vegan beslenen bebek 2 yasina geldigindd kemikleri 5 aylik bebeğin ki kadar anca gelişmiş gibi bir bilgi de gecmistik.. vegan beslenme beslenme değildir
Gündem konusunda 322 cevap paylaştı. Bunlar öyle lanet olasıca bir topluluk ki kendi çocuğunu bile aç bırakır hayvanın etinden sütünden faydalanmaması için. Bunların amacı herkesi kendi gibi yapmak insanlara psikolojik baskı yapıyorlar bakın siz katilsiniz ya da katilleri destekliyorsunuz gibi bir algı oluşturuyorlar veganlık masum ponçik bir felsefe değil.
20 YorumlaBunlar vegan değil anarşist. Herkesi kendileri gibi yapmaya çalışıyorlar. En başta yaşam biçimiydi tercih edilebilen, şimdi zorlama iğrenç bir düşünce haline geldi. Niye kendilerinden nefret ettiriyorlar ki? Sanki biz onlara zorla et yediriyor, süt içiriyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadinlar belli bir sure kopek besledikten sonra deliriyorlar. Bir cesit zombiye donusuyorlar. Muhtemelen kopeklerden bulasan beyni çürüten bi cesit hastalik var ben buna eminim ama ne zaman kesfedilir bilemem. Bu eylemlere katilan insanlar arastirilsin mutlaka hepsi kopek besliyordur. Kedi veya baska hayvanda olmuyor sadece kopekte boyle
00 Yorumla
+1 yılEgoistlik ve bencillik, o sütler o raflara gelene kadar birçok emek var birçok masraf var, onca hayvanın sütü var kendileri içmiyorlarsa bile emeye ve o sevdikleri hayvanlara saygı duysalardı kesinlikle yapılanlar hem günah hem ayıp
10 Yorumla
+1 yılSavunmuyorum, saygısızca buluyorum hatta aykırı kılıyorum lakin, vegan birinin önünde kuzu şiş yiyen insanlara 'helal olsun' diyenler de sizlerdiniz. Mühim olan nokta saygıdır. Saygının ne demek olduğunu bilen, nasıl hareket ettiğini de bilir.
01 Yorumla- +1 yıl
veganlara saygı duymuyorum
+1 yılZiyan ettiler güzelim sütleri. Bi taraf yoklukla boğuşuyor bi taraf eylem adı altında israftan başka bir halt yapmıyor.
20 YorumlaMahkemeye verip o sütlerin parasını ve tazminatı çatır çatır ödetmeli işveren. Vegansan kendine vegan ol dingil. Sütten ne istiyorsun. Bak nasıl sinirlendim.
00 Yorumla
+1 yılHayır bunları yaptılar diye insanlar süt içmeyi mi bırakıyor anlamıyorum. Bana şov yapıyorlar gibi gelse de o güzelim sütleri dökmelerine üzüldüm. En azından hayvanlara verebilirlerdi.
00 Yorumla
+1 yılDertleri ulaşılabilir, yaşam standartlarına göre ucuz ve farklı seçeneklere sahip olabilmeleri. Gıdanın dünya genelinde ki değerinin bilinmemesi de etken tabi. Yazık ne diyelim
00 YorumlaSaygı bekleyip, saygısızlık yapmaları ayrı bir ironi...
30 Yorumla
+1 yılBanane sen vegan isen vegan olmayana saygı göstermiyor ama kendi düşüncesine saygı bekliyorlar. Ceza almalılar en ağır şekilde.
10 YorumlaTürkiye'de de yapsalar da bi dayak yeseler, keyifle izlesek. Bizim vatandaşımız bu vitaminsiz daly.. rakları patates eder.
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂
+1 yılVeganizm gibi harika bir akımı rezil ediyorlar ya en çok ona üzülüyorum. Bence bunlar et yiyiciler ya. Veganları kötülemek için trollüyorlar.
10 Yorumlasanki süt sağılırken o hayvanlar işkence çekiyor. sütünden neden faydalanmayalım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVeganlıgı saçma buluyorum. Hayvan tüketmek katliam olarak görüyorlar o zaman bitki de yemesinler. Onlarda canlı o zman O döktükleri sütü garibana verseler doyar. Şov pesinde koşuyorlar anca . Yazık günah
00 Yorumla
+1 yılYani sonuçta, paralarıni çatır çatır alır market sahipleri, süt firmaları kazanır ve kimsede bu olayı sallamaz
00 Yorumla
+1 yılValesini kavga etmekten çekinmeyen sabıkalı seçen mekandaki gibi bunlarada öyle market elemanı lazım :)
00 Yorumlaİsraf ederek eylem yapmak çok günah ve yanlış insanlik başkalarının hayat tarzlarına karışmamayi öğrenemiyor
00 YorumlaBunların vegan olma amacı mantık değil nefret çünkü. Doğuştan gelendir vegan bildiğim kadarıyla. Buradan belli.
00 Yorumla
+1 yılKuş kadar beyinleri yok. Bunlar tamamen gösteriş meraklısı dangozlar.
10 Yorumla
+1 yılKraliçenin ölümü bunlara yaramadı komple akıl sağlıklarını kaybettiler
10 Yorumla
+1 yılBunlar direk mal yani hiç kendimizi yormaya gerek yok direk mal bunlar
00 Yorumla
+1 yılSokakta üzerinde penis resmi olan t-shortle gezenlerden ne beklenir ki başka :D
00 Yorumla
+1 yılprotesto diye onca ürün israf edildi yani saçamaya gel abi ya
00 Yorumla
+1 yılDaha fazla ineğin sağılmasına sebep olmuşlar tebrikler 😂👏👏👏
00 Yorumla
+1 yılBunlar çok yüz buldu ben hükümet olsam bunlardan bazılarını öldürürdüm devamı gelmez zaten
01 Yorumla
+1 yılBiz maydonozları marulları yaksak nasıl olur pciler
00 Yorumlaİsraf ederek eylem yapıyorlar bu sebeplede eylemleri hiçbir işe yaramayacaktır
00 Yorumla
+1 yılLitresini 12 buçuk liraya zar zor alıyorum mandıradan onlar süt döküyor
00 Yorumla
+1 yılİdam edeceğiz inşallah böyle iflah olmaz ve topluma kazandırılamayan insanları.
015 Yorumla- +1 yıl
Kim beğenmiyorsa onları da idam etmek lazım. Neresi yanlış bu cümlemin? Topluma geri kazandırılabilir olmayan insanlar idam edilmelidir.
- +1 yıl
@Behavaha o zaman bütün erkekler en ufak şüphede kadınları öldürüp güle oynaya hapiste namusumu temizledim oleyyyy diye yatmaya ve diğer suçlular da nasıl olsa ölmüyorum bana hapiste bakarlar diyip istediği suçu işlemeye devam etsin. Hoşuna gider mi? İdam şart diyorum. Topluma geri kazandırılamayacak kişiler için idam çözümdür.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Behavaha İdam insanlık haklarına aykırı falan da değil. Ona bakarsan birisini hürriyetinden yoksun kılmakta insan haklarına aykırı. Hapsetmenin amacı ne? Kişiyi işlediği hafif suçtan ötürü tekrar suç işlemekten alıkoymak ve yaptığı yanlış için ders vermek. İdam'ın amacı ne? Kişinin geri dönüşü olmayacak suçu işlememesi için işlediği ağır suçtan ötürü hayatına son vermek. İdam kimlere iyi gelir? Can alan suçlulara uyuşturucu satanlara vatana ihanet edenlere vs. Gidipte müslümanlar gibi saçını gösteren kadınları idam etmemek lazım tabi.
- +1 yıl
@Behavaha O çağ dışı bulanların işine gelmiyor da ondan. Ayrıca suç işlenmesinin önüne geçmek isteyen hükümeti neden sevmeyenler olsun? Ayaklanmaya çalışanların hepsi için kolluk kuvvetlerine vur emri verildiği taktirde hiç bir sorun olmaz. Ben suç işleyen ve işleme potansiyeli olan kişilerle beraber oksijen tüketmek istemiyorum, tüketmek isteyenler varsa da sürgün cezası vereceksin. Hepsi oksijen israfı. Adam öldüren birisi kendi yaşama hakkını da kaybetmiş demektir. Daha yeni yaşanan şu olaydaki şüpheli idam edilmelidir mesela. www.google.com/.../
- +1 yıl
- +1 yıl
Bilmiyorum insanları anlamak güç. Adalet yok derler sağlarsın o zaman da canı olursun. Ha bu uygulamayı destekleyecekler var mıdır elbette ama sürekli taraf değiştiren kısıma bir şey anlatmak zor...
Haberdeki adamı idam etmek yetmez intikam almak için bana kalırsa.. Resmen vahşet elime geçse lime lime yapmak isterim.. İnsanlar fena halde bozuldu.. - +1 yıl
@Behavaha benim kastettiğim şuydu: namuslu kadın dediğin dayak yer evinde oturur çocuğuna bakar diyenleri sadece böyle dediği için bile şiddete teşvik ettikleri için hapse atmak ve mal varlığının da eşine geçirilmesi gerekir. Aynısı kadınlar için de geçerli. Eşini dövmek niyetinde olan bir kadın varsa o da hapsi boylamalı.
- +1 yıl
- +1 yıl
Bunlar yüzünden veganlara laf söylüyo bazı amipler bunlar da amip laf atanlar da amip
00 YorumlaVeganlar hayvansal gidalara tepkililerdir çoğunlukla
00 Yorumla
+1 yılSaygisizlik. Vegansan vegansin, baskalarina boyle bir sey yapmaya haklari yok. Ayip etmisler.
00 Yorumla- Gündem konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılbizim ülkede yapsalar bunu bi döverler bi döverler aman aman
00 Yorumla - Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeyinsizler çünkü.
Hayvansal gıda tüketmeye tüketmeye böyle oldular.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeyin yoksunları enayiler, süt gibi bir nimetten ne istediniz lan? Onlarla bi sürü yavru doyuyor. Özgürlüğe bak ben veganım bu yüzden sen süt kullanamazsın. 🤣🤣
01 YorumlaGündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. biri bizi dövsede dava acip zengin olalim diyr bakiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılProvakatif bir hareket olduğunu düşünüyorum şahsen..
00 Yorumla
+1 yılSütün tarihi geçmiştir hemen yanlış anlamayın
00 Yorumla- Gündem konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılma. ll bunlar ya 😂 biraz süt içseler böyle şeyler yapmazlar belki shsh
00 Yorumla
+1 yılBunları bi yere baglayıp karsılarında et yiyeceksin Niye sütü yere döküyorsun Adam gibi eylem yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes kafayı sıyırmış, insanların yiyeceklerle derdi nedir? Bir sürü insan, hayvan açken böyle saçmalıklar cezasız kalmamalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiye de adamın biri kola döktü diye ağır ceza almıştı. Bunlar insanlığın zayıflamısını istediğinden göz yumuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFull zarar ziyan ısraf bunlar ineklerin yemeğine göz dikiyorlar ot yiyorlar o osrun değil sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktor kendi hallerine bırakın demiştir onları. Medyatik olma çabası içindeler. İki video ile fenomen oluyor artık insanlar.
00 Yorumla- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunları hapse atıcaksın işte bir şeyi savunmak değil yaptıkları.
00 Yorumla Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir gün bu Veganlar yaptığı bu saçma hareketler yüzünden sağlam dayak yiyecekler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu veganların işi gücü şov yaa. Offf sıkıldım bu aşırı hassasıııım triplerinden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDışarıya atamamışlar mı çocukken cork cork emmeyi bilirler ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlgi çekmek için saçma şeyler yapmak zorundalar. Onları bu hale getirenler utansın..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayvanlardan sütleri alınmasa hayvanlar rahatsız ve hasta olurlar neyi savunuyo acaba bu veganlar
06 Yorumla- +1 yıl
Evet. Kendileri istemiyor diye.
- +1 yıl
hamile olmayan inek süt vermez ki
- +1 yıl
max bilgi seviyesi işte
Cevap sahibi+1 yılGit araştır bakalım yavrular ne kadar süt içiyor sanki hepsini içiyor
- +1 yıl
saçmaladın iyice doğada yaşayan inekler napıyor sanıyorsun sen
- +1 yıl
ne kadar süt boşaltılırsa o kadar süt üretir insanlarda da böyle
- Gündem konusunda 501 cevap paylaştı.
+1 yılveganlık kadar ahmakca bir şey yok ya :D beyinsizler resmen
00 Yorumla
+1 yılBu beyaz g*tlü Avrupalıların dertlerine bak bide bizim ülkedeki dertlere bak...
00 YorumlaSaçmalık. Kendin tüketmeyebilirsin ama dökmek ne
00 Yorumla
+1 yılE onlar pahalılık nedir bilmiyorlar işte. Gelsinler bizim ülkede yaşasınlar, yapabiliyorlar mı?
00 YorumlaAlcaksin o şiseleri kafasinda patlatcaksin kardeşim lari
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026