SİZCE LÜTFU ŞAHSUVAROĞLU ÜZERİNDEN, ZAFER PARTİSİNİ YIPRAT MIYORLAR MI?

Tarikatçı olduğu iddia edilen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfu Şahsuvaroğluyu, Veryansın TV de dinliyorum. Çok vasıflı ve ileri görüşlü birisi olarak buldum. Ayrıca siyasal islamcılara da çok sağlam laf sokuyor. Bir de Osmanlının Alevilere yönelik, saldırgan politikasını da yanlış bulup Atatürkü de dilinden düşürmüyor. Yani, laikliğe önem veriyor. Şayet benim, ön yargım kırıldı.

Bir Eskişehir İl Başkanı, tarikatçı ve fetöcü idi. O da ihraç edildi zaten. Ancak eskiden, Siyasal islamcı düşünceleri vardır, doğrudur ama artık doğru yolu da bulmuştur. Ona kalsa, ben de 21 yaşıma kadar : tarikatçı Atatürk düşmanı idim.

Sonradan, yanlış yolda olduğumu ; okuyunca farkettim. Yani, insanlar değişebilir. Tüm bu nedenlerden dolayı, Lütfu beyi bahane edip; Zafer partisinin Laikliğinden taviz verdiğini düşünmek, yanlış bir tutumdur. Yani önce , Lütfu beyi Veryansın TV 'den dinleyip tanımak gerekir. Ak ve Millet ittifakı, Zafer Partisi güç kaybetsin diye ; elinden geleni yapıyor. Bu tür oyunlara, gelmeyelim.

İlgili video:

https://youtu.be/Z2am-x0P8wQ
SİZCE LÜTFU ŞAHSUVAROĞLU ÜZERİNDEN, ZAFER PARTİSİNİ YIPRAT MIYORLAR MI?