AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ücreti yok, ama kabul edilirsen en az 10 15 bin dolar paraya ihtiyacın var paran yoksa hiç kalabalık yapma =) ucak bileti pasaport işlemleri orada yer iş belli süre geçim sağlık sigortası bankanda olması gereken güven parası vsvs
Parq hemen ayarlamak zorundayiz yani
Bana soyle dediler meselq green caed basvurusu yaptik bize belge veriyolar istediginiz zaman aliyoruz parayla oyle anladim dogrumuu 2, 3 yil sonra falan
Cevap yazmadiniz
Youtubede videolar var şu an güncel onları izleyin.
Pek bir bilgim yok Green Card için sonrası için nasıl para lazım olur ya Ben başka bir şey sordum ama
Bak önce başvuru yapıyosun parayla hiç işin yok, sonra açıklanıyor varsayalım sana cıktı. Senden istenilen evraklar oluyor bunları topluyorsun ondan sonra para işleri devreye giriyor. Sana çıktktan sonra öyle 2 3 sene erteleme gibi bişey yok belli bi zaman aralıgı var. Ve öyle 3 5 bin liraya olcak işler değil en az 10bin doların olması lazım. Git youtube yaz şu an herkes videosunu çekiyor işte izle öğren yahu
Bes milyar sterlin 🤣🤣🤣🤣🤣 ne bilim bana ne yaz google teyzeye desin sana
Google amca o 😅😁
Ben teyze diyorum ona :D
Ben amca derim skskks
Arkadaşım başvuru yapacak ki daha önce 6,5 yıl ABD de yaşadı. Yardımcı olmaya çalışayım istersen.
Çok iyi olur Ben sormak istediklerimi sorsan Ben bir yerde çalıştım sigortasız 2 yıl 2 yıl süreyle çalışman gerekiyormuş sayılmıyor mu pasaportu olmayanlar ücret ödemesi gerekiyormuş doğru mu
Şimdi öncelikle sorunu anlamaya çalışıyorum. 2 sene SGK ya bağlı olarak çalışman mı gerekiyor başvuru için? Ve pasaportu olmayanlardan ücret alıyorlar mı? Doğru mu anladım
Evet dogru
Tamamdır yarın iş yerinde sorarım kendisine
Teşekkür ederim
Ogrendinizmi
En son lanet trumpin duzenlemesinden sonra gecerlilik suresi olan pasaport gerekiyordu basvuru icin. Basvurunun kendisi ucretsiz ama pasaport uzatmak ucretli.
Suanda degismis de olabilir gerci, o duzenlemeden sonra devam edemedim basvurmaya.
Green card Hüseyin'e sor
Aman almiyim isim olmaz oylelerle 😅
Amerikan pussy'si yalarsın
Ne biçim konuşuyorsun ya
Green card Hüseyin repliği yahu
ücretsiz ve pasaportsuz.
Ücretsiz bildiğim kadarıyla
Ve bu arada gerçekten bakire misin 🤯😱
Bu tarz şeyleri Konuşmayı pek sevmem Evet Niye şaşırdın
Takip etsene bi desem?
Green kart hüseyin mi
😂😂
😁😜
Pasaportun varsa ücretsiz
Pasaport yok
Sizin var mı kartınız Green Card bir şey soracağım da
en kısa sürede pasaport başvurusu yapmanı tavsiye ederim, geçen yıl başvuru yaptığımda başvuru bitmesine 3-4 gün kala geldi pasaportum, bu dönemde yoğun oluyor maalesef, en azından 1 yıllık tavsiye ederim
Başvuru yaptım ben, kabul edilmedi
Belirli bir yaş oranı var sanırım bir de 2 yıl çalışmış olmanla gerekiyormuş bir yerde en az süresiz 2 yıl ben çalıştım ama sigortası sayılmıyor mu çok saçma şartları var part time çalıştım öğrenciyim diye
Yaş sınırı yok, ancak dediğin gibi en az lise mezunu olmalısın, ilaveten 2 yıl sigorta ya da zanaat niteliğinde bi’ mesleğin olmalı. Örneğin teknik liselerin bilgisayar bölümleri ya da torna tesfiye gibi bölümler
Meslek lisesinde okudum bu sayılmaz mı Ne kadar saçma şartları var ya siz ne mezunusunuz
Ben önlisans mezunuyum, sigorta sürem yüksek, şartları basit aslında, sen hangi bölüm mezunusun tam olarak?
Tekstil teknolojisi okudum geçerli mi bilmiyorum sormak istediğim bir şey daha var Ben sigortasız çalıştım ya 2 yıl sigorta yatırıyorum ara sıra yatırsam çalıştı göstersem Olur mu öyle bilginiz var mı
GREEN CARD BAŞVURUSU İÇİN KOŞULLAR NEDİR? İNGİLİZCE BİLMEK ZORUNLU MU?
Green Card başvurusu yaparken bilgileri hatasız doldurmanız gerekmektedir. Ancak koşullar arasında İngilizce dil bilgisi seviyesi yer almamaktadır. Çekiliş sonucunda yapılacak mülakatta İngilizce yeterliliğin sağlanması gerekmektedir.
Amerika, Green Card başvurusunda bulunan kişilerin lise veya dengi bir okuldan mezun durumda olmasını şart koşmaktadır. ABD Green Card başvurusunda bulunan kişiler aynı zamanda son 5 yıl içerisinde uzmanlık ve deneyim gerektiren bir işte en az 2 yıl çalışmış olmalıdır.
Green Card kurasına katılmak isteyen kişiler başvurularını Ekim -Kasım aralığında yapmalıdır.
ABD Green Card başvurusunda bulunacak kişiler yalnızca 1 kez başvuru yapma hakkına sahiptirler. Aynı kişi adına birden fazla başvuru yapılması durumunda kişinin tüm başvuruları geçersiz olacaktır.
Green Card başvuru işlemleri www.dvlottery.state.gov adresinden online olarak yapılmaktadır. Amerika Green Card başvurusu yapılırken başvuru sahibinin kimlik bilgileri, vatandaşı olunan ülkeye ilişkin bilgiler ve varsa eş ve çocuklara dair bilgiler ibraz edilmelidir. Başvuruda kullanılacak fotoğraf sitede talep edilen özelliklere uygun olarak yüklenmelidir.
Ülkenin, Amerikan hükûmetince Green Card başvurusu yapabilen ülkeler arasında belirlenmiş olması. Türkiye, bu hakka sahip olan ülkelerdendir.
18 yaşını geçmiş olmak. 18 yaşından küçük kişiler, ebeveynlerinin denetiminde başvuru yapabilmektedir.
Başvuru sonrasında verilen numarayı mutlaka saklamak gerekmektedir.
Sigorta olmalı
Sigorta en az 2 yıl olmalı Doğru mu anladım Bunu biz de yatırabiliriz sigortasız çalıştım part time inceliyorlar mı o kadar
Aslında şartlar arasında yer alması incelendiği anlamına gelmiyor, ama olur da kabul edilirsen kanıt isteyebilirler
Benim anlamadığım şey şu ne tarz mesleklerde çalışman lazım 2 yıl şart kabul ediyorlar mesela 2 yıl şart koşmuşlar ne tarz meslekler sadece buraya anlamadım tezgahtarlık yaptım ben 4 yıl part time napalim yani şartlar bunu gerektirdi
Ya şöförlük mesela, ya da muhasebecilik, belki garsonluk, detaylı olarak belirtilmiyor zaten bu meslekler
Garsonlukta yaptım bu da satılıyormuş iyi ozaman ama sigortasız
Sen başvuru yaptıktan sonra birkaç tane sertifika edin bence, işini garantiye al
Okeyy
Bol şans
Ücretsiz knk
Pasaportun varsa ücretsizmiş duydun mu benim yok
Pasaport şartı kaldırıldı knk
Ücretsiz
Bedava
free knkas
Ay ne bilim herkes farklı bisey soyluyo
bakma sen onlara :D ama onun çıkma ihtimali KS de bakire kız bulma ihtimali ile aynı dsfgfdgdf
Çıkana nasıl çıkıyor Ben bakireyim de çok şanslıyımdır bu arada 😂
Şansımı denemek istiyorum yani
😂😂
çıkan öyle böyle şanslı değildir ya sfdsf :D O zaman burada şanslı olan benim ben buldum seni dgdfgfd
Öyle mi bilemiyorum olabilir vardır Bence bakire az da olsa benim gibi 😅😅😂😁
yakında sende gidersin KS de durup da nadirdir senin gibi bakire kalabilen dfgfdgdg
Pek sanmıyorum böyle dewamm 😊👍🏽
Klasik KS kızlarındansın sende desene sdfsfd :D Evlenene kadar asla sdfsdf
Yess aynen 😁
En sevdiğim hatun türü ya bakire ve eğlenceli hatun dgdfgfd
Hegg aynen bende severim sohbet edilesi insan türü diğerleri hiç çekilmeyi dksjaba
Cekilmiyoo 😅😅
Takip atsana Seni nadir bulunan hatun seni dfgfdg
Okeyy 😅