AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evet ben yaptım yemınle Antonio Banderas ınsllah oynarlanır :)
Nasıl yaptın yardımcı olabilir misin
e develete gır sonra nufus ıslerı fılan ordan yöndendırı ama ben yurt dısında cok takılıyorum sen mnyaklık ypma :D
Yurt dışında ne anlamadim
turk ısmı ınsanlar söyleyemıyor uyuz oluyorum : D dalga gecıyorlar
Aklıma bişey takılırsa yazabilir miyim? şimdi kendime güzel bir isim secicem. Başvuruda gerekçe istiyorlar mı
tabıkı ınsanlara yardımcı olmk ıcın buradayım :)
Napacan Meryem rabia mi sjsjsj
Hayır ya burcu ekliycem sence. Nasıl güzel bir isim mi
Suanki adın ne
Gülten
Of çok iğrenç ya ama hiç iyi gitmiyor yan yana da
Bence hiç ekleme gulten çok güzel zaten kızım burcu yu boş ver valla bak burcu zaten güvenilmez isim yapma bunu haha
Gülten teyze ismi alışık değilim. boş ver güvenilmez hissedilsin bı kere de insanlar bana guvenmesin haha. Başka önerin varsa alırım burcu yerine
Nurefşan koy veya sonnur veya yeşim sjjsjs
Hepsinin exlerim olmasından başka problem yok hahaja
Hepsi fena fesat kız isimler bence burcu saf kız ismi ben şeytane koyucam belki saf olmaktan kurtulurum.
Jajajajajaja koy Gülten koy ben gulteni çok seviyom ya Gülten sade çok iyi
Bok gibi ismim fakir İnan bana asla zengin olamam bu isimle evrene resmen çilekeş olacağım acıların kadini olacağım teyze olacagim diye yalvarıyor😂
Ya sen ergen misin kızım sacmalama be valla harika ismin var burcu lara kıl oluyorum hsjaja
Tamam güzel bı kız ismi şöyle eski sevgili adı olmasın hadi
Ezgi
Ergen değilim 23 yaşındayım ama valla bu isme ait değilim Gülten ezgi de ne bileyim... Ezgi ismi çok güzel keşke şu gulteni de atabilsek hemen hahhaa
Fotoğrafıma bakıp kendime isim yakıştırması yapıyorum. Aslında 23 sene bu ismi kullanmışım benim için de yorucu değiştirmek de ne bileyim aidiyet yok
Ya Gülten çok güzel diyorum valla bak kizdiriyosun he hahahaha Gülten ezgi oldu bence çokta güzel oldu
Neyse fazla kafa sisirdim kusura bakma
Yoo şişir canım sikiliyo zaten yapcak biseuler arıyom hajha
Tamam o zaman ezgi den başka hangi isimler olabilir gittikçe yaklaşıyoruz sanki ismimi bulmaya hahahha
Şeymaa
Tamam bu tuttuğunu koparır ama kocadan koparır ı ıhh olmaaaısss😂 kendi param8 kazanmak isterim
Jajajaja Allahim senin bu isme göre hayatının kaderini çizme sanatını Bi şekilde tüm halkımıza takdim etmeliyiz gerçekten muazzamsin sen ya
Öyle bir isim olsun ki böyle güçlü kararlı ama aynı zamanda da enerjisi yüksek 😂 napayım isimlerin enerjisine inanıyorum bak mesela benim ismim yüzünden bu kadar kararsız kaldım hahaha
Enes te nası bi enerji var manyak anlat dinliyorum ajjajaia
Enes tuttuğunu kopara, hisleri kuvvetli manyıksal yönü ağîr basan, rahata düşkün çalışkan olduğu kadar üşengeç, kararsız ve hayatın daha çok zevk ü sefasını sürmeye niyetli bir erkek ismi
Kızım sen muneccimmisin yemin ederim çoğunu doğru bildin hatta hepsini
İnsanları iyi analiz ederim Enes ismindeki çoğu kişi öyle. Bu yüzden kolay isim begenmiyorum çünkü isimlerin enerjisine inanıyorum😂. Bak boşuna konuşmuyorum
Peki profil kötü mü iyi mi? Ajaja
Hadi gel bana isim bulmaya devam edelim. Enes bı dk bu da tutarsa isim bulmak zorundasın bana😂 bence bulduğumuz isim bana şans getirecek hissediyorum o yüzden yakanı birakmiyorum haha... Neyse tahminim şu terazi burcu musun?
Yoo akrebim maalesef jajjaa
Senin ismin mercan olsun mu
Yaaaa tutmadı mıı uzuldummm. Bak ezgi gibi aksın gitsin kolay soylnsin mercan çok sert
Elaaa
Mira, Nisa, Mine , Hale seç bakalım.
Ben beğeniyorum da belki devlet izin vermez bile hahaha
Mira
sağol ama valla olmuyo böyle bakıyorum mesela fotoğrafıma ya da dışımdan ismi söylüyorum bişey eksik. Böyle giderse ben Gülten ismiyle vefat ederim bu kararsizlikla hahah
Jsjjsjs Gülten çok yakışıyo sana Gülten
Ondan yüzüm gulmuyo 😂
Guleeckkk
Nerde baba nerde
Napiyosun sen özele gelsene yaa
Yazdım
İsim değişikliği için belirli bir tarih vardı
Tamam da neden
Aidiyet hissetmiyorum
İsim onerebilir mısınız