Havalimanında kaybolan valizler sıkça görülen bir durum. Uçağa bineceğim zaman valizime bir şey olur mu diye tedirginlik yaşıyorum bazen.
Örnek bir olay aktarmalı olarak Mısır'a gitmeye çalışan bir yolcunun başına geldi. Bavulu Moskova uçağına kondu. Bu durum üzerine yolcu dava açarak huzur içinde tatil yapma hakkının elinden alındığını maddi ve manevi zarara uğradığını belirttir. Dava sonunca yolcu haklı bulundu ve maddi manevi tazminat ödemesi almaya hak kazandı. Sizce kaybolan eşyaların yerine tazminat ödemesi yeterli olur mu? Belki bavulda manevi değeri yüksek çok önemli bir eşya vardı?
https://www.bundle.app/gundem/yargitaydan-kayip-bagaj-karari-22c6fa16-0c14-49f6-b5a1-d3ccdb5995e3

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Geçmez ama en basit kurtuluş yolu bul desen bulamazlar
Manevi değer yerine geçmez tabi ki, maddiyat değerini karşılıyorsa olur.
Şimdi çoğu kişi bavulun içine gps koyuyor ve bavulunun nerde olduğunu takip edebiliyor.
Peki baska ne oerirsin? Kaybolmus ve tazminat kazanmis. Havaalanii mi kapatsinlar baska?
Bi yane apple air tag alin cantaniza koyun. Kaybolursa gidip bulun🙂 300 tl falan basit bi sistem
Çok mantıklı fikir
Manevi değeri yüksek bir eşyam yanımda ise bana 199.999.999.999 dolar ya da euro verseler dahil bu kaybettiğim eşyanın gerçeğini düzeltemez.
Yanına aldığın küçük valiz oluyor 8 kilo onun içine önemli eşyalarını koyman senin için her zaman iyidir
Tabii tazmanat onemli maddi manevi
Geçmez ama ne yapsınlar telafi etmek istemişler.
Bi nevi