Gündem Meteoroloji, yurt genelinde kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış uyarısında bulundu. Olduğunuz yerde havalar nasıl? Anesthesier Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Her an yurt genelinde yağmurlar gelebilirmiş.. Dün gece de çok rüzgarlı ve soğuktu zaten Meteoroloji, yurt genelinde kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış uyarısında bulundu. Olduğunuz yerde havalar nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı. Ankara soğuk 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl soğudu havalarr burdaa güneş açmıyor telefonu da hiç açmıyorrr 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hava bugün güzeldi. Yarın yağmur yağacak diyorlar hadi bakalım umarım yağar ⛈️🌈 0 0 Yorumla
KameSennin Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Şu an başladı galiba. Dışarıda yağmur sesi var gibi 😂 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 665 cevap paylaştı. ay çok süper umarım havalar bir an önce soğur ben de bira yapmaya başlarım 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Rüzgarlı vallahi, bugün bayada rüzgar yedim, hasta olmam umarım :( 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 472 cevap paylaştı. Hava kapalı yağmur yağsın bence de en sevdiğim havalardandır kendileri :D Keyifli akşamlar. 0 0 Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Bulutlu güneşli ⛅bugünden tüm çamaşır işlerini bitirmeliyim 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tam olmasa da kabalı gibi. Zaman zaman güneşli. Ilık bir hava 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Gündem konusunda 369 cevap paylaştı. artık serinledi ya kışlıklar çıksa mı ne 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 359 cevap paylaştı. Yarın için uyarı verdiler sabırsızlıkla bekliyorum 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı. Soğuk yağmurlu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ankara soğuk
soğudu havalarr burdaa güneş açmıyor telefonu da hiç açmıyorrr
Hava bugün güzeldi. Yarın yağmur yağacak diyorlar hadi bakalım umarım yağar ⛈️🌈
Şu an başladı galiba. Dışarıda yağmur sesi var gibi 😂
ay çok süper umarım havalar bir an önce soğur ben de bira yapmaya başlarım
Rüzgarlı vallahi, bugün bayada rüzgar yedim, hasta olmam umarım :(
Hava kapalı yağmur yağsın bence de en sevdiğim havalardandır kendileri :D Keyifli akşamlar.
Bulutlu güneşli ⛅bugünden tüm çamaşır işlerini bitirmeliyim
Tam olmasa da kabalı gibi. Zaman zaman güneşli. Ilık bir hava
yagacagi varsayımı var ama sanmıyorum
artık serinledi ya kışlıklar çıksa mı ne
Serin ya boğazım aciyor
Evet bu hafta sonu oyle
Soğuk ama aşırı değil güneşli
Yarın için uyarı verdiler sabırsızlıkla bekliyorum
Serin, yağmur yağacak gibi
Kapalı ama yağmur yok.
Akşam esiyordu
Gelsin ya iyidir