Adalet bakanı olduğu dönemde Ayelet Shaked "Tüm Filistinli anneler öldürülmeli!" şeklinde konuşmuştu. Şimdi kendisi İsrail İçişleri Bakanı olarak görev yapıyor.

Adalet bakanı olduğu dönemde Ayelet Shaked "Tüm Filistinli anneler öldürülmeli!" şeklinde konuşmuştu. Şimdi kendisi İsrail İçişleri Bakanı olarak görev yapıyor.

Filistinliler yaşadığı şeyleri hak etti önce Osmanlıyı Ortadoğudan attılar sonra İngilizleri yerleştirdiler İngilizler de Yahudileri oraya yerleştirmeye başladı bunlar ilk başlarda para aldıklarından mutlulardı sonradan Yahudiler oralara yerleşmeye başlayınca bunları kovunca bu olaylar yaşanmaya başladı Filistin Doğu Akdenizde bile bizim yanımızda değil onu da geçtim güçlü olmak istiyorsak İsraille dost olmalıyız tıpkı Azerbaycan gibi
İsrailliler yani ibranileri birçok kavimler yok etmeye çalıştı soykırım ile katletti ama halen günümüze kadar neslini korumaya devam etmekte yahudi ırkı hatta bazı yahudi kokenliler dünyanın belli belirli coğrafyalarına dağıldı günümüzde. Siyon toprağı ve Yeruşalim başkenti Umutlarını unutmayı isteme dertleri bile yok. Ayrıca bkz : Hatikvah
Cevap
2Cevap
Olabilir bence
herkes kafasına göre konusuyor, nasıl bir kızın dedigini tüm ırka baglıyorsun her yerin ırkçısı var. bu paylasımı kaldırman ıcın soruyu modlara sıkayet ediyorum hadi bakalım
Mükemmel bir dini eserlere sahipler, ne kadar ilginç kitaplarında çogul konusuyorum cunku sadece tevrattan bahsetmiyorum gerçekleri anlatıyorlar ve mistizimleri nefes kesicidir. yahudileri elestirin ama dinlerinin mükemmel olmadıgı anlamına gelmiyor bu
ettim de yanıt yok. sitenin modları seninle hemfikir gibi gözüküyor. şaşırmadım zaten
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?