Yaptığı paylaşımlar ortada. Ne İmamoğlu ne Kılıçdaroğlu böyle her şehit haberinde paylaşım yapıyor. Mansur Yavaş anlaşma gereği chpden aday olmuş ittifakın adayıdır. kendisi milliyetçi bir adamdır ve bu adamın adaylığında en çok hdp ve akp kuduracaktir. bir de chpdeki hdp sevicileri..
Mansur Yavaş sizce sırf CHP belediye başkanı diye hdp sempatisi besleyebilir mi?
Yaa ohooho daha orada mısın sen birader iyi izle o videoyu. araya o lafı sıkıştıran ordaki herif. Mansur Yavaş başka bir şeye amin diyor. ulan ne kadar algicisiniz. böyle adamların günahını almaya devam edin. adamın yükü hafifliyor 😃
Ya hangi hdpliye sorarsan sor Mansur Yavaşi destekler misin diye yüzde 90i o adam Atatürkçü onu desteklemem diyor aç YouTube'dan bak röportajlara. demekki MANSUR YAVAŞ o izlenimi vermemiş hdplilere
Ben hdp liye sor demedim. Mansurun demirtaş veya hdp ti eleştiren bir sözü yazısı var mı dedim. Demirtaşa özgürlük derken partisi çıkıp siz ne yapıyorsunuz diyemedi. Bak bolu belediye başkanına adam yeri geliyor rte yi eleştiriyor yeri geliyor kendi partisini yanlışa yanlış diyor. Yeri geliyor rte nin bu yaptığı doğru diyor işte omurga denilen şey budur. Ama mansurdan gık çıkmadı. Şimdi beni akp li ya da mhp filan sanma. Ben hiç bir partiye particiye siyasetçiye güvenim yok. Ama olan şeylerde ortada. 2014 yılında öğrenci diye mecliste konuşturduğu kadın geçenlerde pençe kilit operasyonunda gebertildi. Buna bile sesi çıkmadı. Eğer samimi olsaydı mansur partiden atılacağını bilsede itiraz ederdi. Gün geliyor devran dönüyor koltuk sevdası ideallerdende ödün vermeyi sağlıyor. Buda bence omurgasızlıktır. Sen sempati duyabilirsin ama ben duymuyorum
Yakın tarihte bulamadın 😅 Ben mi boş yapıyorum sen mi. Ben sana 10 yol önce pkk ile kolkola girenleri lanetlediği videoyu atıyım. Ama şimdi niye çark etti bir sesi çıkmıyor
Mansur başkanınız chp rozetini atıyordu ne oldu. Yakın sayılmaz mı diyor. 😂 Bu adam o tarihten sonra uykuya geçti değil mi? Ak trollerden daha trolsünüz. Gerçi siz nesiniz ki başkanlarınız ne olsun
Mansur başkanını destekliyorsun yetiyor. Diyebilirdin burada yanlışı varama nerde. Partisi pkk ile kol kola kendisi şehitlere rahmet dilemiş. Vay be ne kadar da büyük bir şey
En İyi Cevaplar