Saldım kardeşim zaten ABDdeyim zkimi yesinler bundan sonra. Yakında vatandaşlığı alınca da bana yaptırdıkları askerlik için manevi tazminat davası açacağım. Çanakkale ve yemenler şehidi dedelerim seküler Kemalist Türkiye Cumhuriyeti için şehit oldular onların da kan bedellerini ve manevi tazminat davalarını açacağım. Madem öyle Mustafa Kemal'e her dakika hakaretler biraz da biz ayakkabı kutularında gemicikler cukkalayalım. 5-10 milyon dolar gelir temizinden. Hayırlısı olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet görmüştüm
Foto güzelmiş recep ivedikle bi yakınlık var mı 😂
Böhöhöynk :)
Çok konuşma İbrahim paranı ver.
Kalmadı pantolonu verdim ya hepsi orada
O zaman ayakkabı kutularını ver gemiciler alınacak daha.
Benim 1 tane ayakkabım var onu alamassınız 2. Si olursa alabiliyosunuz vermem sksksk
Bir ayakkabı alırken devlete 3 tane alman gerekiyor. Atın bunu Silivri'ye.
Aldım ben aldım sjsks
Yaz kızım:
- Vatana ihanetten...
Gkgkgk
Ne desek boş bi boxer kaldı versem kurtulurmuyum
Ver onu da ver en olmadı yağlı gazığa yallah 😂
Asın beni daha iyi ya
Olmaz o zaman vergi alamayız
Pf
O değil de gerçek olduğunu bildiğin şaka çok güldürmüyormuş lağım kokusu gelmeye başladı
Bi süre böyle devam düzgün biri gelene kadar şuanda muhalefette iş yok
Ben Ümit Özdağ'dayım
Kazanamaz kendide biliy
Ben de biliyorum yine de israiloğullarına oy vermem.
Hayırlısı olsun
Bu vatan bir daha asla hayırlı günler görmeyecek işte ondan eminim.
Görür görür csnını sıkma bu ülke doların 350 tl olduğunuda gördü
He ya harbiden ne angut bir millet her 20 senede uslanmıyor aynı haltları tekrarlıyor
Aga çok kafa yorma akışına bırak manyak olursun
Saldım kardeşim zaten ABDdeyim zkimi yesinler bundan sonra. Yakında vatandaşlığı alınca da bana yaptırdıkları askerlik için manevi tazminat davası açacağım. Çanakkale ve yemenler şehidi dedelerim seküler Kemalist Türkiye Cumhuriyeti için şehit oldular onların da kan bedellerini ve manevi tazminat davalarını açacağım. Madem öyle Mustafa Kemal'e her dakika hakaretler biraz da biz ayakkabı kutularında gemicikler cukkalayalım. 5-10 milyon dolar gelir temizinden. Hayırlısı olsun.
Ozaman hiç yazma bile bence abd desin işte hayatını yaşa uğraşma bunlarla
Haklısın valla.
Sen boşuna kendine dert edinmişsin kininden dolayı önüne bakmıyorsun neden bunlarla vakit kaybediyorsun yarım saat uğraştığına değermi hayatını yaşa
Doğru diyorsun eyvallah 👍🏻
Rica ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!