Ümit Özdağ, daha önce partiden bir tane ümmetçi ismi tasfiye etmişti. Kendisi, Eskişehir İl Başkanı idi. Ama nedense, Lütfü Şahsuvaroğluyu hala koruyor. Kabul edemeyen laik Türk milliyetçiler ise, istifa ediyor. Olaya geniş açıdan bakmak lazım. Şimdi Ümit Özdağ, dindarlardan da oy almayı düşünüyor. Çünkü, her ne kadar katı laikçilik politikasını denediyse de CHP den neredeyse;hiç destek alamadı. Çünkü chp, Türkçülüğü tamamen bıraktı. Suriyelileri, zorla göndermeyi de ırkçılık olarak kabul ediyorlar.
Bu durumda ÜMİT Özdağ, %10-13 oyu kemik oyu yeterli olarak kabul etmiyor. En azından, %20 lere çekmeyi istiyor. Altılı masa gibi, Hdp ye oynayıp vatana ihanet de edemez. Bu yüzden geriye, akp oyları kaçıyor.
Lütfü beyin de dindarlardan oy çekebileceğini düşünüyor. Şöyle düşünüyor; Atatürk de iktidara tek başına gelene kadar ; ümmetçi rolü oynamış. Cumhuriyetin ilanı ile birlikte ise, ümmetçilik politikasını terk ederek ; halkı laikleştirmişti. Atatürkün Amacı, savaş esnasında ; Türk milletini bir tutmaktı. Ümit Başkan, Atatürkün planını deniyor olabilir.
Ümit Özdağ, Ayrıca Lütfü beyin, Türk milliyetçisi olduğunu, bazı cemaatlerin yerli ve milli olduğunu ama kesinlikle devlette görev vermeyeceğini söylüyor. Şimdi Atatürkü seven, tek tük cemaatler tanıdım. Cübbeli Ahmet Hoca ve Süleymancıların, saygısı olduğunu ; içeride ki arkadaşlardan biliyorum. Bakmayın, Deist olduğuma ; Avukat olduğum için her kesimden, arkadaşın oluyor.. Yani bunların, Laik Türk devletine karşı, yıkıcı tavır sergilemediklerinin bilgisi bana geldi. Fakat Ümit Özdağ, oy konusunda yanılıyor.
Çünkü Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu gibi ; tanınmış ve sevilen dindar adaylar varken; Zafere neden oy versinler? Bir de Partidekiler hep ; laik Türk milliyetçileri. Dindar üye, hiç yok. Ümit Başkan bu yaptığı hatayla, olan oyunu da kaybedecek gibi.. Umarım biran önce, hatasından döner. şu an Zafer Partisi düşmanları kına yakıyor, kına! Ama ben, hala desteğim çekmedim. Çünkü diğerleri, çok kötü..
Ümit Özdağın bir planı var ve desteklemeye devam edeceğim
Ümit Özdağın, planı yok. Cemaatçi parti olma yolunda, gidiyor. Oy vermeyeceğim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ÜMİT Özdağ, neden tarikatçi Lütfü Şahsuvaroğluyu Genel Başk Yrd yaptı?
Vallah, Türk ırkı yoktur kelimesine dair reportajı intetnette dolanıyor. Kendisi, ümmetçi. Her ülkücü, Türkçü değil. İçlerinde, ümmetçi olanlar da var.
Keşke bu açıklamayı yapmasaydı da partide ayrılıklar olmasaydı. Akp nin de işine geldi. Kötü oldu.. Ama ben, kopmadım daha. Ümit başkanın, vardır bir bildiği.
En İyi Cevaplar